Vergaderruimte rondom Amsterdam boeken
bij Meetables?

Bijzondere vergaderruimtes Amsterdam en omgeving

Aan de Vuurlijn

Aan de Vuurlijn biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 16 personen. De locatie is gelegen in de Kwakel.

 Aan de WaverWinkel

Aan de WaverWinkel biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 12 personen. De locatie is gelegen in Abcoude.

Achter de Dyck

Achter de Dyck biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 120 personen. De locatie is gelegen in Woubrugge.

De Amstel tafel

De Amstel Tafel biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 10 personen. De locatie is gelegen in Ouderkerk aan de Amstel. 

De Hoftafel

De Hoftafel biedt 3 ruimtes en is geschikt tot 16 personen. De locatie is gelegen in Kortenhoef.

De Schuur van Loenen

De Schuur van Loenen biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 12 personen. De locatie is gelegen in Loenen aan de Vecht.

Milk & Meetings

Milk & Meetings biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 30 personen. De locatie is gelegen in Wilnis.


The Meetinn

The Meetinn biedt 3 ruimtes, 10 overnachtingsmogelijkheden en is geschikt tot 12 personen. De locatie is gelegen in Waverveen.

Villa Oldenhoff

Villa Oldenhoff biedt 2 ruimtes, 9 hotelkamers en is geschikt tot 60 personen. De locatie is gelegen in Abcoude.

Zwier


Zwier biedt 3 ruimtes, 50 overnachtingsmogelijkheden en is geschikt tot 70 personen. De locatie is gelegen in Vinkeveen.

COMING SOON

COMING SOON

Vergaderruimtes Amsterdam

Vergaderen is een activiteit die vaak geassocieerd wordt met saaie ruimtes en een eindeloze presentatie. Als je in een saaie ruimte zit, dan kan de vergadering eindeloos voelen. De locatie en de ruimte waar de vergadering is, is dan ook van groot belang. Een inspirerende ruimte heeft een positieve impact op de productiviteit, creativiteit en het algehele welzijn van de mensen die in de vergadering zitten. Als ze in een inspirerende en mooie ruimte vergaderen, voelen ze een gevoel van blijheid en worden ze geïnspireerd om actief mee te doen met de vergadering. Op zoek naar een inspirerende vergaderruimte? Bekijk eens onze vergaderruimte Amsterdam.

Verandering van omgeving stimuleert de creativiteit

Als je op zoek bent naar een vergaderruimte Amsterdam, dan ben je bij ons op de juiste plek. Wij weten als geen ander waarom vergaderen op een inspirerende locatie zo effectief is. Als je uit een vertrouwde omgeving wordt gehaald en wordt blootgesteld aan nieuwe prikkels en een nieuwe omgeving, dan wordt je brein uitgedaagd om anders te gaan denken. Dit leidt vaak tot innovatieve ideeën en frisse gedachten. Dit is een belangrijke reden waarom bedrijven er voor kiezen om te vergaderen op een externe locatie. 

Het teamgevoel en de samenwerking verbeteren in een vergaderruimte rondom Amsterdam

Vergaderen in een inspirerende vergaderruimte Amsterdam draagt bij aan het teamgevoel en kan de samenwerking aanzienlijk verbeteren. Als mensen in een nieuwe, aangename en stimulerende omgeving zijn, zijn ze vaak meer geneigd om open te staan voor het delen van ideeën en meningen. Dit leidt dan tot een meer open en inclusieve cultuur. Een locatie die speciaal is ingericht voor vergaderingen bevatten vaak ook een gezellige buitenruimte of een fijne lounge. In de pauzes van de vergaderingen kunnen deze ruimtes ervoor zorgen dat de onderlinge relaties van medewerkers worden versterkt. Uiteindelijk leidt dit dan weer tot een goede samenwerking. Heb je liever Amsterdam of een vergaderlocatie Utrecht?

Vergaderruimte Amsterdam

Populaire vergaderruimtes in en rondom Amsterdam

Amsterdam en omgeving is een zeer geschikte regio om te vergaderen. Er zijn veel mogelijkheden en alles wat je maar kunt bedenken zit in de buurt. Even een koffie voor onderweg? Op elke hoek van de stad vind je wel een koffietentje. Ook rondom Amsterdam zijn er veel voorzieningen waardoor vergaderen in die omgeving een erg goed idee is. Dit zijn een paar populaire opties: 

  • Villa Oldenhof: geschikt voor 60 personen en valt onder locaties met overnachting. Gelegen in Abcoude.
  • De Schuur van Loenen: geschikt voor maximaal 12 personen en biedt 2 ruimtes. Gelegen in Loenen aan de Vecht.
  • De Hoftafel: deze locatie biedt 3 ruimtes en is geschikt voor 16 personen. De locatie is gelegen in Kortenhoef.

Een vergaderruimte in Amsterdam boeken bij Meetables

Vergaderen in een nieuwe en inspirerende ruimte heeft dus allerlei voordelen. Ben jij op zoek naar een locatie voor een vergadering voor jou en je collega’s? Wij hebben diverse ruimtes in en rondom Amsterdam waar je kunt vergaderen en wat tegelijkertijd een inspirerende vergaderruimte is. Terwijl jullie aan het vergaderen zijn, wordt er een lunch of een diner voorbereid. Zo kunnen jullie genieten van een lunch in de pauze van de vergadering of van een diner om een succesvolle dag af te sluiten. Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag!