Vergaderlocatie rondom Amsterdam boeken
bij Meetables?

 Aan de WaverWinkel

Aan de WaverWinkel biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 12 personen. De locatie is gelegen in Abcoude.

Achter de Dyck

Achter de Dyck biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 120 personen. De locatie is gelegen in Woubrugge.

De Amstel tafel

De Amstel Tafel biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 10 personen. De locatie is gelegen in Ouderkerk aan de Amstel. 

De Hoftafel

De Hoftafel biedt 3 ruimtes en is geschikt tot 16 personen. De locatie is gelegen in Kortenhoef.

De Schuur van Loenen

De Schuur van Loenen biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 12 personen. De locatie is gelegen in Loenen aan de Vecht.

Knakenfort

Knakenfort biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 8 personen. De locatie is gelegen in Abcoude (Gein).

De Kompastoren

De Kompastoren biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 14 personen. De locatie is gelegen in Mijdrecht.

Milk & Meetings

Milk & Meetings biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 30 personen. De locatie is gelegen in Wilnis.

Studio Amje

Studio Amjé biedt 1 ruimte en is geschikt tot 12 personen. De locatie is gelegen in Amsterdam.

The Meetinn

The Meetinn biedt 3 ruimtes, 10 overnachtingsmogelijkheden en is geschikt tot 12 personen. De locatie is gelegen in Waverveen.

Villa Oldenhoff

Villa Oldenhoff biedt 2 ruimtes, 9 hotelkamers en is geschikt tot 60 personen. De locatie is gelegen in Abcoude.

Zwier

Zwier biedt 2 ruimtes, 21 overnachtingsmogelijkheden en is geschikt tot 30 personen. De locatie is gelegen in Vinkeveen.

Een nieuw project staat op de agenda en daar heb je samen met je collega’s een planning voor gemaakt. Een deel van deze planning bestaat uit vergaderingen, waarin jullie onderling ideeën uitwisselen en een strategie opzetten voor de uitvoer van het project.

Om het project in goede banen te leiden en tot vernieuwende ideeën te komen, helpt het samen te komen in een andere omgeving. Stap uit je eigen, bekende kantoorruimte en ervaar in onze vergaderlocaties rondom Amsterdam hoe de sfeer je kan inspireren tot nieuwe inzichten.

Wil jij je collega’s of opdrachtgevers ontmoeten in onze vergaderlocaties rondom Amsterdam om over het nieuwe project te vergaderen? Hieronder lees je over de mogelijkheden die wij bieden.

Een nieuwe ruimte zorgt voor nieuwe ideeën. De vergaderlocaties die wij rondom Amsterdam voor jou organiseren, zijn met high-end kwaliteit en exclusiviteit ingericht tot een oase van comfort en rust. Wanneer je echt even de deur uitstapt naar een externe vergaderlocatie, merk je dat je met meer focus tot inspirerende en uitdagende ideeën komt. Je neemt de tijd om met je team effectief te vergaderen of om werkrelaties aan te gaan met nieuwe opdrachtgevers.

De vergaderlocaties rondom Amsterdam zijn vakkundig ingericht tot creatieve ruimtes waar je als team echt resultaat boekt. En is een vergaderlocatie in Amsterdam niet beschikbaar wanneer jij die wilt gebruiken, dan denken wij actief mee en zoeken we naar een oplossing. Zo kun jij alsnog op een bijzondere en inspirerende vergaderlocatie je meeting voortzetten.

Maak je gebruik van een van onze vergaderlocaties rondom Amsterdam, dan begeef je je niet alleen in een bijzondere sfeer en omgeving. Met oog op hygiëne en goede service zorgen we dat jij en je team comfortabel samen kunnen komen. Terwijl jullie sparren en elkaar inspireren, wordt een heerlijk en gezond ontbijt, lunch of diner bereid. En met een goede bereikbaarheid zijn onze vergaderlocaties van alle gemakken voorzien.

Wil je weten waar je via Meetables kunt vergaderen? Hieronder vind je een overzicht van vergaderlocaties rondom Amsterdam en omgeving:

  • Loetje aan ’t IJ in Amsterdam Noord zorgt voor een unieke ervaring tijdens je vergadering, waarbij je uitkijkt over het IJ en al het vaarverkeer dat passeert.
  • De Amstel tafel in Ouderkerk aan de Amstel, een vergaderruimte met huiselijke sfeer aan het water.

Vergaderlocaties Amsterdam

Wil jij op korte termijn een belangrijke vergadering inplannen voor jou en je collega’s? Leg jij de datum voor, dan zorgen wij voor een geschikte vergaderlocatie rondom Amsterdam en omgeving. Zoek je naar een vergaderlocatie in Utrecht, ook dan kun je bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact met ons voor meer informatie en boek een van onze unieke vergaderlocaties.