arrow_drop_up arrow_drop_down
Vergaderlocatie utrecht huren

Vergaderlocatie 
LOODS10 Oudewater

Exclusieve vergaderlocatie in het Groene Hart van de Randstad.

Ervaar de locatie
Luxe vergaderlocatie Utrecht

Informatie over de locatie

 

Goed om te weten
    •    Gelegen in Oudewater, omgeving Utrecht

    •    De locatie wordt altijd exclusief aangeboden

    •    Geschikt tot 40 personen

    •    3 ruimtes beschikbaar

    •    Terras van 90m2 overdekt door stijlvol zonnedoek

    •    Vrij parkeren

   •    Mogelijkheid tot overnachten bij hotel Montfoort

Faciliteiten
    •    LCD scherm, beamer, wifi, flip-over, pennen en notitieblokken

bijzondere vergaderlocatie utrecht

Inspirerende vergaderlocatie in de Randstad.

LOODS10 is een unieke locatie en daarnaast een beleving. Geniet van optimaal comfort, moderne apparatuur en heerlijke maaltijden. Vergaderen in een ontspannen en ongedwongen sfeer, weg van de drukte van het dagelijkse werk, luxe gecombineerd met huiselijkheid.

Inspirerende ruimtes met een industrieel tintje, waar je gestimuleerd wordt om out-of-the-box te denken. De locatie wordt exclusief verhuurd en beschikt over twee luxe vergaderruimtes en een sfeervolle lounge voor ontvangst, ontbijt, lunch, borrel of diner. 

Luxe vergaderruimtes utrecht

Extra mogelijkheden

    •    Buitenvergadermogelijkheid op terras of in de boomgaard

    •    Barbecue met Big Green Egg of Black Bastard

    •    Big Green Egg Workshop

    •    Teambuildingactiviteiten op eigen terrein ism eventbureau

    •    Fietsverhuur

    •    Solex rijden

    •    Trommelen (op Surinaamse trommels/vaten)

    •    Schapendrijven

    •    SUP-pen op de IJssel

    •    Rondvaart op de IJssel

LOODS10 Oudewater biedt 3 ruimtes aan

Grote vergaderruimte en lunch/lounge gedeelte

Deze ruimte is circa 64 m² en uitgerust met moderne communicatieapparatuur waaronder een groot interactief digitaal beeldscherm (75 inch). De standaard opstelling bestaat uit een tot 1.2 meter in hoogte verstelbare tafel (4.20 x 1.60 m) die ruimte biedt aan maximaal 18 personen. Deze opstelling is uit te breiden tot een vierkante opstelling waar 24 personen comfortabel aan kunnen zitten. Met een theateropstelling is deze ruimte geschikt voor 40 personen.

Daarnaast is er ook een loungeruimte die beschikt over een luxe koffiebar en biedt vrij uitzicht over de polder en prachtige boomgaard. Bij mooi weer is er de mogelijkheid uit te wijken naar het ruim opgezette terras.

Extra vergaderruimte

Naast de grote vergaderruimte  en de loungeruimte is er nog een subruimte van  circa 14m²,  ideaal voor break-out sessies of als iemand even apart wil zitten om te werken. De ruimte is geschikt voor maximaal zes personen.

Ervaringen met LOODS10 Oudewater

Een pareltje

Onze vergadering heeft vorige week bij LOODS10  Oudewater plaats gevonden. Wij vergaderen regelmatig bij vergelijkbare locaties; enkele daarvan springen er in alle opzichten uit. LOODS10 Oudewater is zo'n locatie. Het klopt allemaal, locatie, samenwerking, sfeer, middelen, service.


Jammer dat deze review er misschien voor zorgt dat de locatie zó in de belangstelling komt, dat we een volgende keer naast het net vissen :). In dat geval, geheel verdiend en gegund.

ervaringen vergaderlocatie LOODS10 Oudewater
Plus Retail
FANTASTISCH!

Na een zeer geslaagde 2-daagse workshop, incl. lunches en diner, ontvang ik een uitnodiging van LOODS10 Oudewater om een review te schrijven. Eigenlijk zou ik deze locatie het liefst voor mezelf houden en aan niemand doorvertellen hoe goed het is.... ssssttt.... Toch kan je uit respect voor de geweldige eigenaren niet om een review heen. De locatie is heel mooi, alles is even verzorgd,een oude boerderij, die van binnen super modern, warm en stijlvol is ingericht!

ervaringen vergaderlocatie LOODS10 Oudewater
Nestle
Alles was tot in de puntjes verzorgd
Fantastische dag gehad bij LOODS10 in Oudewater. We hebben onze partnerdag hier gegeven voor zo'n 45 personen. Kennissessies en een afsluitende barbecue en borrel. Een hele prettige samenwerking met José en George; erg betrokken en alles was tot in de puntjes verzorgd. Zeker een aanrader voor vergaderingen of events.

ervaringen vergaderlocatie LOODS10 Oudewater
Channable
Echte aanrader!
Een sfeervolle buitenlocatie om even buiten de kantoorsferen bij elkaar te komen. Er werd ook actief en flexibel meegedacht over het programma en mogelijke activiteiten. Ook de BBQ (met borrelbar) en de koffie waren top! Een aanrader!


ervaringen vergaderlocatie LOODS10 Oudewater
 Engie Infra & Mobility BV
Unieke, inspirerende locatie
LOODS10 Oudewater  is een fantastische vergaderlocatie! Wat het met name zo'n fijne plek maakt is, naast dat het erg mooi ingericht is, je de gehele locatie tot je beschikking hebt; je kunt dus makkelijk even naar een andere ruimte lopen (als je bijvoorbeeld in groepjes uiteen gaat). Daarnaast zijn de gastheer en gastvrouw uitermate vriendelijk, gastvrij en meedenkend. En tot slot: de catering is van zeer goede kwaliteit. Kortom: een aanrader, wij komen zeker weer terug!
ervaringen vergaderlocatie LOODS10 Oudewater
Medirisk
Wij komen zeker terug! 
Het is altijd prettig om bij LOODS10 Oudewater een teambuilding programma te verzorgen. José en George hebben net als wij de klant op nummer 1 staan en de kwaliteit en persoonlijke aandacht zijn hierbij voelbaar. Ze denken goed mee, zijn flexibel en zowel de binnen ruimte als de groene boomgaard en het terras bieden voldoende mogelijkheden voor een dynamisch programma!ervaringen vergaderlocatie LOODS10 Oudewater
Goesting
tarieven ervaringen vergaderlocatie LOODS10 Oudewater

Tarieven

Zaalhuur
2-14 personen
1 dagdeel € 490,=
2 dagdelen € 790,=
3 dagdelen € 990,=

15-24 personen
1 dagdeel € 590,=
2 dagdelen € 890,=
3 dagdelen € 1.090,=

25-40 personen
1 dagdeel € 590,=
2 dagdelen € 990,=
3 dagdelen € 1.240,=


Food & Beverages
Vergaderarrangement 1 dagdeel € 12,75
Vergaderarrangement 2 dagdelen € 21,50
Luxe lunch € 23,50


Alle prijzen zijn excl. btw en onder voorbehoud van prijswijzigingen.

contact gegevens tarieven ervaringen vergaderlocatie LOODS10 Oudewater

Wil je meer weten? Neem contact op

LOODS10 Oudewater
George Terberg en Jose van Vliet
Oudeweg 10 A
3421 GX Oudewater
0348 508781


https://loods10oudewater.nl/