Vergaderlocatie
Villa Oldenhoff

Exclusieve vergaderlocatie in Abcoude

Ervaar de locatie

Handig om te weten

 

Villa Oldenhoff
    •    Gelegen in de polder bij Abcoude
    •    Geschikt tot 60 personen
    •    2 ruimtes beschikbaar
    •    Privé terras en patio
    •    Vrij parkeren, 4 laadpalen
    •    9 luxe B&B kamers

Faciliteiten
    •    LCD scherm, beamer, wifi, flip-over, pennen en notitieblokken

Villa Oldenhoff biedt 2 unieke vergaderruimtes aan

De Stallen

De polder verbindt de dorpen Ouderkerk aan de Amstel en het pittoreske Abcoude, op nog geen 10 kilometer van Amsterdam. De unieke locatie kenmerkt zich door rust, ruimte, uitzicht, luxe en comfort te midden van het boerenleven. Villa Oldenhoff combineert de uitstraling en traditie van vroeger met eigentijdse elementen. Het mooie herenhuis, waarin deze bijzondere bed and breakfast gehuisvest is, heeft een sfeervolle, moderne inrichting en is omgeven door een grote bloemrijke tuin. Bij goed weer is het hier heerlijk vertoeven. 
Vergaderruimte de Stallen is 120m2 groot, incl. aangrenzende open keuken van 60m2. De locatie kijkt uit op een weiland met een groot terras.

Extra mogelijkheden:

    •    Kookworkshop (tot 14 personen)
    •    Varen met de sloep
    •    Diverse mogelijkheden voor teambuildingactiviteiten, zoals spiegelen met paarden
         valkenieren, schermen, schapendrijven.

Opstellingen:
Boardroom: 18 personen
Blok vorm: 18 personen
Cirkel: 30 personen
U vorm: 30 personen
Theater: 60 personen


Villa Oldenhoff heeft inmiddels meerdere prijzen gewonnen op basis van meeting reviews gegeven door gasten.

Tweede prijs Provincie Award Utrecht, publieksprijs en titel sterlocatie

Medium

Vergaderruimte de Medium is 70m2 groot en geschikt tot 10 personen. Deze ruimte is gelegen in het souterrain van het pand en beschikt over voldoende daglicht door middel van lichtschachten.

Villa Oldenhoff onderneemt zo duurzaam mogelijk. Zo voorzien de zonnepanelen alle elektriciteit op deze locatie. Daarnaast beschikken ze over 4 laadpalen voor elektrische auto's en maken ze gebruik van de lokale leverancier Lindehoff voor het eten en drinken wat hier geserveerd wordt. Afval wordt natuurlijk gescheiden en restanten worden verdeeld. Er wordt niets weggegooid.

Ervaringen met Villa Oldenhoff

Heerlijke plek vlakbij Amsterdam (en Utrecht)

Als trainers komen wij op erg veel plekken en Villa Oldenhoff is 1 van onze favorieten, ze staan niet voor niets met een vermelding op onze eigen website. Nu voor het eerst met ons eigen team hier gezeten. 'De stallen' is echt een perfect plek: eigen keukenruimte waar voor je gekookt wordt, een superruime vergaderzaal en dan ook nog een terras achter. Het was weer top. Dank!

Jawel
Een perfecte locatie voor ons!
Villa Oldenhoff is centraal gelegen en er is voldoende parkeergelegenheid. Maar nog belangrijker: we worden altijd gastvrij ontvangen. De catering is perfect, heerlijke maaltijden en snacks. De ruimte (De Stallen) is groot, de zitplaatsen ruim opgesteld, er is een goede airco indien nodig en aansluitend ligt een mooi terras. Wij komen hier graag terug.Vesteda

Geweldige internationale team offsite gehad met overnachting

Afgelopen week wederom een heerlijke offsite gehad met ons global MT. De plek is heerlijk in de natuur en toch op 15 minuten rijafstand van Amsterdam, en Schiphol! Dus ook goed bereikbaar voor buitenlandse collega's. Bovendien kun je er goed overnachten. Daarnaast was het eten wederom heerlijk & gezond. Kortom, we komen snel weer terug. Dank voor de geweldige service.

ABN Amro

Geweldige plek

Van Villa Oldenhoff wisten we al wat we konden verwachten en we zijn zeker niet teleurgesteld. De sfeer was super en er is er niet 1 van de (uiteindelijk 17) die zich niet positief heeft uitgelaten over het eten.

Al met al, top dus!Alda Events
Aanrader!
Het was een hele geslaagde meeting gistermiddag! Iedereen enthousiast over de locatie. En die is ook echt fantastisch.
Dus alle lof! Kookworkshop was ook heel leuk.
Zeker tot de volgende keer!

Heineken

Aan alles is gedacht

Altijd weer fijn om bij jullie te gast te zijn! Aan alles is gedacht en zelfs voor de collega met de hele ingewikkelde dieet-uitdaging heeft heerlijk kunnen genieten. Het is een heerlijke locatie met gastvrouwen (in dit geval alleen maar dames!) die ons top hebben gefaciliteerd bij alles wat wij gevraagd hebben. Maar ook een aanpassing op het laatste moment was nog in te passen. Dank voor jullie service en graag tot een volgende keer!

ABN Amro

Inspirerende vergaderplek
Ik wil even melden dat mijn directie met het bestuur een hele goede dag hebben gehad bij Villa Oldenhoff. Ze waren vol lof over de verzorging en het eten. Prima locatie, erg goed verzorgd.

Ooms
In 1 woord: GEWELDIG
De offsite was een daverend succes.
Fantastische plek, sfeervol, smaakvol, goed verzorgd. Iedereen was razend enthousiast. Dank voor de fijne samenwerking en goed dat jullie ons zo tegemoetgekomen zijn. Voor herhaling vatbaar,
Groet en dank aan het hele team!Anthos
Bijzonder goed!
Het gaat er niet om waar je goed in bent. De vraag is waar je beter in bent. Zodra je de oprit van Oldenhoff oprijdt gaat de voordeur open en word je allerhartelijkst ontvangen. Het zijn juist de kleine dingen die het doen. Medewerkers die er in slagen het leven van klanten plezierig te maken zijn de spil in het succes van de organisatie. Bij Villa Oldenhoff hebben ze dat uitstekend in de gaten.
Kofflard Resultants

Tarieven

De Stallen

Zaalhuur
2-25 personen
1 dagdeel € 590,=
2 dagdelen € 850,=


26-60 personen
1 dagdeel € 650,=
2 dagdelen € 950,=

Huur exclusief
1 dagdeel € 900,=
2 dagdelen € 1300,=

Food & Beverages
Vergaderarrangement 1 dagdeel € 14,50
Vergaderarrangement 2 dagdelen € 23,50
Luxe lunch € 25,50

Alle prijzen zijn excl. btw en onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Medium

Zaalhuur
2-10 personen
1 dagdeel € 360,=
2 dagdelen € 520,=

Food & Beverages
Vergaderarrangement 1 dagdeel € 14,50
Vergaderarrangement 2 dagdelen € 23,50
Luxe lunch € 25,50

Alle prijzen zijn excl. btw en onder voorbehoud van prijswijzigingen. 

Bekijk Villa Oldenhoff

Meer informatie nodig? Neem contact op

Villa Oldenhoff
Suzanne van Blokland
Voetangelweg 9
1391 HJ Abcoude
06-24684399

www.villaoldenhoff.nl