Vergaderlocatie Amsterdam boeken?

Bijzondere vergaderlocaties rondom Amsterdam en omgeving

Vergaderlocaties rondom Amsterdam e.o.

CEC Meets

CEC Meets biedt 5 ruimtes en is geschikt tot 36 personen. De locatie is gelegen in Amsterdam Zuidoost.

De Amstel tafel

De Amstel tafel is geschikt tot 10 personen en biedt 2 ruimtes. De locatie is gelegen in Ouderkerk aan de Amstel.

Loetje aan 't IJ

Loetje aan 't IJ biedt 4 ruimtes en is geschikt tot 90 personen. De locatie is gelegen in Amsterdam-Noord.

Hartelijk Hoofddorp

Hartelijk Hoofddorp biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 12 personen. De locatie is gelegen in Hoofddorp.

Het Lichthuis

Het Lichthuis biedt 2 ruimtes, 10 overnachtingsmogelijkheden en is geschikt tot 20 personen. De locatie is gelegen in Zandvoort.

Zocherlounge

De Zocherlounge biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 20 personen. De locatie is gelegen in Bloemendaal in een bijzondere kerk.

Knakenfort

Knakenfort biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 8 personen. De locatie is gelegen in Abcoude (Gein).

Villa Oldenhoff

Villa Oldenhoff biedt 2 ruimtes, 9 hotelkamers en is geschikt tot 60 personen. De locatie is gelegen in Abcoude.

Zwier

Zwier biedt 2 ruimtes, 22 overnachtingsmogelijkheden en is geschikt tot 30 personen. De locatie is gelegen in Vinkeveen.

Een nieuw project staat op de agenda en daar heb je samen met je collega’s een planning voor gemaakt. Een deel van deze planning bestaat uit vergaderingen, waarin jullie onderling ideeën uitwisselen en een strategie opzetten voor de uitvoer van het project.

Om het project in goede banen te leiden en tot vernieuwende ideeën te komen, helpt het samen te komen in een andere omgeving. Stap uit je eigen, bekende kantoorruimte en ervaar in onze vergaderlocaties rondom Amsterdam hoe de sfeer je kan inspireren tot nieuwe inzichten.

Wil jij je collega’s of opdrachtgevers ontmoeten in onze vergaderlocaties rondom Amsterdam om over het nieuwe project te vergaderen? Hieronder lees je over de mogelijkheden die wij bieden.

Nieuwe ideeën opdoen in een van onze vergaderlocaties rondom Amsterdam

Een nieuwe ruimte zorgt voor nieuwe ideeën. De vergaderlocaties die wij rondom Amsterdam voor jou organiseren, zijn met high-end kwaliteit en exclusiviteit ingericht tot een oase van comfort en rust. Wanneer je echt even de deur uitstapt naar een externe vergaderlocatie, merk je dat je met meer focus tot inspirerende en uitdagende ideeën komt. Je neemt de tijd om met je team effectief te vergaderen of om werkrelaties aan te gaan met nieuwe opdrachtgevers.

De vergaderlocaties rondom Amsterdam zijn vakkundig ingericht tot creatieve ruimtes waar je als team echt resultaat boekt. En is een vergaderlocatie in Amsterdam niet beschikbaar wanneer jij die wilt gebruiken, dan denken wij actief mee en zoeken we naar een oplossing. Zo kun jij alsnog op een bijzondere en inspirerende vergaderlocatie je meeting voortzetten.

Vergaderlocatie Amsterdam

Volledig ontzorgd stap je de vergadering in

Maak je gebruik van een van onze vergaderlocaties rondom Amsterdam, dan begeef je je niet alleen in een bijzondere sfeer en omgeving. Met oog op hygiëne en goede service zorgen we dat jij en je team comfortabel samen kunnen komen. Terwijl jullie sparren en elkaar inspireren, wordt een heerlijk en gezond ontbijt, lunch of diner bereid. En met een goede bereikbaarheid zijn onze vergaderlocaties van alle gemakken voorzien.

Wil je weten waar je via Meetables kunt vergaderen? Hieronder vind je een overzicht van vergaderlocaties rondom Amsterdam en omgeving:

  • Loetje aan ’t IJ in Amsterdam Noord zorgt voor een unieke ervaring tijdens je vergadering, waarbij je uitkijkt over het IJ en al het vaarverkeer dat passeert.
  • CEC Meets in Amsterdam Zuidoost, waar de artistieke en creatieve inrichting je inspireert tot vernieuwende en unieke ideeën.
  • De Amstel tafel in Ouderkerk aan de Amstel, een vergaderruimte met huiselijke sfeer aan het water.
  • Hartelijk Hoofddorp, hier vergader je in een rustige en groene omgeving waar je zowel binnen als buiten tot inspirerende inzichten komt.

Vergaderlocaties Amsterdam

Boek een vergaderlocatie rondom Amsterdam bij Meetables

Wil jij op korte termijn een belangrijke vergadering inplannen voor jou en je collega’s? Leg jij de datum voor, dan zorgen wij voor een geschikte vergaderlocatie rondom Amsterdam en omgeving. Zoek je naar een vergaderlocatie in Utrecht, ook dan kun je bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact met ons voor meer informatie en boek een van onze unieke vergaderlocaties.

arrow_drop_up arrow_drop_down