Vergaderlocatie
The Meetinn

Exclusieve vergaderlocatie in het boerenland, omgeving Amsterdam ~ Utrecht.

Ervaar de locatie

Handig om te weten

 

The Meetinn
    •    Gelegen in de polder bij Waverveen (tussen Vinkeveen en Mijdrecht)
    •    De locatie is geschikt voor 12 personen.
    •    Aangrenzende open keuken + extra break-out room
    •    De locatie wordt altijd exclusief aangeboden
    •    De locatie beschikt over een goed ventilatiesysteem 
    •    Vrij parkeren
    •    Overnachtingsmogelijkheden: 4 guestrooms (5 slaapkamers) met privé terras. In de break-out room kan ook een bed en heeft een privé badkamer. In de belendende boerderij: 1 guestroom met privé badkamer + 3 slaapkamers met gedeelde badkamer.

Faciliteiten
    •    LCD scherm, wifi, flip-over, pennen en notitieblokken.

Een heerlijke plek om echt in privacy samen te kunnen komen en te blijven overnachten. 

The Meetinn is geschikt voor 12 personen en beschikt over 3 ruimtes op de 1e verdieping die gebruikt kunnen worden mocht men in groepjes willen opsplitsen. In de vergaderruimte zijn meerdere opstellingen mogelijk, de tafels en stoelen zijn gemakkelijk te verplaatsen. De ruime break-out room is ingericht als een comfortabele woonkamer. Het bijzondere aan de locatie van The Meetinn is dat het aan het eind van een doodlopend pad ligt, totaal omgeven door weilanden. De natuurlijke bouwmaterialen en de warme, rustieke inrichting zijn kenmerkend voor deze fijne locatie.

In de omgeving van Waverveen vind je natuurgebied Botshol en de Vinkeveense plassen en zijn er prachtige wandelingen en fietstochten te maken.

The Meetinn biedt een unieke vergaderruimte aan

The Meetinn

The Meetinn beschikt over een vergaderruimte van 55m2 groot, incl. aangrenzende open keuken van 60m2 en nog een break-out ruimte van 55m2. De locatie kijkt uit op de weilanden van Boer Bert. 


Mogelijkheden voor teambuilding activiteiten: zelf koken op locatie, kok op locatie, wandelen, fietsen en poldersport in de Kwakel.

Overnachtingsmogelijkheden

The Meetinn beschikt over 4 luxe guestrooms (5 slaapkamers) die ieder beschikken over een unieke stijl. In de guestrooms staan een Nespresso koffiezetapparaat, waterkoker en een ijskastje.

Naast deze 4 luxe guestrooms (1 kamer kan er gedeeld worden aangezien je hier een aparte slaapruimte hebt), kan de break-out ruimte omgetoverd worden tot een slaapkamer. Deze ruimte beschikt over een privé badkamer.

Verder is er op hetzelfde terrein ook nog een B&B waar 1 persoon kan overnachten, ook hier is een privé badkamer.

Als laatste kan er ook gebruik worden gemaakt van het Bohemian Farmhouse; De privéwoning naast The Meetinn. Loftachtig met een heel grote zitkamer (130m2) met open keuken. Boven zijn 3 slaapkamers en een badkamer, beneden is nog een extra, kleine badkamer.

Zaalhuur
2-12 personen
1 dagdeel € 550,=
2 dagdelen € 650,=

Food & Beverages
Vergaderarrangement 1 dagdeel € 14,50
Vergaderarrangement 2 dagdelen € 23,50
Luxe lunch € 25,50


Alle prijzen zijn excl. btw en onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Prijs guestrooms
€125,-

Ontbijt
14,75 per persoon


Aanbod trainers
Bij een boeking met overnachting voor alle guest rooms mag de trainer gratis de avond ervoor al komen om te overnachten in de break-out room (aankomst tussen 20.00u -22.00u)

Alle prijzen zijn excl. btw en onder voorbehoud van prijswijzigingen. 

Super locatie!

Met ons MT waren wij voor onze ‘heisessie’ op zoek naar een kleinschalige maar ruime exclusieve locatie met mogelijkheden om te overnachten. Dit hebben wij gevonden bij The Meetinn, in de prachtig gerenoveerde boerenschuur.

Prettige vergaderruimte(s) met daglicht en weids uitzicht en prachtige guest rooms. De lunch, borrel, diner en ontbijt waren heerlijk en meer dan voldoende. Monique en Arrad zijn gastvrij en flexibel, waardoor we ons erg op ons gemak voelden.

Dura Vermeer
Echte aanrader

Heel fijne locatie, rustige omgeving, waardoor je goed kon focussen op de training, geweldig eten, ‘s avonds een knapperend kampvuurtje en daarna heerlijk geslapen in de personalized guestrooms.

Dankjewel Monique & Arrad voor jullie kwaliteit en gastvrijheid!

PVH
Echte aanrader

Onder begeleiding van DOOR Training & Coaching heeft een directie team twee vruchtbare dagen gehad in The Meetinn. De succesvolle bijeenkomst was mede te danken aan de goede zorgen en mooie locatie. – Joost Riphagen – Directeur DOOR

DOOR Training & Coaching

Meer informatie nodig? Neem contact op

The Meetinn
Monique Dontje & Arrad Eschel
Poeldijk 8b
3646 AW Waverveen
Monique 06 25 07 36 78 // Arrad 06 14 75 03 05