arrow_drop_up arrow_drop_down
tips voor vergaderlocaties verhuren

Advies voor starters en locatiehouders

Samen bereik je meer dan alleen

Laat mij zien hoe
hoe verhuur je een locatie

Je droom verwezenlijken

Het is zover. Je hebt de knoop doorgehakt en besloten om je droom te verwezenlijken. Het starten van een eigen locatie. Een locatie starten is echter niet zomaar iets en je kunt het maar één keer goed doen. Vandaar dat we gestart zijn met Meetables locatie advies. Want samen bereik je meer dan alleen is ons motto.

Begin je net met een locatie of zit je nog in de onderzoeksfase en heb je hulp nodig bij het opstarten van je locatie?

Heb je een locatie en heb je behoefte je bedrijfsvoering tegen het licht te houden om je te kunnen verbeteren, te focussen en efficiënter te werken, zodat je rendement verhoogt en je ook nog eens meer tijd voor jezelf overhoudt?

Denk dan eens aan het inschakelen van een expert die al diverse locaties heeft opgestart én succesvol geëxploiteerd.

wat is nodig om een locatie verhuren

Sparringspartner

Een zogenaamde sparringspartner die je helpt scherp te krijgen wat er nodig is om een locatie goed in de markt te zetten of die jou helpt om je bestaande locatie tot een toplocatie te maken.

Voor advies en ondersteuning aan kleine of middelgrote meeting & eventlocaties ben je bij Wendy Verheul van W&DY en Jacintha Ruppert van Meetables aan het juiste adres.

Uitgebreide powersessie.

Tijdens het opzetten van de samenwerking met Meetables heeft Wendy Verheul een grote bijdrage geleverd in de vorm van een uitgebreide powersessie. Locatie verhuur was iets nieuws voor ons. Door deze sessie werd de onzekerheid bij sommige beslissingen weggenomen. Verder hebben wij onderwerpen behandeld waar wij niet aan gedacht hadden bij het opzetten van de locatie. Deze bijdrage van jarenlange kennis en tips heeft mede geleid tot het mooie eindresultaat!

Bas Jan Proper

Het Pakhuys - Oegstgeest

Erg leuk en leerzaam om te doen.
Door met Meetables om de tafel te zitten en na te denken over wat we wilden met Veldschuur Muizenburg, kregen we een goed beeld van onze doelen, de mogelijkheden en punten om bij stil te staan. Zo ontstond een mooi en doordacht plan waar we met een goed gevoel mee van start konden. Erg leuk en leerzaam om te doen.

Stephan Staal
Veldschuur Muizenburg - Soest

Het enige waar ik geen moment over getwijfeld heb.

Er komt veel kijken bij het opzetten van een nieuwe locatie. Keuzes Keuzes en nog eens keuzes!!


Het is best een eenzaam proces als je dat allemaal in je eentje moet doen. Een sparringpartner die met je mee kijkt en denkt. Hoe fijn is dat! Toch zonde om niet gebruik te maken van de kennis en ervaring die er al is. De keuze voor dit adviestraject, samen met Wendy, was het enige waar ik geen moment over getwijfeld heb.

Patty Bijl
Heidehut de Maerle Bussum

Hoe gaan wij samen te werk?

ik wil mijn locatie verhuren

Stap 1: Oriënterend gesprek

Je hebt een vergaderlocatie of overweegt een locatie te starten. Het inschakelen van een ervaringsdeskundige die niet alleen de kennis heeft, maar ook een frisse blik van buitenaf meebrengt kan precies het zetje geven dat jouw locatie nodig heeft om het verschil te maken.

We maken een afspraak voor een eerste oriënterend gesprek van ongeveer anderhalf tot twee uur. We komen graag naar je toe, zodat we gelijk een indruk van de locatie krijgen.

In dit eerste gesprek vertellen we wat meer over wie we zijn, maar horen we vooral graag meer over jou. Wat is je vraag? Wat zijn je drijfveren? Waar loop je tegenaan? Wat heb je nodig om van jouw locatie een toplocatie te maken?

Hoe verhuur ik aan klanten

Stap 2: Powersessie van 4 uur

Ben je enthousiast en wil je snel zelf aan de slag? Tijdens een powersessie komen de punten aan de orde die voor het opzetten van jouw locatie relevant zijn. Aan het einde van een powersessie, welke ongeveer vier uur in beslag neemt, hebben we een aantal concrete actiepunten gedefinieerd waarmee je zelf mee aan de slag kan.

Na de powersessie kun je zelf verder gaan of je kunt kiezen voor een vervolgtraject.

We hanteren voor de powersessie (4 uur incl. voorbereiding) een tarief. Dit tarief wordt in overleg bepaald en is afhankelijk van je behoefte en onderzoeksvraag.

Waar moet je opletten met verhuren locatie

Stap 3: Het begeleidingstraject

Om een locatie succesvol in de markt te zetten heb je kennis, tijd, middelen en geduld nodig. Wij geloven daarom in een traject waarin we je voor een langere periode begeleiden om je doelen te bereiken.

Afhankelijk van wat jouw locatie nodig heeft voortkomend uit de powersessie, kiezen we samen één of meer focusgebieden. Wij hebben de focusgebieden die je als locatiehouder tegenkomt voor je op een rijtje gezet en bespreken deze graag met je.

Je kunt dan kiezen voor begeleiding van één of meerdere focusgebieden. Op basis van deze keuze maken wij dan een offerte op maat.

Het totaaladvies traject

Een locatie starten is niet zomaar iets en je kunt het maar één keer goed doen. Je kunt ervoor kiezen om na de powersessie alle aandachtsgebieden samen met ons op te pakken.

We doorlopen dan alle focusgebieden om zo je eigen toplocatie te kunnen starten of je locatie nog beter op de kaart te zetten. Je krijgt uitgebreid advies, helemaal op maat gemaakt voor jouw locatie, waarbij alle deelgebieden goed op elkaar zijn afgestemd.


We hanteren hiervoor een vast all-in tarief.

Een investering die zich meer dan terugverdient omdat je vanaf dag één je zaken goed geregeld hebt. De inhoud van dit gehele traject krijg je uiteindelijk gepresenteerd in een mooi en uniek naslagwerk, speciaal gemaakt voor jouw locatie. Jouw eigen locatiemagazine.

Eindresultaat van een aantal Meetables locaties

We hebben inmiddels een aantal locaties geadviseerd die zich vervolgens bij Meetables hebben aangesloten. 

Bekijk hieronder het resultaat van Heidehut de Maerle, Veldschuur Muizenburg en het Pakhuys.

Wat krijg je van ons?

Een betrouwbare en gedreven partner met meerdere jaren ervaring in het opzetten en begeleiden van locaties en kennis van de markt. Een mentor/coach dus die je helpt het beste uit jezelf en je locatie te halen, zodat jij een grote stap kunt zetten in het realiseren van je doelen voor je locatie.


Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.