Vergaderlocatie
Kompastoren

Vergaderen in de voormalige watertoren van Mijdrecht.

Ervaar de locatie

Informatie over de locatie

Kompastoren
• Gelegen in Mijdrecht, tussen Amsterdam en Utrecht en 10 min vanaf de A2.
• Industriële vergaderlocatie geschikt tot 14 personen
• Meerdere ruimtes te huur, stijlvol ingericht
• Tot wel 60 kilometer uitzicht vanaf de top
• Gratis parkeren op 200 meter afstand, trainer kan parkeren naast de deur
• Aparte keuken/lunchruimte, ook te gebruiken als break-out
• Patio waar je buiten kunt zitten
• Diner op locatie mogelijk

Hotels in de omgeving:
• Hotel Mijdrecht Marickenland
• Leonardo Hotel Vinkeveen

Restaurant in de omgeving:
• Rechthuis
• Burgerlijk

Faciliteiten
• 75 inch LCD scherm
• Fip-overs, wifi, pennen en notitieblokken

OP NAAR DE TOP

Met vijf compartimenten en twaalf verdiepingen biedt de Kompastoren in Mijdrecht ruimte voor ontmoeting. Je kunt er vergaderen, trainen, werken of in bijzondere setting bijeenkomen met wie en voor welke gelegenheid jij wenst.

Op de 6e etage vind je de Torenkamer, een vergaderruimte over 3 verdiepingen met goede break-out mogelijkheden waarbij je met elkaar in contact blijft. Lunchen doe je in de woonkeuken, even uitblazen kan op de loungebank op het entresol. Maar het mooist blijft het uitzicht op de Dom in Utrecht en de Zuidas van Amsterdam en van Almere tot Noordwijk.

Op de 4e etage vind je de Lekvloer een mooie industriële ruimte met zicht op de Zuidas, waar je met maximaal 6 personen kunt vergaderen.

De dag afsluiten met een borrel, daarvoor kun je terecht in het Kompascafé, ook deze ruimte is sfeervol ingericht met een knipoog naar de Art Deco-tijd van de bouw van de watertoren. 

De voormalige watertoren, nu Kompastoren, in Mijdrecht werd in 1937 gebouwd en zorgde voor schoon drinkwater in Mijdrecht, Wilnis en Vinkeveen. De watertoren werd in 2009 gekocht van Vitens Waterleidingbedrijf en is na een grondige verbouwing officieel geopend op 19 juni 2022. Sinds september 2022 kunnen ook de vergaderruimtes worden gebruikt. Daarnaast houden inmiddels 3 bedrijven kantoor in de voormalige watertoren.

Compartiment Torenkamer

Loft, Entresol & Woonkeuken - geschikt tot 14 personen.

In de top van de voormalige watertoren op vierendertig meter hoogte, vind je het compartiment Torenkamer. Deze ruimte bestaat uit drie verschillende lagen die in semi-open verbinding met elkaar staan. Boek je dit compartiment voor je meeting dan heb je alle drie de ruimtes exclusief voor jouw groep beschikbaar. De loft, voor meetings met het mooiste uitzicht en de plek waar je je snel thuis voelt. De entresol, voor jouw creatieve break-outs. De woonkeuken voor een informele start en gezellige lunchplek.

Activiteiten op locatie/in de omgeving:
- Zang workshop
- Escaperoom
- Fietstocht
- Suppen, kanoën, roeien bij Eiland van Hein
- Koffie workshop
- Yoga
- Wim Hoff Methode Workshop

De Kompastoren heeft inmiddels meerdere prijzen gewonnen op basis van meeting reviews gegeven door gasten.

