Duurzame vergaderlocatie?

Floatables

Bijzondere locaties op het water

Meetables biedt naast bijzondere vergaderlocaties ook Wikkelboats aan als duurzame vergaderlocatie, onder de naam Floatables. Wikkelboats zijn tiny houseboats die multifunctioneel en duurzaam zijn ingericht. Op een Wikkelboat kun je heerlijk tot rust komen, inspirerend vergaderen in kleine groepen, maar ook overnachten.

Wikkelboat
De bovenzijde van de boot is gewikkeld in 24 lagen golfkarton waardoor de boot niet alleen heel licht is maar ook goed geïsoleerd qua geluid en temperatuur. Daaromheen zit een soort van regenjas en daaromheen zit een houten deklaag. De onderzijde is van aluminium gemaakt en hierin is ook de airco en waterafvoer verwerkt. Het is tiny, maar wel comfortabel. Ervaar hoe een tiny houseboat ondanks of misschien wel dankzij de beperkte ruimte je inspireert om anders te gaan denken over wonen en hoeveelheid aan benodigde spullen.

Wikkelboats

Wijnhaven in Rotterdam

’s Werelds enige Tiny houseboats gemaakt van golfkarton, in hartje Rotterdam en perfect ingericht voor een rustige vergadering, workshop of teambuildingsdag.
The Red Apple Marina ligt hartje centrum op een steenworp afstand van trekpleisters als de Markthal, Witte Huis en Oude Haven. Treinstation Blaak is tevens op 3 minuten lopen.


Rijnhaven in Rotterdam

’s Werelds enige Tiny houseboats gemaakt van golfkarton, in hartje Rotterdam en perfect ingericht voor een rustige vergadering, workshop of teambuildingsdag. Floating Rotterdam is een nieuw initiatief in de Rijnhaven van Rotterdam, tussen de metropolische Kop van Zuid en het hippe Katendrecht. Met tal van restaurants en theaters en veel watersportmogelijkheden in de buurt, wordt dit dé nieuwe hotspot.


Den Bosch

’s Werelds enige Tiny houseboats gemaakt van golfkarton, in Den Bosch en perfect ingericht voor een rustige vergadering, workshop of teambuildingsdag. Deze twee zijn gelijk aan de grootte van de Wikkelboats in de Rijnhaven, wel met een groter terras en overdekte jacuzzi.

arrow_drop_up arrow_drop_down