Vergaderlocatie met overnachting boeken bij Meetables?

Mooie en bijzondere vergaderlocaties met overnachtingsmogelijkheden

Het Lichthuis

Het Lichthuis biedt 2 ruimtes, 6 slaapkamers en is geschikt tot 20 personen. De locatie is gelegen in Zandvoort.

De Kastanjehof

De Kastanjehof biedt 4 ruimtes, 14 hotelkamers en is geschikt tot 40 personen. De locatie is gelegen in Lage Vuursche.

The Meetinn

The Meetinn biedt 3 ruimtes, 9 slaapkamers en is geschikt tot 10 personen. De locatie is gelegen in Waverveen.

Villa Oldenhoff

Villa Oldenhoff biedt 2 ruimtes, 9 hotelkamers en is geschikt tot 60 personen. De locatie is gelegen in Abcoude.

Zwier

Zwier biedt 3 ruimtes, 50 overnachtingsmogelijkheden en is geschikt tot 70 personen. De locatie is gelegen in Vinkeveen.

Onze bijzondere vergaderlocaties met overnachting

Ben je op zoek naar een ruimte buiten kantoor waar je met samenwerkingspartners samen kunt komen om te vergaderen? Meetables faciliteert ruime vergaderlocaties die van alle benodigdheden en gemakken zijn voorzien. En dat is niet het enige. We bieden bijzondere vergaderlocaties met overnachting, zodat je voldoende tijd hebt om je te laten inspireren en tot nieuwe inzichten te komen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor overnachting op een van onze vergaderlocaties? Lees dan verder op deze pagina waar je bijzondere locaties ontdekt.

Vergaderlocaties met overnachting

Wat kun je verwachten van onze vergaderlocaties met overnachting?

Waar de ene keer een middag sparren met collega’s voldoende is om tot verhelderende conclusies te komen op onze inspirerende vergaderlocaties, vraagt een volgende gelegenheid om meer tijd en verdieping. Denk aan het organiseren van bijeenkomsten met een goed gevuld programma met interessante lezingen en brainstormsessies. Of reserveer meerdere dagen op een van onze vergaderlocaties met overnachting, zodat je met het hele team tijd hebt om te investeren in teambuilding. En dat op een plek waar je geprikkeld wordt tot verrassende inzichten.

Door bij ons te overnachten ben je honderd procent gefocust op dat waarvoor je gekomen bent. Een reeks vergaderingen waar je vruchtbare resultaten uit haalt of een bijeenkomst met lezingen waar je nieuwe dingen uit leert. En onze vergaderlocatie met overnachting is niet compleet zonder een comfortabele slaapkamer waar je je terug kunt trekken en een voedzaam ontbijt, lunch en diner.

Vergaderlocatie met overnachting

Ontdek onze vergaderlocaties waar je de nacht kunt doorbrengen

Samenkomen op een vergaderlocatie met overnachting bij jou in de buurt of juist naar een voor jullie onbekende omgeving? Ontdek de gelegenheden met aandacht voor stijl en comfort, waar jij je met het team volledig kunt storten op het verzamelen van waardevolle ingevingen.

  • In Zandvoort staat het Lichthuis, een exclusieve vergaderruimte waar je kunt overnachten in een van de luxe slaapkamers, je dagen kunt indelen met meerdere samenkomsten en waar tijd is voor een yogasessie of een rustgevende wandeling langs het strand.
  • The Meetinn is een bijzondere vergaderlocatie met overnachting waar je kunt genieten van de sfeervolle en huiselijke inrichting terwijl je uitkijkt over het weidse boerenlandschap. Gelegen in Waverveen ligt The Meetinn niet ver van de Vinkeveense plassen en het prachtige natuurgebied Botshol. Alle tijd dus voor een verfrissende en inspirerende wandeltocht.
  • Een luxe en aangename locatie om met je collega’s samen te komen is Villa Oldenhoff. Een unieke vergaderruimte midden in het poldergebied en op slechts tien kilometer afstand van Amsterdam.
  • Bij Zwier in Vinkeveen kun je met je team terecht voor een waardevolle samenkomst. Omgeven door natuur en water vind je de inspiratie die je zoekt. En wat dacht je van een kanotocht om even je zinnen te verzetten of de succesvolle vergadering af te sluiten.

Vergaderlocatie met overnachting The Meetinn

Boek een vergaderlocatie met overnachting bij Meetables

Als je een vergaderlocatie met overnachting zoekt met voldoende ruimte voor het hele team en een omgeving die nieuwe ideeën stimuleert, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk de mogelijkheden die we per locatie bieden en bepaal waar jij met je team een paar dagen wilt doorbrengen. Boek nu een van onze overnachtingsfaciliteiten en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.