Vergaderlocatie Schiphol

Vergaderlocatie Achter De Dyck

Duurzame vergaderlocatie in Woubrugge, 15 minuten van Schiphol, in het polderlandschap van het Groene Hart.

Ervaar de locatie


Bijzondere vergaderlocaties schiphol

Informatie over de locatieAchter de Dyck
• De locatie is gelegen in Woubrugge
• Exclusiviteit is mogelijk
• Duurzame vergaderlocatie, alles biologisch uit eigen moestuin
• Eigen restaurant met een culinaire beleving, private dining mogelijk
• Ideaal voor grote groepen
• De locatie is geschikt tot 120 personen
• 2 vergaderruimtes + 3 extra breakout ruimtes
• Terras van 90m2 overdekt door stijlvol zonnedoek
• Vrij parkeren, 4 laadpalen aanwezig 
• Overnachten in Alphen aan de Rijn of bij Schiphol

Faciliteiten
•    Beamer(s), projectiewand, verrijdbaar scherm, geluidsinstallatie met handmicrofoon, flip-overs, wifi, pennen, notitieblokken

•    De Dyck biedt in de vergaderruimtes continue luchtverversing door mechanische ventilatie. Daarnaast kunnen de openslaande deuren van de vergaderruimtes nog voor extra ventilatie zorgen.
• Het is mogelijk om met creditcard te betalen op locatie

Achter de Dyck

Bij de Dyck word je verrast en geïnspireerd door de samenwerking met de natuur. Temidden van de eigen akkers en moestuin kun je bij de Dyck inspirerend, ontspannend en effectief met elkaar aan de slag.

Met meerdere ruimtes en flexibele opstellingen is Achter de Dyck de perfecte locatie voor een vergadering of zakelijk event.

De Dyck staat voor circulair, circuleuk en circulekker! Alles draait om de grote moestuin van een 0,5 hectare! Op gebied van groenten, kruiden en binnenkort ook fruit en energie is de Dyck volledig zelfvoorzienend. Uiteraard geniet je tijdens jullie verblijf van al het lekkers van eigen land, zowel in de vergaderruimtes als in het culinaire toprestaurant van de Dyck.

Duurzaam vergaderen betekent ook dat er bij Achter de Dyck tot in de details “groen” is nagedacht. Van zonnepanelen en een warmtepomp tot duurzame blocnotes, van bedrijfskleding tot interieur, van laadpalen tot een kopje thee met kruiden uit de berm, en meer.
In 2023 is Achter de Dyck bekroond met een Michelin Groene Ster.

Michelin: de groene ster is een jaarlijkse award aan restaurants en chefs die duurzaamheid op de kaart zetten. De ster bekroont hen die zichzelf aansprakelijk stellen voor hun normen op vlak van ethiek en milieu. Zij werken met ethische leveranciers en producenten om afval te vermijden, en doen er alles aan om plastic en andere niet-recycleerbare materialen uit hun bevoorradingsketen te weren.

De inspecteurs zijn op zoek naar voortrekkers als het op duurzaamheid aankomt, en houden daarvoor rekening met de volgende criteria:

 • Gebruik van lokale en seizoengebonden ingrediënten
 • Ecologische voetafdruk
 • Voedselverspilling
 • Algemene afvalverwerking en recyclage
 • Duurzaam management

Achter de Dyck biedt 2 unieke vergaderruimtes aan

Vierambachtszaal 

Een ruime (143m2) en zeer lichte ruimte met via de openslaande deuren toegang tot het bijbehorende sfeervolle terras met uitzicht over de akkers. De Vierambachtszaal is ingericht met een beamer, projectiewand, flipover en geluidsinstallatie met handmicrofoon. De ruimte kan flexibel en naar wens worden ingericht. Ook voor kleinere gezelschappen is de Vierambachtszaal geschikt: met de lounge-sets en poefjes worden er stijlvolle zithoeken gecreëerd voor een informele setting.
Na afloop nog even borrelen? De Vierambachtszaal beschikt ook over een gezellige bar.

Opstellingen:
•  U vorm: 32
• Theater: 120
• Carré: 34
• Kring: 45
• Receptie: 150

Hooizolder en Vide 

Een moderne vergaderruimte op de eerste etage met via de strakke glaswand uitzicht op de Originele Oude Schuur uit 1930, een bijzonder contrast. De Hooizolder is ingericht met een beamer en een scherm. Even een pauze of in een andere setting verder brainstormen? Aangrenzend aan de Hooizolder ligt de bijbehorende sfeervolle Vide; een zeer lichte lobby met waanzinnig uitzicht over de akkers! Een heerlijke plek om energie en inspiratie op te doen.

De Hooizolder (52m2) met Vide (25m2) kunnen ook uitstekend fungeren als twee break-out ruimtes. Plus de Hooizolder beschikt over airconditioning.

Opstellingen:
U-vorm: 20
Carré: 22
Theater: 40
Opstelling voor 2 groepjes: 2x blok voor 10 personen of 2 lange tafels voor 12 personen (hooizolder)
Receptie: 12 (vide)

Behalve de vergaderruimtes de Vierambachtszaal en Hooizolder met Vide beschikt Achter de Dyck ook over de Originele Oude Schuur als extra ruimte met een waanzinnig uniek decor en kan in overleg ook het restaurant als extra ruimte gebruikt worden.

