Vergaderlocatie 
LOODS10 Oudewater

Unieke vergaderlocatie in het Groene Hart van de Randstad

Ervaar de locatie

Informatie over de locatie

 

Handig om te weten
    •    LOODS10 Oudewater is gelegen in Oudewater
    •    Geschikt tot 40 personen
    •    3 ruimtes beschikbaar
    •    Terras van 90m2 overdekt door stijlvol zonnedoek
    •    Vrij parkeren
    •    Mogelijkheid tot overnachten bij hotel in Oudewater


Faciliteiten
    •    Meeting Owl, LCD scherm, beamer, wifi, flip-over, pennen en notitieblokken
    •    Het is mogelijk om met creditcard te betalen op locatie

LOODS10 Oudewater biedt 3 ruimtes aan

Bijzondere vergaderlocatie

Vergaderlocatie LOODS10 Oudewater is een bijzondere locatie. Je geniet hier van optimaal comfort, moderne apparatuur en heerlijke maaltijden. Vergaderen in een ontspannen en ongedwongen sfeer, weg van de drukte van het dagelijkse werk, luxe gecombineerd met huiselijkheid.

Inspirerende ruimtes met een industrieel tintje, waar je gestimuleerd wordt om out-of-the-box te denken. LOODS10 Oudewater wordt altijd exclusief verhuurd en biedt twee luxe vergaderruimtes. 
De grote vergaderruimte biedt circa 64 m² en is uitgerust met moderne communicatieapparatuur waaronder een groot interactief digitaal beeldscherm (75 inch). De standaard opstelling bestaat uit een tot 1.2 meter in hoogte verstelbare tafel (4.20 x 1.60 m). Ook kan er staand vergaderd worden dmv de tafels omhoog te schroeven, zo ben je actief in overleg met elkaar.

Duurzaam ondernemen staat bij LOODS10 Oudewater hoog in het vaandel. Zo zijn er zonnepanelen aanwezig en zijn de laadpalen aangevraagd. Ze houden rekening met duurzaam inkopen van eten en drinken, wat op de dag overblijft wordt gedoneerd aan de voedselbank. Zonde om weg te gooien! 

Opstellingen:
Boardroom: 14
U-vorm: 18
Carré: 24
Theater: 40

Extra mogelijkheden

    •    Private dining op locatie
    •    Buitenvergadermogelijkheid op terras of in de boomgaard

    •    Barbecue met Big Green Egg of Black Bastard

    •    Big Green Egg Workshop

    •    Teambuildingactiviteiten op eigen terrein ism eventbureau

    •    Fietsverhuur

    •    Solex rijden

    •    Box training

    •    Yoga sessie

    •    Management training bleding fources

    •    Schapendrijven

    •    Wijnproeverij gegeven door de plaatselijke Vinoloog

    •    Varen op de IJssel

Extra ruimte

Naast de grote vergaderruimte  en de loungeruimte is er nog een subruimte van  circa 14m²,  ideaal voor break-out sessies of als iemand even apart wil zitten om te werken.


LOODS10 Oudewater heeft inmiddels meerdere prijzen gewonnen op basis van meeting reviews gegeven door gasten.2024 - Publieksprijs tot 100 personen.En de eerste prijs Provincie Award Utrecht, publieksprijs en titel sterlocatie.

Bekijk LOODS10 Oudewater

Reviews

Een pareltje

Onze vergadering heeft vorige week bij LOODS10  Oudewater plaats gevonden. Wij vergaderen regelmatig bij vergelijkbare locaties; enkele daarvan springen er in alle opzichten uit. LOODS10 Oudewater is zo'n locatie. Het klopt allemaal, locatie, samenwerking, sfeer, middelen, service.


Jammer dat deze review er misschien voor zorgt dat de locatie zó in de belangstelling komt, dat we een volgende keer naast het net vissen :). In dat geval, geheel verdiend en gegund.

ervaringen vergaderlocatie LOODS10 Oudewater
Plus Retail
FANTASTISCH!

Na een zeer geslaagde 2-daagse workshop, incl. lunches en diner, ontvang ik een uitnodiging van LOODS10 Oudewater om een review te schrijven. Eigenlijk zou ik deze locatie het liefst voor mezelf houden en aan niemand doorvertellen hoe goed het is.... ssssttt.... Toch kan je uit respect voor de geweldige eigenaren niet om een review heen. De locatie is heel mooi, alles is even verzorgd,een oude boerderij, die van binnen super modern, warm en stijlvol is ingericht!

ervaringen vergaderlocatie LOODS10 Oudewater
Nestle
Alles was tot in de puntjes verzorgd
Fantastische dag gehad bij LOODS10 in Oudewater. We hebben onze partnerdag hier gegeven voor zo'n 45 personen. Kennissessies en een afsluitende barbecue en borrel. Een hele prettige samenwerking met José en George; erg betrokken en alles was tot in de puntjes verzorgd. Zeker een aanrader voor vergaderingen of events.

ervaringen vergaderlocatie LOODS10 Oudewater
Channable
Echte aanrader!
Een sfeervolle buitenlocatie om even buiten de kantoorsferen bij elkaar te komen. Er werd ook actief en flexibel meegedacht over het programma en mogelijke activiteiten. Ook de BBQ (met borrelbar) en de koffie waren top! Een aanrader!


ervaringen vergaderlocatie LOODS10 Oudewater
 Engie Infra & Mobility BV
Unieke, inspirerende locatie
LOODS10 Oudewater  is een fantastische vergaderlocatie! Wat het met name zo'n fijne plek maakt is, naast dat het erg mooi ingericht is, je de gehele locatie tot je beschikking hebt; je kunt dus makkelijk even naar een andere ruimte lopen (als je bijvoorbeeld in groepjes uiteen gaat). Daarnaast zijn de gastheer en gastvrouw uitermate vriendelijk, gastvrij en meedenkend. En tot slot: de catering is van zeer goede kwaliteit. Kortom: een aanrader, wij komen zeker weer terug!
ervaringen vergaderlocatie LOODS10 Oudewater
Medirisk
Wij komen zeker terug! 
Het is altijd prettig om bij LOODS10 Oudewater een teambuilding programma te verzorgen. José en George hebben net als wij de klant op nummer 1 staan en de kwaliteit en persoonlijke aandacht zijn hierbij voelbaar. Ze denken goed mee, zijn flexibel en zowel de binnen ruimte als de groene boomgaard en het terras bieden voldoende mogelijkheden voor een dynamisch programma!ervaringen vergaderlocatie LOODS10 Oudewater
Goesting

Tarieven

Zaalhuur
2 tot 14 personen
1 dagdeel € 720,=
2 dagdelen € 820,=

15 tot 24 personen

1 dagdeel € 820,=
2 dagdelen € 925,=

25 tot 40 personen
1 dagdeel € 925,=
2 dagdelen € 1030,=

Food & Beverages
Vergaderarrangement 1 dagdeel € 15
Vergaderarrangement 2 dagdelen € 24
Luxe lunch € 27,50


Alle prijzen zijn excl. btw en onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Meer informatie nodig?

LOODS10 Oudewater
George Terberg, Wendy Verheul, Hélène Verhoef en Mirjam Dionisius.
Oudeweg 10 A
3421 GX Oudewater
0348 508781


https://loods10oudewater.nl/