Meetables | partnerbureau

Bekijk onze partners

Het gaat niet om mij, het gaat niet om jou, het gaat om ons.
Vanuit Meetables denken we altijd na hoe wij anderen kunnen inspireren en verder kunnen laten groeien. Naast bemiddeling in verhuur van bijzondere locaties, voegen wij extra waarde toe aan jouw bijeenkomst door samen met hoogwaardige partners trainingen aan te bieden op het gebied van ontwikkeling. 

Als je in een ruimte bent waar je je vaak bevindt, krijg je minder prikkels om vernieuwend te denken. Het is daarom zinvol om teams af en toe in een nieuwe, prikkelende omgeving te zetten. Er is ruimte nodig om tot nieuwe ideeën en methodieken te komen. Ruimte om uit te zoomen. Ruimte voor creativiteit. Maar ook is de fysieke ruimte om samen tot reflectie en inspiratie te komen is nodig. 


Veel van onze locaties worden intensief gebruikt voor cursussen, opleidingen en trainingen. Hoewel we geen inhoudelijke experts zijn, kan Meetables toch veel bijdragen aan de effectiviteit van de cursus, opleiding of training. Bekijk hieronder een divers aanbod van onze partners en wij adviseren graag welke locatie geschikt is voor welk type training.
Het doel van Meetables is namelijk dat de locatie een versterkende factor is van het effect van de training.

Onze partners

12MPROVE

12Mprove is een trainingsbureau ontstaan vanuit de samenwerking tussen de eigenaren en oprichters Remco Rovers en Frank Bossema. 12Mprove heeft jarenlange ervaring in succesvolle Lean trainingen en Lean verandertrajecten bij verschillende organisaties. 12Mprove heeft alles in huis om jouw bedrijfprocessen te verbeteren. Wij helpen je met daadkrachtig advies, informatie en training in Lean en Agile/Scrum om jouw knelpunten en uitdagingen klein en overzichtelijk te maken.


DOOR Training & Coaching

Aanstekelijk ambitieus trainingsbureau.

DOOR levert maatwerk trainingsprogramma's met duurzaam resultaat. Wij blinken uit in sales, service, klantgerichtheid en management. Klanten omschrijven DOOR als 'aanstekelijk ambitieus'.
FLORIS & GELUK

FLORIS & GELUK begeleiden teamontwikkeling. Wat we beogen is het creëren van een hecht team waar collega’s elkaar kennen en erkennen. Elkaar vertrouwen en zich kwetsbaar durven opstellen. Elkaar feedback geven. Het teambelang boven het eigen belang stellen. Elkaar verantwoordelijk houden voor gemaakte afspraken en concreet resultaat willen halen met alle activiteiten die worden ondernomen. Een team dat zich bewust is van zijn voorbeeldrol binnen en buiten de organisatie en onderscheidend leiderschap laat zien. Een team dat veranderingen om beter en slimmer te werken steeds samen aangaat.

Future proof assistants

Yvonne Dings ziet de toekomst als een kans en zij wilt mensen motiveren om op dezelfde manier door deze bril te kijken. Yvonne gunt iedereen het gevoel te denken in kansen en mogelijkheden. Jij kan het verschil maken! Als expert helpt Yvonne je graag met: interim business support, coaching on the job en geeft zij ook masterclasses.

Management Drives

Management Drives is gespecialiseerd in organisatieontwikkeling, samenwerking binnen teams en het verbeteren van persoonlijk leiderschap. De kracht van mensen en hun intrinsieke drijfveren is daarbij het uitgangspunt voor het verbeteren van de performance van het individu, de teams en de organisatie als geheel.

De MD software meet wat mensen drijft en maakt inzichtelijk wat iemand motiveert en energie geeft. Hierdoor is te voorspellen hoe een persoon – maar ook een team of organisatie – zijn of haar kennis en ervaring inzet.

Met behulp van onze software, de unieke MD App en de specifieke MD coaching programma’s ondersteunen wij in het dagelijkse gebruik van de verkregen inzichten en het borgen van de veranderingen in de organisatie.


Tanja Egbers

Jouw business, mailbox en agenda op orde. Dat is waar Tanja voor gaat. Met handige tools, fijne tips en efficiënte processen helpt Tanja je om jouw werkwijze te verbeteren. En dat op een manier die werkt! Als professioneel Business Organizer staat zij voor je klaar met trainingen voor Outlook en timemanagement.


arrow_drop_up arrow_drop_down