Meetables | partnerbureau

Bekijk onze partners

Het gaat niet om mij, het gaat niet om jou, het gaat om ons.
Vanuit Meetables denken we altijd na hoe wij anderen kunnen inspireren en verder kunnen laten groeien. Naast bemiddeling in verhuur van bijzondere locaties, voegen wij extra waarde toe aan jouw bijeenkomst door samen met hoogwaardige partners trainingen aan te bieden op het gebied van ontwikkeling. 

Als je in een ruimte bent waar je je vaak bevindt, krijg je minder prikkels om vernieuwend te denken. Het is daarom zinvol om teams af en toe in een nieuwe, prikkelende omgeving te zetten. Er is ruimte nodig om tot nieuwe ideeën en methodieken te komen. Ruimte om uit te zoomen. Ruimte voor creativiteit. Maar ook is de fysieke ruimte om samen tot reflectie en inspiratie te komen is nodig. 


Veel van onze locaties worden intensief gebruikt voor cursussen, opleidingen en trainingen. Hoewel we geen inhoudelijke experts zijn, kan Meetables toch veel bijdragen aan de effectiviteit van de cursus, opleiding of training. Bekijk hieronder een divers aanbod van onze partners en wij adviseren graag welke locatie geschikt is voor welk type training.
Het doel van Meetables is namelijk dat de locatie een versterkende factor is van het effect van de training.

Onze partners

Management Drives

Management Drives is gespecialiseerd in organisatieontwikkeling, samenwerking binnen teams en het verbeteren van persoonlijk leiderschap. De kracht van mensen en hun intrinsieke drijfveren is daarbij het uitgangspunt voor het verbeteren van de performance van het individu, de teams en de organisatie als geheel.

De MD software meet wat mensen drijft en maakt inzichtelijk wat iemand motiveert en energie geeft. Hierdoor is te voorspellen hoe een persoon – maar ook een team of organisatie – zijn of haar kennis en ervaring inzet.

Met behulp van onze software, de unieke MD App en de specifieke MD coaching programma’s ondersteunen wij in het dagelijkse gebruik van de verkregen inzichten en het borgen van de veranderingen in de organisatie.

DOOR Training & Coaching

Aanstekelijk ambitieus trainingsbureau.

DOOR levert maatwerk trainingsprogramma's met duurzaam resultaat. Wij blinken uit in sales, service, klantgerichtheid en management. Klanten omschrijven DOOR als 'aanstekelijk ambitieus'.FLORIS & GELUK

FLORIS & GELUK begeleiden teamontwikkeling. Wat we beogen is het creëren van een hecht team waar collega’s elkaar kennen en erkennen. Elkaar vertrouwen en zich kwetsbaar durven opstellen. Elkaar feedback geven. Het teambelang boven het eigen belang stellen. Elkaar verantwoordelijk houden voor gemaakte afspraken en concreet resultaat willen halen met alle activiteiten die worden ondernomen. Een team dat zich bewust is van zijn voorbeeldrol binnen en buiten de organisatie en onderscheidend leiderschap laat zien. Een team dat veranderingen om beter en slimmer te werken steeds samen aangaat.
Onze partners

Sterk teamontwikkeling

Wij, Henk en Jacqueline van STERK Teamontwikkeling, zorgen ervoor dat jouw mensen de volgende stap in hun ontwikkeling zetten en mee kunnen in de groei. Onze nuchtere en energieke, resultaatgerichte werkwijze verbindt mensen aan organisatiedoelstellingen. Dankzij onze managementervaring kennen we de dilemma’s en paradoxen waar directie en management mee te maken hebben. Als coaches en begeleiders hebben we beide onze eigen stijl en daar zit ook precies onze kracht: we vullen elkaar aan en versterken elkaar. Onze STERK waarden Verbinden, Versterken, Doen en Genieten zijn de basis voor al onze samenwerkingen.


Pauline van Aken

Boeiend Presenteren

Voor presentatie- communicatie- & mediatrainingen en interactieve seminars/webinars bent u bij Pauline van Aken aan het juiste adres. Leidinggevenden ervaren haar sessies als ‘Life changing & Next level leadership’. Ze wordt niet voor niets de presentatie goeroe van NL genoemd.
Pauline verzorgt altijd maatwerk en traint voor radio, televisie, het bedrijfsleven, de politiek en overheid. Tevens is ze via Meetables op haar eigen toplocatie inzetbaar als begeleider/adviseur bij vergaderingen, waarbij effectieve communicatie en impact van belang zijn.