Vergaderlocatie 
De Amstel tafel

Inspirerende vergaderlocatie in Ouderkerk aan de Amstel aan het water

Ervaar de locatie
Unieke vergaderlocatie oude kerk aan de amstel

Informatie over de locatie

 

De Amstel Tafel
• De Amstel Tafel is gelegen in Ouderkerk aan de Amstel
• De locatie is geschikt tot 10 personen (6 pers. op 1,5 m afstand)
• 2 ruimtes beschikbaar en kamer ensuite
• Privé terras aan de Amstel
• Vrij parkeren

Faciliteiten
• Verrijdbaar 55 inch digitaal scherm met digitale flip-over functie
• 2 flip-overs, wifi, pennen en notitieblokken
• Bose speaker
• Dyson Pure Cool link, luchtreiniger en ventilator in 1
 • Apple tv

Bijzondere vergaderlocatie aan het water

De Amstel tafel is uitermate geschikt voor kleine management teams tot 10 personen (6p in geval van 1,5m)  die de koppen bij elkaar moeten steken om belangrijke beslissingen te nemen.  De Amstel tafel staat voor professionaliteit, flexibiliteit, inspiratie en rust en garandeert absolute privacy. Om de dag af te sluiten kun je op aanvraag een luxe sloep huren. Of dineren bij een van de toprestaurants in de nabije omgeving: De Oude Smidse, Jaimie van Heije, Brasserie Paardenburg, Ron Gastrobar Indonesia, Loetje, Heisa, de Kruidfabriek by Lute.


Activiteit in de omgeving
Je kunt in de zomermaanden een e-chopper huren om te touren als leuke activiteit met je collega's. Kosten: € 39,50 per persoon voor een dagdeel. (14.00-17.00)

De Amstel tafel

De Amstel tafel biedt een grote  vergaderruimte met kamer ensuite direct aan de Amstel met prachtig uitzicht. Daarnaast is er een extra ruimte waar de lunch wordt geserveerd. Tevens kan deze ingezet worden als break-out ruimte. De locatie is alleen geschikt in boardroom opstelling met een tafel van 3,50m bij 1,15m.

De locatie heeft in 2019 de Nationale Meeting Award gewonnen, 1e prijs categorie small op basis van meeting reviews en is in 2020 en 2021 tot Sterlocatie benoemd. Zowel in 2020 en 2021 heeft de locatie de 3e prijs Provincie Award Noord Holland gewonnen voor locaties tot 25 personen.

Ervaringen met de Amstel tafel

Geweldige locatie
Ik heb al vaker voor vergaderingen De Amstel Tafel geboekt en iedere keer weer krijg ik lovende reacties van mijn collega's terug. De locatie, de ligging, de catering.....alles is tot in de puntjes geregeld. Een fijne plek om met collega's een dag te vertoeven.Ervaringen de Amstel tafel

Schiphol

Absolute aanrader!
Ik heb al meerdere keren op deze locaties vergaderd, in alle seizoenen. De rust van deze fraaie locatie aan een prachtig plekje aan de Amstel is overweldigend. De ruimte zelf heeft een prettige sfeer en is bijzonder ingericht. De gastvrouw is spontaan, vriendelijk en hartelijk. Eten en drinken is er in overvloed. Apparatuur werkt feilloos. Kortom, ik blijf hier terugkomen.
ervaringen Ervaringen de Amstel tafel
KNGF

Hele fijne plek, wij komen zeker terug

Jacintha is een geweldige gastvrouw. Ontzettend attent en er is echt overal aan gedacht. De locatie zelf is mooi, schoon, modern en privé. Ideaal voor een teamdag. Met mooi weer kan er ook een stukje worden gevaren wat een mooie afsluiting is van de dag. Verse thee, Nespresso koffie, gezonde hapjes en zoete snacks, alles is aanwezig. Absoluut een aanrader!
recensies Amstel tafel
Secretary Plus

Super geregeld allemaal!

Door omstandigheden moesten wij onze meeting, een dag voor de geplande vergadering, verzetten en de flexibiliteit die de Amstel Tafel toonde is niet van deze tijd. Dus dames nogmaals dank hiervoor. Als vergaderlocatie vinden wij De Amstel Tafel een absolute aanrader. De kleinschaligheid van de locatie spreekt erg aan. De kamers zijn gezellig ingericht en de algehele sfeer is huiselijk. Daarbij is de service absoluut top, alles was tot in de puntjes verzorgd en ook het eten is met heel veel zorg en smaak klaar gemaakt. Wij komen graag weer een keer langs.
ervaringen vergaderruimte de Amstel tafel

Dura Vermeer Rail Infra

TOP DAG!
De Amstel Tafel biedt een knus, kleinschalig (maar perfect) voor mijn coaching trajecten (maximaal 4 personen). De boeking verliep soepel en snel. De locatie ligt verscholen en uniek aan de Amstel. Top verzorgd, qua ruimte, licht, AV en eten en drinken (ook ivm Corona hygiëne) en de ontvangst van Jacintha is geweldig. Zeer persoonlijk en vertrouwd.
Wij hebben nog een (koude) duik genomen einde dag, aanrader!recensies vergaderruimte de Amstel tafel
Apekx

Sfeer was rustig en ontspannen

Zeer positief dat er meerdere ruimtes zijn. Sfeer was rustig en ontspannen. Eten was heerlijk. Vriendelijke gastvrouw die zich positief op de achtergrond hield.
Bedankt voor de goede zorgen. In de zomer komen wij zeker terug om ook nog buiten te kunnen zitten en te kunnen genieten van het mooie uitzicht.


review vergaderruimte de Amstel tafel

IBS Capital Allies

Tarieven

Zaalhuur (per 1 jan)
Tot 10 personen
1 dagdeel € 450,=
2 dagdelen € 650,=

Food & Beverages
Vergaderarrangement 1 dagdeel €13,=
Vergaderarrangement 2 dagdelen € 22,=
De Amstel tafel lunch € 24,=

Alle prijzen zijn excl. btw en onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Meer informatie nodig? Neem contact met ons op

De Amstel tafel
Jacintha Ruppert
Achterdijk 64
1191 JL
Ouderkerk aan de Amstel

06 81 91 80 67 bgg (ivm bezigheden op locatie) kun je ook 020-2011190 bellen.

arrow_drop_up arrow_drop_down