Extra mogelijkheden bij Achter de Dyck

       •    Rondleiding door de moestuin
       •    Uitgestippelde wandeling van een uur door onze omgeving
       •    Teambuildingactiviteiten op eigen terrein in samenwerking met eventbureau zoals schapendrijven, expeditie robinson
       •    Wijn/kaasproeverij
       •    Varen
       •    Pop-Up vergaderruimtes midden in de moestuin
       •    Workshop Fermenteren

Reviews

Grote aanrader!

Beroepshalve kom ik op veel locaties met veel verschillende ervaringen. Mijn ervaring bij de Dyck met een event was subliem! Alles klopte! Perfecte aandacht voor de organisatie, de gasten en het programma. Alles op tijd klaar, catering was top! Eten subliem. Dit is een pareltje!
Ervaringen vergaderlocatie Achter de Dyck
Centraal Beheer
Geweldige locatie, van harte aanbevolen!
Wanneer u op zoek bent naar een unieke locatie voor uw zakelijk evenement, is De Dyck een goede keuze die belooft niet teleur te stellen. Vanuit ons recente bezoek, met het bedrijf, kan gezegd worden dat De Dyck een goede mix biedt van uitstekende service, aangename sfeer, professionele faciliteiten en een prachtige locatie.

Vanaf het begint tot aan de afronding van ons event, was de communicatie met De Dyck fijn. Het personeel, met hun vriendelijkheid en hulpvaardigheid, speelde een cruciale rol in het succes van ons evenement. Hun aandacht voor detail en bereidheid om te helpen zorgden voor een zorgeloze ervaring voor ons als organisatoren.


recensies vergaderlocatie Achter de Dyck
TotalEnergies
Fantastische locatie

Vanuit Remeha hebben wij buitenlandse gasten ontvangen voor een special event rondom de Jaarbeurs, waar Remeha ook deelnam met een grote stand. 1 van de kernwaarde van Remeha is sustainable future, dus wij wilde die lijn dit event doortrekken en kiezen voor een restaurant dat ook duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. De Dyck sluit daar perfect bij aan, aangezien zij voor 95% zelfvoorzienend zijn en koken uit eigen moestuin het hele jaar door. Speciaal voor ons gingen zij die dag open. Hele fijne sfeer, mooi gedekte tafels, persoonlijk contact, goed eten aan tafel uitgelegd door de chef, en heerlijke bijpassende wijnen. Helaas was het al donker tot we aankwamen, dus de omgeving hebben we niet kunnen zien, reden te meer om een keer terug te komen. Nogmaals dank voor alle goede zorgen!

review vergaderlocatie Achter de Dyck
Remeha
Ideale locatie met breakout mogelijkheden

We hadden een plenair programma met sprekers, 2 breakout's en een borrel. De voorbereiding van het event was heel erg fijn, er werd super meegedacht door Suzanne en verliep erg soepel, fijn contact en flexibel. Ook de locatie zelf was goed verzorgd, netjes schoon, modern, duurzaam, etc. Het personeel tijdens het event was ook erg goed en fijn om mee te werken!

Ervaringen vergaderlocatie Achter de Dyck
CMO Talk

Enorm geslaagde bijeenkomst!

Het was heel geslaagd, verzorgd, vriendelijke mensen, heerlijke versnaperingen, voldoende parkeergelegenheid en een mooie omgeving. Leuk ook dat we daar iets over verteld kregen! Niets dan lof dus, ongetwijfeld tot een volgende keer.
recensies vergaderlocatie Achter de Dyck
LTP
Top geregeld allemaal

De teamdag bij de Dyck was top geregeld. Alles was naar wens en het schapendrijven vonden we heel leuk. Wat hebben we gelachen zeg. Ook het eten en de borrel was top geregeld. Bedankt voor deze leuke dag en we zullen elkaar wel vaker spreken of zien.
review vergaderlocatie Achter de Dyck
Schiphol

Bekijk Achter de Dyck

Tarieven

Vierambachtszaal

Zaalhuur
20 tot 120 personen
1 dagdeel € 925,=
2 dagdelen € 1045,=

Huur locatie exclusief
1 dagdeel € 1350,=
2 dagdelen € 1895,=


Food & Beverages
Vergaderarrangement 1 dagdeel € 15
Vergaderarrangement 2 dagdelen € 24
Luxe lunch € 26

Alle prijzen zijn excl. btw en onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Hooizolder en Vide 

Zaalhuur
Vanaf 10 tot 20 personen
1 dagdeel € 465,=
2 dagdelen € 575,=

Food & Beverages
Vergaderarrangement 1 dagdeel € 15
Vergaderarrangement 2 dagdelen € 24
Luxe lunch € 26


Alle prijzen zijn excl. btw en onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Meer informatie nodig? Contact ons gerust

Achter De Dyck
Suzanne Van Egmond en Reinier Kempenaar
Woudsedijk Zuid 43
2481 NB  Woubrugge

0172 500590

https://www.dedyck.nl/