Derde prijs Provincie Award Utrecht en titel sterlocatie

Compartiment Lekvloer

Deze industriële vergader- trainings of coachingruimte gevestigd in de voormalige Lekvloer van de watertoren is bijzonder geschikt voor echt kleine groepen tot 6 personen. De karakteristieke originele elementen zoals de pompinstallatie en het kenmerkende balkon zorgen voor een unieke sfeer. Je kunt hier vergaderen aan de tafel, loungen in de zithoek en staand brainstormen. Er is een kleine keukenpantry voor tijdens je meeting, maar voor het eerste kopje koffie, de lunch en de afsluitende borrel heten we je welkom in het Kompascafé op de begane grond

Ervaringen

Wat een beleving!

De Kompastoren is zo’n locatie waar je hart sneller van gaat kloppen. Waar je nieuwsgierigheid wordt geprikkeld door de buitenkant en je wordt verrast door de binnenkant. Een met recht unieke locatie door de industriële stoerheid, inspiratievol door de warme en stijlvolle inrichting en creatief opwekkend door de unieke details. Ik gun iedereen een meeting op deze bijzondere plek. Good luck on your way up.

Ervaringen de Amstel tafel

Linda op Locatie (LOL), Linda Kerkhoven:

Absolute aanrader

Wij, Kids First, hebben ons kantoor op de vijfde etage van de Kompastoren, voorheen de waterbak van de watertoren. Op deze hoogte hebben we een geweldig uitzicht over Mijdrecht en Vinkeveen, en zelfs de Arena kunnen we zien. Naast een mooie ruimte om kantoor te houden, biedt de Kompastoren ook vele mogelijkheden. Bij binnenkomst in de Kompastoren wordt je direct verwelkomt door een gezellige ruimte waar alle ‘bewoners’ van de Kompastoren elkaar kunnen ontmoeten onder het genot van een kop koffie of thee. De vergadergelegenheid op de bovenste etage(s) is uniek qua inrichting en met alle gewenste faciliteiten. De service is prima. Geen vraag is gek genoeg, mogelijkheden zijn eindeloos. Kortom, wij van Kids First vinden de Kompastoren de meest unieke werkplek in de regio De Ronde Venen.
ervaringen Ervaringen de Amstel tafel

Kids First

Hele fijne vergaderlocatie in de buurt van Amsterdam
Gister een meeting gehad op de bovenste verdieping van de kompastoren in Mijdrecht.
Super centraal gelegen tussen Utrecht & Amsterdam. Wát een prachtige locatie. Na een warm ontvangt werden we naar de bovenste verdieping gebracht. Door de stijlvolle en gezellige inrichting voelde ik me meteen thuis. We hebben een zeer inspirerende meeting gehad. Voorzien van goede koffie & koekjes. Echt een mega aanrader als je op zoek bent naar een bijzondere locatie in het centrum van Nederland.
Ik kom hier zeker terug.
Meetables logo
Bubble Company - Liedewij Brinkhoff - Van den Eeden
Prachtige ruimtes
Op vrijdag een hele dag training gehad in dit hele mooie pand met een verassende indeling en inrichting. Ook een stukje geschiedenis meegekregen tijdens een rondleiding door het gehele pand. Het eten en drinken de hele dag was uitstekend verzorgd. Veel variatie in hapjes, drankjes, snacks en een zeer uitgebreide heerlijke lunch.
Meetables logo
Kiddoozz

Tarieven

Zaalhuur
Compartiment Torenkamer
2 tot 14 personen
1 dagdeel € 590,=
2 dagdelen € 740,=


Compartiment Lekvloer

2 tot 6 personen
1 dagdeel € 350,=
2 dagdelen € 550,=

Food & Beverages
Vergaderarrangement 1 dagdeel € 14,50
Vergaderarrangement 2 dagdelen € 23,50
Luxe lunch € 25,50

Alle prijzen zijn excl. btw en onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Meer informatie nodig? Neem contact met ons op

Kompastoren

Simone Borgstede (ma, di, wo en vr)
Jessica Hupsel (do)

Industrieweg 6
3641 RM Mijdrecht
085 0075520
www.kompastoren.nl