Vergaderlocatie
12Gather

Inspirerende vergaderlocatie in Ankeveen

Ervaar de locatie

Informatie over de locatie

 

12Gather
•12Gather is gelegen in Ankeveen
• De locatie is geschikt tot 30 personen
• Aparte keuken/lunchruimte, ook te gebruiken als break-out
• Grote tuin
• Vrij parkeren, 1 oplaadpaal beschikbaar
• Mogelijkheid tot overnachten bij hotels in de omgeving

Faciliteiten
• 75 inch LCD scherm
• Fip-overs, wifi, pennen en notitieblokken
• Het is mogelijk om met creditcard te betalen op locatie

12Gather

Bij 12Gather kun je in alle rust bijeenkomen in de oude melkboerderij ‘Berg en Vaart’. Het monumentale pand is prachtig gerestaureerd en is met name geschikt voor groepen tot 30 personen. Het pand ademt nostalgie van buiten en heeft van binnen het comfort en de uitstraling van nu. 

12Gather biedt haar klanten rust, ruimte en inspiratie. Daarnaast draagt de locatie bewust bij aan het behoud van onze aarde en de natuur.
Tijdens de verbouwing is het authentieke pand behouden. Bij de inrichting zijn duurzame keuzes gemaakt. De unieke op maat gemaakte tafels zijn van 200 jaar gerecycled eikenhout uit balken van oude vloeren.

In de samenwerking met leveranciers kiest 12Gather voor lokale ondernemers om haar footprint zo klein mogelijk te houden. De ingrediënten van de heerlijke lunch zijn puur en vers.
De locatie beschikt over twee ruimtes met een oppervlakte van 160 + 30 m2. Een plenaire ruimte waar meerdere opstellingen mogelijk zijn en een ruimte die gebruikt kan worden voor lunch en borrel maar tevens als break-out ruimte dient. En bij mooi weer, kun je ook nog gebruik maken van het terras en de tuin. 

Je wordt hier volledig ontzorgd, van advies bij het maken van de boeking tot en met de service op locatie.


Opstellingen:

Theater: 30 personenU-vorm: 17 personen Blok: 16 personen


Activiteiten die mogelijk zijn om op locatie te organiseren:

- Boksclinic
- Fietstocht
- Ijsbad
- Je eigen (bedrijfs)film maken
- Scherm workshop
- VR game
- Wandelen in de omgeving
- Wijnproeverij

Reviews

Amazing location!!

Thank you very much Wendy and Mariska for all your support – it was a lovely day at your location: the property is beautiful, and your assistance was very much appreciated it. Nil’s good attitude and fence workshop made the day very special. Make sure that I will try to repeat with another Nike team as I 100% trust your professionalism.
Ervaringen de Amstel tafel

Nike

Mega aanrader!

Wij hebben een perfecte dag gehad met ons team bij 12Gather. De locatie is werkelijk geweldig, ruim, groen en zeer inclusief. De vergaderruimte is groot en heeft alle faciliteiten die je nodig hebt. Wij hebben een heerlijke lunch gehad die wij heel prettig buiten hebben kunnen nuttigen. Tel daar ook nog eens bij een zeer vriendelijke en pro-actieve gastvrouw en je begrijpt dat wij deze locatie absoluut kunnen aanbevelen.

ervaringen Ervaringen de Amstel tafel
WTW

Succesvolle dag gehad op een mooie locatie

Hi Wendy, nogmaals hartelijk bedankt voor het warme ontvangst vandaag. Wij zijn helemaal tevreden en hebben een goede dag gehad op jullie locatie. Bedankt voor alle hulp!!recensies Amstel tafel

Peak4

Fantastische dag gehad bij12Gather.

Ons MT heeft een hele productieve teamdag gehad op de mooie locatie van 12Gather. De ontvangst is bijzonder gastvrij, de ruimte heerlijk licht, ruim en van alle gemakken voorzien. Met een aantal deelnemers ‘op afstand’ was de verbinding vlekkeloos opgezet alsof ze bij ons in de ruimte aanwezig waren met een groot LCD scherm en een Owl was het beeld en geluid uitstekend. Tijdens de lunch zaten we buiten aan de lange tafel in de tuin. De soep, salade en broodjes waren overheerlijk, jammer dat we hiervoor zo weinig tijd hadden ingepland. Onze gastsprekers konden in de aparte ruimte nog even de laatste puntjes op de i zetten voor hun presentatie. Tijdens de pauze werd er nog fanatiek getafelvoetbald dat was erg grappig. Na afloop hebben we nog geborreld met een lekkere hapjes in de tuin. Kortom een heerlijke productieve dag bij 12gather die ik zeker van harte kan aanbevelen

Meetables logo
Zijerveld

Tarieven

Zaalhuur
2 tot 9 personen
1 dagdeel € 690,=
2 dagdelen € 790,=

10 tot 30 personen
1 dagdeel € 790,=
2 dagdelen € 890,=

Food & Beverages
Vergaderarrangement 1 dagdeel € 15
Vergaderarrangement 2 dagdelen € 25
Luxe lunch € 27,50

Alle prijzen zijn excl. btw en onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Meer informatie nodig? Neem contact met ons op

12Gather
Helma van Heerikhuize
Cannenburgerweg 11B
Ankeveen
06 41 31 12 70

https://12gather.nl/