1,5 meter afstand vergaderlocaties

Volledig Corona-proof

1,5 meter afstand vergaderlocaties

Achter De Dyck

Achter de Dyck is geschikt tot 35 personen en biedt 2 ruimtes. De locatie is gelegen in Woubrugge. De locatie is volledig aangepast op 1,5 meter afstand. 

De Amstel tafel

De Amstel tafel is geschikt tot 8 personen en biedt 2 ruimtes. De locatie is gelegen in Ouderkerk aan de Amstel. De locatie is volledig aangepast op 1,5 meter afstand. 

De Hoftafel

Vergaderlocatie de Hoftafel biedt 3 ruimtes en is geschikt tot 10 personen. De locatie is gelegen in Kortenhoef. De locatie is volledig aangepast op 1,5 meter afstand. 

De Schuur van Loenen

De Schuur van Loenen biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 8 personen. De locatie is gelegen in Loenen aan de Vecht. De locatie is volledig aangepast op 1,5 meter afstand. 

De Krachtcentrale

De Krachtcentrale biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 11 personen. De locatie is gelegen in Huizen. De locatie is volledig aangepast op 1,5 meter afstand. 

De Witte Dame 

De Witte Dame biedt 1 ruimte en 10 hotelkamers. Deze locatie is geschikt tot 8 personen en is gelegen in Abcoude. De locatie is volledig aangepast op 1,5 meter afstand. 

HartelijkHoofddorp

HartelijkHoofddorp biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 12 personen. De locatie is gelegen in Hoofddorp. De locatie is volledig aangepast op 1,5 meter afstand. 

Heidehut de Maerle

Heidehut de Maerle biedt 3 ruimtes en is geschikt tot 6 personen. De locatie is gelegen in Bussum. De locatie is volledig aangepast op 1,5 meter afstand. 

Het Lichthuis

Het Pakhuys biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 12 personen. De locatie is gelegen in Zandvoort. De locatie is volledig aangepast op 1,5 meter afstand. 

Het Pakhuys 

Het Pakhuys biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 10 personen. De locatie is gelegen in Oegstgeest. De locatie is volledig aangepast op 1,5 meter afstand. 

Loetje aan 't IJ

Loetje aan 't IJ biedt 4 ruimtes en is geschikt tot 30 personen. De locatie is gelegen in Amsterdam-Noord. De locatie is volledig aangepast op 1,5 meter afstand. 

LOODS10 Oudewater

LOODS10 Oudewater biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 15 personen. De locatie is gelegen in Oudewater. De locatie is volledig aangepast op 1,5 meter afstand. 

Milk & Meetings

Milk & Meetings biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 22 personen. De locatie is gelegen in Wilnis. De locatie is volledig aangepast op 1,5 meter afstand. 

Pop-Up CEC Meets

Pop-Up CEC Meets biedt 5 ruimtes en is geschikt tot 12 personen. De locatie is gelegen in Amsterdam Zuidoost. De locatie is volledig aangepast op 1,5 meter afstand.

Pop-Up Knakenfort

Pop-Up Knakenfort biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 8 personen. De locatie is gelegen in Abcoude (Gein). De locatie is volledig aangepast op 1,5 meter afstand. 

The Meetinn

The Meetinn biedt 3 ruimtes, 4 guestrooms en is geschikt tot 8 personen. De locatie is gelegen in Waverveen. De locatie is volledig aangepast op 1,5 meter afstand.

Villa Oldenhoff

Villa Oldenhoff biedt 2 ruimtes, 9 hotelkamers en is geschikt tot 25 personen. De locatie is gelegen in Abcoude. De locatie is volledig aangepast op 1,5 meter afstand.

Zocherlounge

De Zocherlounge biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 20 personen. De locatie is gelegen in Bloemendaal in een bijzondere kerk. De locatie is volledig aangepast op 1,5 meter afstand.

Zwier

Zwier biedt 2 ruimtes, 22 overnachtingsmogelijkheden en is geschikt tot 15 personen. De locatie is gelegen in Vinkeveen. De locatie is volledig aangepast op 1,5 meter afstand.

COMING SOON

This unit makes a perfect suit for a USP. In this area you have room for a description

COMING SOON

This unit makes a perfect suit for a USP. In this area you have room for a description
arrow_drop_up arrow_drop_down