Vergaderlocatie 
De Schuur van Loenen

Unieke locatie in Loenen aan de Vecht

Ervaar de locatie

Informatie over de locatie

 

Handig om te weten
    •    De Schuur van Loenen is gelegen in Loenen aan de Vecht
    •    Geschikt tot 12 personen
    •    2 ruimtes beschikbaar
         Begane grond met open keuken en diverse zitjes
         1e verdieping vergaderruimte met boardroomopstelling
    •    Vrij parkeren op loopafstand
    •    Top restaurants op loopafstand; het Amsterdammertje, Tante Koosje


Faciliteiten
    •    Beamer, 2 flip-overs, wifi, pennen en notitieblokken
    •    Het is mogelijk om met creditcard te betalen op locatie

De Schuur van Loenen

De Schuur van Loenen bevindt zich in het karakteristieke en centraal gelegen Loenen aan de Vecht tussen Utrecht en Amsterdam. Zeer centraal gelegen om te vergaderen met volledige privacy in het midden van Nederland. 


Op de eerste verdieping kan er met 12 personen aan de vergadertafel worden plaatsgenomen in boardroom opstelling. De Schuur van Loenen is geschikt om verspreid over de ruimtes in groepjes te kunnen werken.

Reviews

Aanrader!!

Inspirerende meeting gehad met team van 15 personen, alles werkelijk perfect geregeld door Jikke. Volledig ontzorgd. Allereerst was het heel fijn schakelen. Op de dag zelf had Jikke werkelijk overal aan gedacht. Team was van alle gemakken voorzien. In alle eerlijkheid; Wij stellen best behoorlijk hoge eisen, daar zijn we ons volledig van bewust. Jikke wist onze verwachtingen zelfs te overtreffen. Nogmaals dank, namens het Zero Alc. Beverages & International Brands Team - Heineken InternationalHeineken

Zeer fijne vergaderlocatie
Wat een prachtige, intieme locatie. Een warm ontvangst, we voelden ons direct thuis. Alles is goed verzorgd, een heerlijke lunch en fijne vergaderruimte. We komen snel terug, een aanrader voor kleine gezelschappen!

 Ortec Finance
Heerlijke authentieke plek: we komen graag terug!
Makkelijk bereikbaar, gratis parkeren, heerlijke koffie en zalige gezonde lunch, flexibel te gebruiken vergaderzolder, prachtige wandeling na de lunch langs de Vecht en '' Oud Over' gemaakt. Complimenten aan Jikke voor de gastvrijheid, inrichting en heerlijke lunch!!ABN Amro Verzekeringen
Super plek!
Jikke was een super gastvrouw en geeft je het gevoel erg welkom te zijn. De locatie/faciliteiten waren uitstekend en koffie/lunch/borrel/diner tot in de puntjes verzorgd. Tevens is de locatie een goede uitvalsbasis voor een mooie wandeling door Loenen en langs de Vecht. Absoluut een aanrader.
Spoa
Een 10!

Beste Jikke,

Namens Space Expo kom ik nog even in de lucht (als een raket uiteraard). Ik wil jullie, namens het team, hartelijk danken voor jullie gastvrijheid van afgelopen dinsdag. We hebben een goede meeting gehad, bepaalde doelen zijn in elk geval bereikt!

Jikke: Je hebt een prachtige schuur, de ligging is echt fantastisch. Ook binnen is het smaakvol ingericht en de kleine zandlopers op tafel zijn heel handig😉

Verder heb je ons echt ontzorgd en erg verwend (alles was vers!), niks ontbrak.

Nogmaals: dank jullie wel!

Marjolein - Space Expo
Unieke locatie met goede verzorging
De Schuur is een voortreffelijke plek voor MT-sessies. Er heerst een persoonlijke, warme sfeer, waardoor je je direct welkom voelt. Dat komt door de authentieke plek ... en door Jikke. Als eigenaresse vindt Jikke een mooie balans tussen ruimte geven aan een inhoudelijk goede workshop en er zijn als het op voortreffelijk 'hostmanship' aankomt. Uit ervaring weet ik dat een goede plek de helft van werk doet en dat was nu ook het geval. Voor herhaling vatbaar!
InmensGrow Program

Tarieven

  Zaalhuur
  Tot 12 personen
  1 dagdeel € 510,=

  2 dagdelen € 620,=

  Food & Beverag
  Vergaderarrangement 1 dagdeel € 15
  Vergaderarrangement 2 dagdelen € 24
  Luxe lunch € 26

  Alle prijzen zijn excl. btw en onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Meer informatie nodig?

De Schuur van Loenen
Jikke Tjepkema
Kerkstraat 10
3632 EL Loenen aan de Vecht

0647236518


http://www.deschuurvanloenen.nl