Partner worden van Meetables?

Aansluiten als partner?

Wil jij onze partner worden?

Ben je eigenaar van een bijzondere en unieke vergaderlocatie die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en is je locatie gelegen in de Randstad of omgeving Utrecht? Wie weet is een partnership met Meetables dan iets voor jou. 

Als eigenaar of locatiehouder maak je met je inspirerende vergaderlocatie het verschil door jouw persoonlijke touch en stel je de klant centraal. Daarnaast vind je het leuk en ben je bereid om samen te werken om zo onze klantenkring zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Je werkt zelfstandig, je onderhoudt zelf het klantcontact en geniet daarnaast van diverse voordelen die we vanuit Meetables bieden. Je hoeft dus niet zelf het wiel uit te vinden.

Het succes van Meetables zit in de bereidheid van locaties om met elkaar samen te werken. Meetables helpt jouw locatie om online beter vind- en zichtbaar te worden. Door onze jarenlange ervaring kunnen we je marketingtechnisch ondersteunen, kun je werken met een professionele online offerte tool, maar zijn wij daarnaast ook een strategische sparring- partner. Je wordt door Meetables geadviseerd en ondersteund op alle fronten. Je staat er dus niet alleen voor. 


Meetables is sinds 2012 actief als specialist in buitengewone vergaderlocaties. Inmiddels vertegenwoordigen wij meerdere inspirerende vergaderlocaties in de omgeving van Amsterdam, Schiphol, Utrecht en 't Gooi. 
Wat houdt een partnership in?


Wij helpen jouw locatie bij

Vindbaarheid

Meetables helpt jouw locatie om online beter vind- en zichtbaar te worden. Door onze jarenlange ervaring kunnen we je marketingtechnisch ondersteunen en adviseren.

Je profiteert van de goede vindbaarheid van Meetables doordat wij maandelijks budget inzetten om gericht te adverteren via Google adwords, zowel collectief als locatie gericht. Daarnaast zijn we actief op LinkedIn, Instagram, Facebook en maken we blogs over onderwerpen die onze doelgroep aanspreekt.
Bekendheid

Het vergroten van de bekendheid van je locatie door je locatie onder de aandacht te brengen bij ons zakelijk netwerk van meer dan 3500 contacten.

Doordat klanten regelmatig bij ons boeken, vertrouwen ze op onze expertise en vinden ze het leuk om verschillende locaties uit te proberen en zo versterken we elkaar weer.


Ons motto: samen bereik je meer dan alleen.

Professioneel werken

Je behoudt je zelfstandigheid en onderhoudt zelf het klantcontact. Vanuit Meetables monitoren wij de kwaliteit van de dienstverlening, zodat we een eenduidige uitstraling hebben.

Je krijgt toegang tot een professioneel reserveringssysteem waarmee je ook kunt factureren. De klant kan eenvoudig zelf zijn offerte samenstellen.  Dat scheelt jou ook tijd en die kun je dan weer aan je gasten besteden of andere zaken.

We organiseren 2x per jaar een bijeenkomst voor alle locatiehouders, zodat je van elkaar kunt leren en kennis kunt delen.


Samen aan de slag

Als eigenaar of locatiehouder kies je voor de volle 100% voor het runnen van je locatie. Het is dus niet iets wat je er even bij doet. Voor ons is de persoon achter de locatie net zo belangrijk als de locatie zelf. Het moet kloppen en net een beetje meer. 

Het team van Meetables is het centrale aanspreekpunt voor klanten voor algemeen advies en het checken van beschikbaarheid binnen ons gezamenlijk gedeelde reserveringssyteem. Meetables heeft inzicht in de beschikbaarheid van alle locaties en verwijst klanten door naar Meetables partnerlocaties in geval de locatie van voorkeur bezet is. 


Je onderhoudt zelf het contact met de klant. Alle telefoon, mails, offertes, bevestigingen en de facturatie worden door de locatie zelf gedaan. Mocht het een keer nodig zijn, dan kunnen we altijd even bijspringen. Geen probleem. Meetables ondersteunt en adviseert waar nodig.

Neem contact met ons op

Ben je enthousiast geworden om met ons te werken en ben je eigenaar van
een bijzondere vergaderlocatie die goed binnen ons pallet past?
Wil je meer weten over onze manier van werken en welke voorwaarden van toepassing zijn? Bel of mail ons gerust.