In the spotlight: Onze favoriete vergaderlocaties van november: Studio Amjé
04 november 2022 

In the spotlight: Onze favoriete vergaderlocaties van november: Studio Amjé

Elke maand zetten we twee buitengewone vergaderlocaties in de spotlight.
Want wat houdt dat nou eigenlijk in, zo´n unieke vergaderlocatie?! 


Een van de favoriete vergaderlocaties deze maand is Studio Amjé, een creatieve locatie midden in het centrum van Amsterdam.

Een locatie waar je ogen worden verblind door het prachtige design en waar je in alle rust en concentratie met jouw team kunt samenkomen. Wat wil je nog meer?! 

Studio Amjé: voel je thuis en laat je inspireren!
Te midden van de pittoreske straatjes van Amsterdam stuit je op de gloednieuw design vergaderruimte: Studio Amjé. Ingericht met design klassiekers en unieke items van Nederlandse ontwerpers, zal jouw creativiteit door de fijne sfeer grote hoogtes aannemen. 

Met een stijl die kan worden omschreven als mid-century meets wabi-sabi, wordt deze ruimte niet voor niets ook regelmatig afgehuurd voor fotoshoots, creatieve workshops, pop-ups, trainingen en coachingsessies.


Create things that last
Dat is hoe het motto van Studio Amjé luidt. Of dit nou mooie momenten zijn met vrienden, brainstormen met collega´s of het komen tot prachtige resultaten als team. Nynke en Myrthe zorgen dat alles voor jullie klaarstaat om herinneringen met grote impact te maken. 

Nynke heeft jarenlang voor multinationals gewerkt en was daarvoor geregeld op zoek naar de perfecte locatie voor een vergadering of event. Dat bleek nog knap lastig te zijn! Na een lange zoektocht heeft ze de perfecte plek gevonden in Studio Amjé. 

Vol passie en vrijheid bieden ze deze unieke plek aan. Ze doen er alles aan om je thuis te laten voelen in een inspirerende omgeving met oog voor interieur, een fijne sfeer en lekker eten en drinken! Zet je eigen playlist op, schuif met stoelen, pak wat lekkers uit de snoeppotten en hang van alles aan de muur. Net zoals jij het wilt! 

 

Wissel zakelijk af met huiselijk
Studio Amjé is opgesplitst in twee delen: de woonkamer en de vergaderruimte. De locatie is geschikt tot 12 personen.

De zakelijke ruimte oogt formeel, beschikt over een rustig design en voorziet in alle gemakken. Zo is er een 65 inch digitaal scherm beschikbaar en kun je gebruik maken van de flip-over. De stoelen zijn comfortabel en dus perfect voor een lange brainstormsessie! 

Even ontsnappen uit de zakelijke sfeer voor een korte break out sessie of een informele discussie? Dat kan! De woonkamer zorgt voor een perfecte afwisseling en geeft een warm en comfortabel huiskamergevoel. Wat frisse lucht? Dan zet je de deuren van de woonkamer toch gewoon open! Schuif een bankje naar buiten en geniet van de heerlijke sfeer in deze vrije en creatieve Amsterdamse buurt. Is het weer wat minder? Dan steek je toch gewoon de kaarsjes aan en geniet je binnen van deze fijne plek. 


Omdat deze vergaderlocatie zich midden in het centrum bevindt, zijn er veel opties voor teamactiviteiten. Plan, Organiseer of Doe een kroegentocht door Amsterdam, bezoek het Anne Frank huis (om de hoek) of vaar door de Amsterdamse grachten! Je verveelt je geen moment! We helpen je graag met het organiseren van een leuke activiteit om er een fantastische dag van te maken.

Lekker eten en drinken: kom maar door!
Er zijn verschillende catering mogelijkheden beschikbaar, allen met een luxe en Hollandse uitstraling. Zo is er een luxe ontbijtoptie, zijn er verschillende lunchopties, zijn er borrel en zoete opties en kun je zelfs kiezen voor private dining. Een champagneproeverij is daarnaast een leuke teamactiviteit die regelmatig voorbij komt. Als je komt vergaderen is er bovendien een speciaal vergaderarrangement beschikbaar waar vergaderen gecombineerd wordt met koffie, dranken, snacks en andere lekkernijen. Vraag naar de mogelijkheden en dan denkt Studio Amjé graag met je mee! 

Create things that last bij Studio Amjé! 
Brainstormen over de verschillende mogelijkheden of simpelweg wat meer informatie nodig?! Neem contact op met Nynke of Myrthe via +31 6 51 71 11 72

Over de schrijver
Mickey Dekker is Managing Partner van Meetables. Werkzaam voor Meetables sinds december 2018 en sinds 2020 managing partner samen met Jacintha Ruppert. Binnen Meetables is zij verantwoordelijk voor de marketing, sales en houdt zich bezig met new business. Tevens is zij sparringspartner voor de aangesloten locaties en 1e aanspreekpunt voor boekers van bedrijven in hun zoektocht naar de juiste locatie op basis van hun wensen.
Reactie plaatsen