DOOR Training & Coaching

Meer informatie

#Aanstekelijk ambitieus trainingsbureau.

DOOR levert maatwerk trainingsprogramma's met duurzaam resultaat. Wij blinken uit in sales, service, klantgerichtheid en management. Klanten omschrijven DOOR als 'aanstekelijk ambitieus'.

Wat we doen

Maatwerk

DOOR gelooft dat trainingsprogramma's écht succesvol zijn, als deze 100% aansluiten bij de praktijk en essentie van een organisatie. Daarom heeft DOOR zich de afgelopen 38 jaar ontwikkeld tot hét trainingsbureau voor maatwerk trainingsprogramma's. Het bereiken van duurzame resultaten staat daarbij voorop.

Open programma's

Naast maatwerk, biedt DOOR ook open programma's aan. Dit zijn trainingen, waarbij mensen uit verschillende organisaties een periode worden geholpen om ambities te realiseren. Een open DOOR programma is altijd een persoonlijke 'leerreis' binnen de thema's klantgerichtheid, management, sales en service.

Stick to the story

Wij geloven in mensen. Wij geloven dat mensen hét verschil maken in het waarmaken van ambities; in samenwerking met klanten en met elkaar. DOOR is er voor opdrachtgevers die ook in klanten en mensen geloven. Opdrachtgevers die willen en kunnen verbeteren en de ambitie hebben om het iedere dag beter te doen. Wij doen dat door praktijk- en resultaatgerichte maatwerk trainingsprogramma's die blijvend resultaat opleveren op het gebied van sales, service, klantgerichtheid en management. De échte praktijk, het gevoel van de organisatie en het beklijven van resultaat op de lange termijn staat steeds centraal.

Wat is de DOOR-aanpak?

Diagnose

Een DOOR-programma is altijd een programma op maat. De overtuiging is dat leren het beste gaat in de eigen praktijk én wanneer het resultaat oplevert voor mens en organisatie. De diagnose helpt om de vraag achter de vraag inzichtelijk te krijgen én een programma op maat te ontwikkelen.

Design

Een DOOR-trainer werkt altijd in een team van DOOR-specialisten. Op deze manier wordt in ieder programma het optimale resultaat bereikt. In samenwerking met jou als klant wordt een programma vorm gegeven dat bijdraagt aan het waarmaken van de ambitie van jou als klant

Ontwikkeling

Een DOOR-programma sluit altijd aan op de missie, visie, kernwaarden en ambities van een organisatie. Met het DOOR ontwikkelteam worden (online) tools en hulpmiddelen ontwikkeld die helpen de ambitie waar te maken en het resultaat te borgen.

Uitvoering

Een DOOR-programma is een lange termijn investering. De uitvoering is altijd een samenwerking tussen de klant en het DOOR team. Centraal staat het betrekken en helpen van het leiderschap om als 'trainer en coach' op de lange termijn het geleerde te borgen.

Borging

DOOR is altijd een passant. Op de lange termijn is het aan de organisatie om zelf door te gaan. Alles in de DOOR-aanpak is er op gericht om zelf het geleerde in de praktijk te borgen. Het borgen van het geleerde in systemen en processen staat centraal.

Wil je meer informatie?

We zijn altijd bereikbaar voor vragen en advies. Bel ons gerust op: +31 (0) 85 773 1004 of mail ons via de button hieronder. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.