Vergaderlocatie rondom Utrecht boeken bij Meetables?

Bijzondere vergaderlocaties Utrecht en omgeving

De Hoftafel

Vergaderlocatie de Hoftafel biedt 3 ruimtes en is geschikt tot 16 personen. De locatie is gelegen in Kortenhoef.

De Krachtcentrale

De Krachtcentrale biedt 4 ruimtes en is geschikt tot 150 personen. De locatie is gelegen in Huizen.

De Schuur van Loenen

De Schuur van Loenen biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 12 personen. De locatie is gelegen in Loenen aan de Vecht.

Heidehut de Maerle

Heidehut de Maerle biedt 3 ruimtes en is geschikt tot 10 personen. De locatie is gelegen in Bussum.

De Lyceum Orangerie

De Lyceum Orangerie biedt 1 ruimte en is geschikt tot 12 personen. De locatie is gelegen in Zeist.

De Kastanjehof

De Kastanjehof biedt 4 ruimtes, 14 hotelkamers en is geschikt tot 40 personen. De locatie is gelegen in Lage
 Vuursche.

LOODS10 Oudewater

LOODS10 Oudewater biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 40 personen. De locatie is gelegen in Oudewater.


Milk & Meetings

Milk & Meetings biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 30 personen. De locatie is gelegen in Wilnis.The Meetinn

The Meetinn biedt 3 ruimtes, 10 overnachtingsmogelijkheden en is geschikt tot 12 personen. De locatie is gelegen in Waverveen.

Villa Oldenhoff

Villa Oldenhoff biedt 2 ruimtes, 9 hotelkamers en is geschikt tot 60 personen. De locatie is gelegen in Abcoude.

Zwier

Zwier biedt 2 ruimtes, 50 overnachtings mogelijkheden en is geschikt tot 70 personen. De locatie is gelegen in Vinkeveen.

Waarom duurzaam vergaderen op een duurzame vergaderlocatie steeds populairder wordt

12Gather

12Gather biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 30 personen. De locatie is gelegen in Ankeveen.


Onze vergaderlocaties in Utrecht

Wil je met je team samenkomen om te brainstormen over nieuwe projecten en innovatieve ideeën? Als de vergaderzaal bij jullie op kantoor niet de ruimte of inspiratie geeft waar je naar zoekt, overweeg dan een locatie in de buurt te huren. Onze vergaderlocaties rondom Utrecht zijn dé locaties waar je een effectieve meeting organiseert.

Ontdek op deze pagina welke mogelijkheden er zijn voor het boeken van een vergaderlocatie Utrecht, zodat je niet ver hoeft te reizen om je wel volop te laten inspireren.

Vergaderlocatie Utrecht boeken?

Een reeks vergaderingen of een eenmalige bijeenkomst?

Voor het plannen van een reeks vergaderingen waarin je iedere week samenkomt, boek je via Meetables eenvoudig een vergaderlocatie rondom Utrecht. Zeker wanneer collega’s of samenwerkingspartners uit diverse uithoeken van het land komen en je elkaar in levende lijve wilt ontmoeten, is Utrecht bij uitstek een centrale en goed bereikbare plaats.

Ook wanneer je een eenmalige meeting organiseert, waarbij je een dagdeel besteedt aan het sparren over vernieuwende ontwerpen, omgeef je je het liefst in een mooie setting. Daar bevordert de ontspannen en stimulerende sfeer het verzamelen van nieuwe inzichten. En net op welk tijdstip jij je team bij elkaar wilt brengen, verzorgen de locaties een goed vullend ontbijt, lunch of diner.

Een greep uit de beschikbare vergaderlocaties Utrecht

Waar rondom Utrecht zoek jij een inspirerende vergaderlocatie waar je je team uitnodigt? Bij Meetables stellen we diverse ruimtes aan je beschikbaar, zodat je met je collega’s de tijd hebt om nieuwe ideeën aan elkaar voor te leggen. Ontdek hier een aantal van de verschillende vergaderlocaties rondom Utrecht en omgeving:

  • LOODS10 Oudewater is een luxe ingerichte ruimte met voldoende mogelijkheden om je te laten inspireren tot vernieuwende ideeën. Bij LOODS10 Oudewater geniet je van comfort en ontspanning tijdens het werk terwijl je gebruikmaakt van de moderne apparatuur die aanwezig is.
  • In Loenen aan de Vecht, tussen Amsterdam en Utrecht, staat De Schuur van Loenen. Dit is een bijzonder pand met oog voor detail en een geborgen sfeer. Met maximaal 12 collega’s kun je op deze vergaderlocatie samenkomen. Terwijl je doet of je thuis bent, doe je hier de meest interessante ideeën op.
  • Een heel bijzondere vergaderlocatie rondom Utrecht waar je je gegarandeerd laat inspireren, is de Krachtcentrale in Huizen. Een prachtige combinatie van stoere, industriële elementen met warme en sfeervolle details zorgt voor een integrerende setting waar je je ogen uitkijkt.

Naast deze locaties hebben we in Utrecht en omgeving meer ruimtes beschikbaar waar je terecht kunt voor vergaderingen en bijeenkomsten. Zoek je elders in het land een locatie die je via Meetables wilt boeken? Bekijk dan onze vergaderlocaties in Brabant of rondom Amsterdam en bekijk welke gunstig ligt voor jou en je collega’s.

Vergaderlocatie in Utrecht boeken

Een vergaderlocatie in Utrecht boek je via Meetables

Ben je je agenda voor de komende tijd aan het inplannen met interessante vergaderingen, maar zoek je nog een geschikte vergaderlocatie rondom Utrecht? Afhankelijk van de grootte van je team bepaal je via Meetables op welke locatie jullie willen samenkomen. Meer informatie over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen en boek meteen de ideale vergaderruimte voor jullie bijeenkomsten.