Vergaderlocatie Schiphol boeken bij Meetables?

Bijzondere vergaderlocaties Schiphol en omgeving

Aan de Vuurlijn

Aan de Vuurlijn biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 16 personen. De locatie is gelegen in de Kwakel.

Aan de WaverWinkel

Aan de WaverWinkel biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 12 personen. De locatie is gelegen in Abcoude.

Achter de Dyck

Achter de Dyck is geschikt tot 120 personen en biedt 2 ruimtes. De locatie is gelegen in Woubrugge.

De Amstel tafel

De Amstel tafel is geschikt tot 10 personen en biedt 2 ruimtes. De locatie is gelegen in Ouderkerk aan de Amstel.

Villa Oldenhoff

Villa Oldenhoff biedt 2 ruimtes, 9 hotelkamers en is geschikt tot 60 personen. De locatie is gelegen in Abcoude.
Waarom duurzaam vergaderen op een duurzame vergaderlocatie steeds populairder wordt

12Gather

12Gather biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 30 personen. De locatie is gelegen in Ankeveen.

Onze vergaderlocaties Schiphol

Nieuwe ideeën en brainstormsessies vragen om focus en inspiratie. En hoewel je op kantoor de ruimte hebt om met collega’s samen te komen, heeft een nieuwe omgeving een positief effect op het eindresultaat. Want een andere omgeving kan leiden tot inspirerende concepten die vanuit een verrassende invalshoek bedacht worden.

Ben jij op zoek naar een inspiratievolle omgeving waar je samen met je collega’s kunt sparren over al dan niet nieuwe projecten? Maak dan gebruik van onze vergaderlocaties Schiphol waar je de ruimte hebt om tot nieuwe inzichten te komen. Laat je op deze pagina informeren over de mogelijkheden bij Meetables voor het huren van een vergaderruimte.

Vergaderlocatie Schiphol

Compleet verzorgd de vergadering in?

Het huren van een vergaderlocatie rondom Schiphol biedt jullie de gelegenheid om in je project te duiken, terwijl je je laat inspireren door de nieuwe omgeving van de vergaderlocatie. Met alle tools die je nodig hebt tijdens de vergadering, waaronder een stabiele internetverbinding en een lekkere kop koffie, halen jij en je collega’s het onderste uit de kan om nieuwe inzichten te verzamelen en mooie stappen te maken.

Terwijl jullie je concentreren op de agendapunten, kunnen jullie op locatie onbezorgd gebruik maken van een goed verzorgd ontbijt, lunch of diner. Heb je niet genoeg aan één sparmoment met je collega’s, waarom zouden jullie dan niet blijven slapen op een van onze vergaderlocaties met overnachting?

Beschikbare vergaderlocaties rondom Schiphol

Huur je een vergaderlocatie rondom Schiphol en omgeving, dan kun je vergaderen bij een van onderstaande gelegenheden. Zoek je een locatie elders in het land, neem dan een kijkje bij onze vergaderlocaties in Midden-Nederland of in Noord-Brabant.

  • Vergaderen in een groene omgeving doe je bij Aan de WaverWinkel. Met zitplekken binnen en buiten is er voldoende ruimte om je te laten inspireren.
  • De Amstel tafel in Ouderkerk aan de Amstel is gelegen aan het water en met een huiselijke sfeer voel je je op deze vergaderlocatie op je plek.
  • In Abcoude staat Villa Oldenhoff, een imposant herenhuis waarin authentieke elementen worden gecombineerd met een moderne inrichting. Een prachtige locatie waar je waardevolle ideeën opdoet.

Deze en andere vergaderlocaties rondom Schiphol zijn erop ingericht jouw vergadering in goede banen te leiden. Door je te concentreren op de plannen voor jullie project en je daarbij te laten inspireren door de nieuwe omgeving, kom je met Meetables tot buitengewone ideeën.

Reserveer een vergaderlocatie Schiphol bij Meetables

Kijk je ernaar uit om met je collega’s om tafel te zitten en het nieuwe project af te trappen? Of zijn jullie al gestart met het verzamelen van ideeën, waarvoor je idealiter in een andere omgeving zit? Verzamel nieuwe en frisse inzichten tijdens een meeting op een van onze vergaderlocaties rondom Schiphol en omgeving. Voor meer informatie of het boeken van een vergaderruimte, neem je vrijblijvend contact met ons op.