Blijf op de hoogte
Download brochure

Over ons

Meetables staat  voor de ontmoeting aan tafel 

De plek waar mensen elkaar beter leren kennen, de onderlinge band versterken en de gesprekken voeren waar ze op de werkvloer geen tijd voor hebben. De tafels van Meetables vind je op buitengewone vergaderlocaties. Locaties waar je je direct thuis voelt door de professionele authenticiteit die zo kenmerkend is voor Meetables.

Professioneel met oog voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en een uitmuntende service. Authentiek door het feit dat iedere locatie zijn eigen identiteit houdt binnen het concept van Meetables. Het moet goed zijn, en goed bepalen we samen. Dit zorgt voor een energie en enthousiasme dat zich makkelijk laat vertalen naar het denken in mogelijkheden en oplossingen, en van elke meeting iets bijzonders maakt. Voor de klanten, maar ook voor de locaties.


Buitengewone vergaderlocaties omgeving Amsterdam, Schiphol, Utrecht en 't Gooi

 Voor klanten is Meetables een betrouwbare, professionele partner bij het boeken van een buitengewone vergaderlocatie in de Randstad (omgeving Amsterdam en Utrecht). Meetables biedt een selectief en overzichtelijk aanbod van unieke locaties, een vertrouwde stem aan de telefoon en een expert die met je meedenkt en waarop je kunt vertrouwen. Dat scheelt tijd en kosten. Boeken via Meetables garandeert een constante kwaliteit op een buitengewone locatie voor iedere bijeenkomst. Met het gevoel dat alles klopt en net een beetje meer.

 

Meetables biedt locaties de kracht van partnership en advies

 Een unieke kans om je locatie optimaal in de markt te zetten zonder zelf het wiel uit te hoeven vinden. Aansluiten bij Meetables staat hiermee voor het vergroten van je professionaliteit, het verlagen van je kosten en het bevorderen van groei. Dat doen we door het bundelen van onze krachten in de vorm van een partnership. Door de focus op kwaliteit, niet op kwantiteit. Door vernieuwend te zijn. En door het benutten van elkaars talenten. Samen met lef op pad naar een mooie toekomst.

 

Meer weten:

Bel team Meetables op 020-2011190 |

Annemarie Feitsma | Mickey Dekker | Jacintha Ruppert

info@meetables.nl