Organiseer een activiteit op locatie

Bekijk onze partners

Wist je dat buiten de deur vergaderen de creativiteit binnen teams vergroot? Je krijgt meer inspiratie en het verhoogt de concentratie wat dus zal leiden naar een effectievere meeting. Daarnaast lijkt de meeting vaak urgenter wanneer het op een externe locatie wordt georganiseerd.

Verder wordt extern vergaderen gezien als een beloning, je zet een team in het zonnetje die dag. Om er helemaal een succes van te maken combineer je het ook nog met een leuke activiteit. Zo maak je je vergadering net iets leuker en zullen de deelnemers nog meer gemotiveerd worden om aanwezig te zijn.
Bij teambuilding kun je denken aan een fietstocht, een workshop of bijvoorbeeld een activiteit met een spel element. Op deze manier leren de deelnemers van de vergadering elkaar beter kennen en is het een vergadering waar nog lang over nagepraat zal worden.


Zie hieronder verschillende bedrijven die activiteiten op locatie kunnen organiseren. 

Onze partners

dtevents

‘’dtevents, het creatiefste evenementenbureau in Noord-Holland!

Met ons brede aanbod aan activiteiten, workshops en bedrijfsevenementen bieden wij voor ieder wat wils. Denk bijvoorbeeld aan een potje Archery Tag, Expeditie Robinson, maar ook een speurtocht op de E-fatbike door een gekozen stad! Ontspannen met een workshop yoga of schilderen? Dat en natuurlijk nog veel meer behoort tot de mogelijkheden. 

Ontmoeten met aandacht staat centraal in onze organisatie. Samen met onze klant komen wij tot een passend concept, volledig op maat gemaakt. Dit doen wij door de juiste vragen te stellen en goed te luisteren. Ons doel: verbinding, werkgeluk en bovenal iedereen een onvergetelijke dag bezorgen!”

GH Events

Voor een workshop, bedrijfsuitje, casino avond, vergaderarrangement, pubquiz, zeskamp, teambuilding programma of VR Games.


GH Events is een onafhankelijk organisatiebureau opgericht door Geert Hendriks. Na 10 jaar lang ervaring te hebben opgedaan bij verschillende organisatiebureaus heeft hij in 2004 de stap genomen om GH Events op te richten. Inmiddels is GH events uitgegroeid tot een organisatie waar professionele instructeurs aan het werk zijn om u een fantastische dag te bezorgen.


VIBE Events

Vibe Events is een creatief en innovatief evenementenbureau met een groot aanbod aan (strand)activiteiten en workshops. Wij werken samen met mooie strandpaviljoens en locaties. Zo wordt voor je bedrijfsuitje, teambuilding of privé-uitje precies de juiste ‘vibe’ gecreëerd.


Het team van Vibe Events zorgt voor een onvergetelijke dag vol fun, gezelligheid en teamwork met de vibe die past bij jouw groep. Zij weten precies hoe zij jou en je collega’s, medewerkers of vrienden een topuitje kunnen bezorgen. Zij bieden een uitgebreid aanbod aan activiteiten en spellen van de hoogste kwaliteit. Op vele mooie locaties, door het hele land en het hele jaar door!LUS Creatieve workshops

Workshop houtbranden

Samen verzinnen en creëren zorgt voor een andere en bredere blik! 

Tijdens een creatieve sessie met Ilse leer je een nieuwe techniek aan. Het branden werkt met een soort hete soldeerbout en verschillende opzetstukjes.

Er wordt gewerkt met het allermooiste natuurproduct en dat is HOUT! 

Door een klein laagje weg te branden, ontstaan de mooiste dingen. We kunnen dit doen in borrelplanken of onderzetters.  

Ideaal te gebruiken tijdens vrijdagmiddagborrels of privé met vrienden en familie!