Vergaderlocatie
Aan de WaverWinkel

Inspirerende vergaderlocatie gelegen in de weilanden van Abcoude

Ervaar de locatie

Informatie over de locatie

 

Aan de WaverWinkel
• Aan De WaverWinkel is gelegen in Abcoude 
• De locatie is geschikt tot 12 personen en wordt altijd exclusief aangeboden
• 1 overnachtingsplek voor bijvoorbeeld een trainer
• 2 ruimtes beschikbaar
• Privé tuin met uitzicht op de weilanden
• Oplaad punt voor elektrische auto's
• Vrij parkeren

Faciliteiten
• Verrijdbaar 70 inch digitaal scherm
• 1 flip-over, wifi, pennen en notitieblokken
•  Het is mogelijk om met creditcard te betalen op locatie

Aan De WaverWinkel

Aan de rand van Amsterdam, midden in de natuur, tussen rivier de Waver en de Winkel ligt Aan de WaverWinkel.  Deze vergaderlocatie is een groene oase in natuurgebied Botshol. Op steenworp afstand van Amsterdam biedt Aan de WaverWinkel een unieke vergader- en of trainingsruimte in 2 verbouwde stallen, te weten de voormalige Paardenstal en de voormalige Varkensstal. Beide stallen zijn ontworpen door Architect Norman Monsanto, die eveneens samen met zijn vrouw Sabine Veenendaal eigenaar is van Aan de WaverWinkel.

Aan de WaverWinkel wordt altijd exclusief aangeboden en biedt plek aan maximaal 12 personen om te vergaderen en/of trainingen te geven. De stallen kenmerken zich door weids uitzicht op de groene natuur.

De Paardenstal heeft een imposante glazen pui, waardoor je uitkijkt op het terras en de daarachter gelegen fruitbomen. Deze pui kan bovendien open, zodat er een vloeiende overgang is tussen binnen en buiten. Door de afmetingen van het venster in de Varkensstal, kijk je rechtstreeks op de uitgestrekte weilanden en de grote moestuin Hof Witlof.

Als je in deze stallen komt vergaderen, kun je je laten verwennen met een heerlijk ontbijt, verse lunch, een rijk gevulde borrelplank of een Bourgondisch diner. Beide vergaderstallen zijn voorzien van Wifi, verrijdbaar lcd scherm, Flipover, keuken, Quooker, koelkast, vaatwasser, toilet & badkamer.

Aan de WaverWinkel is goed te bereiken per auto of fiets. Er is ruime parkeergelegenheid en voor elektrische auto’s en fietsen is er een oplaadpunt.

Activiteiten

Er zijn verschillende activiteiten te organiseren op/rondom Aan de WaverWinkel. Sabine, locatie eigenaresse, kan verschillende activiteiten organiseren maar mocht je zelf iets willen regelen dan kan dat ook.
Naast de vergaderruimte is er ook in de tuin voldoende plek voor verschillende workshops. 

Hieronder enkele ideeën:

Hof Witlof BuitenBeleving
Tussen het vergaderen door kun je met je team een Hof Witlof BuitenBeleving ervaren. Hier word je volledig ondergedompeld in de prachtige, kleurrijke tuin Hof Witlof, vol bloemen, kruiden en groenten en zul je ervaren hoe het is om letterlijk met je handen en voeten in de aarde te staan (tuinoveralls en laarzen zijn beschikbaar).

Portret
In een schilderworkshop leer je op een snelle, simpele manier te portretteren; kijken, luisteren, beetje rekenen, durven, doen!  

Wandelen
In de omgeving kun je prachtige wandelingen maken in natuur- en stiltegebied Botshol. Wandelroutes zijn beschikbaar.

Varen
Schipper George neemt je mee voor een tocht over de Oude Waver, Amstel, Angstel en Holendrecht. Onder genot van een goed gevulde picknickmand vertelt hij je alles over dit prachtige unieke natuurgebied.

Roeien
Voor een ultieme Botshol-ervaring kun je nabij Aan de WaverWinkel roeiboten huren. Vanuit de kleine slootjes roei je zo De Kleine en Grote Wije op, waar het water zo helder is, dat je meteen een duik wil nemen.

Volleyballen
In het weiland van Aan de WaverWinkel is een groot volleybalveld, waar je je teamgenoten sportief kan uitdagen.

Fietsen
In Ouderkerk aan de Amstel kun je een E-chopper huren voor een tochtje door Amstelland.

Bokstrainingen
In het weiland van Aan de WaverWinkel is genoeg plek voor een work-out zoals bijv boksen of bootcamp.

Stay sustain! 
Aan de WaverWinkel is bewust bezig met duurzaamheid. Zelf bijdragen aan de grote duurzaamheidsproblematiek is makkelijker dan je denkt en ligt voor het oprapen. Je moet het alleen leren herkennen. In deze sessie leer je simpele creatieve oplossingen voor moeilijke vraagstukken.


Reviews

Geweldige locatie

Prachtige vergaderlocatie in voormalige paardenstal. Midden in de natuur. Alle faciliteit waren aanwezig zoals een groot scherm, flip over. 

Voortreffelijke lunch. Gevarieerd en gezond! Waanzinnig polderuitzicht door indrukwekkende glazen pui. We komen graag terug in de lente om de fruitbomen in bloei te zien staan.


Ervaringen de Amstel tafel

The Visionary Lab

Absolute aanrader!

Ik vond het een hele goede locatie. Prima ruimte, zag er mooi uit, mooi uitzicht waar je ook even een beetje naar buiten kon lopen tijdens de pauzes. Eten was lekker en weer eens wat anders, de mensen waar zeer vriendelijk, dus ik vond het echt prima. Verbeterpunten niet echt, ik kwam uit Utrecht aanrijden dat was met de auto goed te doen

ervaringen Ervaringen de Amstel tafel
APG

Fantastische bijeenkomst gehad

We hebben een fantastische dag gehad in Aan de Waverwinkel. Het gevoel van een boerenschuur, maar dan met alle moderne faciliteiten, is uniek en inspirerend. De glazen pui geeft een schitterend uitzicht en het gevoel alsof je een dag buiten doorbrengt. Oprecht een spectaculaire locatieMeetables logo
TCX fund

Tarieven

Zaalhuur
Tot 12 personen
1 dagdeel € 675,=
2 dagdelen € 780,=

Overnachtingsmogelijkheid
€ 135,=euro incl ontbijt

Food & Beverages
Vergaderarrangement 1 dagdeel € 15
Vergaderarrangement 2 dagdelen € 24
Luxe lunch € 26

Alle prijzen zijn excl. btw en onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Bekijk Aan de WaverWinkel

Meer informatie nodig? Neem contact met ons op

Aan de WaverWinkel
Sabine Veenendaal & Norman Monsanto
Winkeldijk 47
1391 HM
Abcoude
06 28 63 73 07