In the spotlight: Onze favoriete vergaderlocatie van november: de Kompastoren
04 november 2022 

In the spotlight: Onze favoriete vergaderlocatie van november: de Kompastoren

Elke maand zetten we twee buitengewone vergaderlocaties in de spotlight.
Want wat houdt dat nou eigenlijk in, zo´n unieke vergaderlocatie?!

Deze maand is dat een unieke vergaderlocatie in Mijdrecht namelijk: De Kompastoren. Hier kun je vergaderen in een voormalige watertoren met mega mooi uitzicht.

Een unieke locatie waar je ogen worden verblind door het prachtige design en waar je in alle rust en concentratie met jouw team kunt samenkomen. Wat wil je nog meer?!


De Kompastoren: vergader op grote hoogte in de voormalige watertoren van Mijdrecht!
Vergaderen, presenteren of een training volgen met je hoofd in de wolken?

Dat is dagelijkse kost in de historisch rijke en sfeervolle Kompastoren! Met vijf compartimenten en twaalf verdiepingen biedt de Kompastoren in Mijdrecht ruimte voor ontmoeting op elk niveau.

Je kunt er vergaderen, trainen, werken of in bijzondere setting bijeenkomen met wie en voor welke gelegenheid jij wenst. En dat in een prachtige industriële setting met oog voor design!

De Kompastoren is zo´n locatie waar je hart sneller van gaat kloppen. Je nieuwsgierigheid zal geprikkeld worden door de buitenkant en vervolgens wordt je verrast door de binnenkant.

Een stukje geschiedenis
De voormalige watertoren in Mijdrecht werd in 1937 gebouwd en zorgde voor schoon drinkwater in omliggende steden en was daarmee cruciaal voor de gezondheid en levensduur van de bevolking. Eigenaren Yourick Fokker en Jeroen van de Kraats beschouwden de watertoren langere tijd als het kompas van thuiskomen en toen de watertoren in 2006 buiten werking werd gesteld besloten zij de toren een bruisend tweede leven in te blazen! De watertoren van Mijdrecht werd nu de Kompastoren: een naam die goed past bij hoe de toren voor veel Mijdrechters altijd werd beschouwd, een kompas van thuiskomen.

Het Kompascafé
Bij binnenkomst in de Kompastoren word je direct verwelkomt door een gezellige ruimte waar alle bewoners van de Kompastoren elkaar kunnen ontmoeten onder het genot van een kop koffie. Je vindt er verschillende zit-, sta- en hangplekken en een gezellige bar. Welke ruimte je ook huurt, je bent hier altijd welkom voor als je even verandering nodig hebt!
De Toren
In de top van de voormalige watertoren, op vierendertig meter hoogte, vind je het compartiment Torenkamer. Deze ruimte bestaat uit drie verschillende lagen die in open verbinding met elkaar staan en wordt exclusief verhuurd. De ruimte is beschikbaar voor maximaal 14 personen.

De gehele ruimte heeft een industriële, maar warme en huiselijke uitstraling. Gebruik de Loft voor meetings met een prachtig uitzicht, de entresol voor creatieve break-outs en de woonkeuken als een informele start en gezellige lunchplek.

Je zult je hier zeker thuis voelen!

Ga je liever voor iets kleiners? Dan is het compartiment Lekvloer wellicht een betere match! Deze ruimte is geschikt voor maximaal 6 personen. Deze industriële vergader- trainings of coachingruimte is gevestigd in de Lekvloer van de watertoren. De karakteristieke originele elementen, zoals de pompinstallatie en het kenmerkende balkon, zorgen voor een unieke sfeer. Je kunt hier vergaderen aan tafel, loungen in de zithoek en er is een kleine keukenpantry beschikbaar voor een kop koffie tijdens de meeting. Voor de lunch en een eventuele afsluitende borrel word je echter welkom geheten in het Kompascafé op de begane grond van de Kompastoren.


Wanneer je maag begint te knorren!
De Kompastoren heeft verschillende arrangementen voor lunch, borrels en diners.

Er is er een standaard vergaderarrangement beschikbaar waar koffie, water, fruit en snacks bij inbegrepen zijn. Huisgemaakte lekkernijen als bananenbrood, de notenbar en crudites met yoghurt- of groentedip krijg je er ook gewoon bij!

De Kompastoren werkt samen met lokale leveranciers zoals de buurman Smit & Dorlas die ervoor zorgt dat er altijd een vers kopje koffie en thee voor iedereen is.

De creatieve keuken van Coen van Dijk van Slagerei is op enkele minuten rijden gevestigd. Dit maakt unieke en creatieve lunch en diner opties mogelijk. De lunches zijn gevarieerd en vers bereid in Mijdrecht. Altijd met mooie mix van brood, salades, heerlijke dips of quiches.


Verrast word je zeker!
Op naar de top: geniet op grote hoogte van een industrieel, inspiratievol en warm samenkomen!

Benieuw naar de mogelijkheden en meer weten over de verschillende ruimtes? Bel 085 0075520 en we staan je graag te woord!

Over de schrijver
Mickey Dekker is Managing Partner van Meetables.Werkzaam voor Meetables sinds december 2018 en sinds 2020 managing partner samen met Jacintha Ruppert. Binnen Meetables is zij verantwoordelijk voor de marketing, sales en houdt zich bezig met new business. Tevens is zij sparringspartner voor de aangesloten locaties en 1e aanspreekpunt voor boekers van bedrijven in hun zoektocht naar de juiste locatie op basis van hun wensen.
Reactie plaatsen