Pauline van Aken

Be no talking head, but a talking heart.

Meer informatie

Optimaal jezelf zijn, boeiend presenteren en effectief communiceren.

Als inspiratiespreker, trainer en auteur brengt Pauline van Aken je van welvaart naar welzijn. Waarom is dit nodig? Het zit ‘m al in het woord. Door je vaart te verminderen zal je vanuit bewustzijn beter de regisseur kunnen blijven van jezelf en je boodschap.

Pauline leert je in haar trainingen dichtbij jezelf te blijven en... boeiend, overtuigend en ontspannen presenteren. Je leert oude patronen en je eventuele angsten doorbreken. Je zal je bewust worden van je eigen kernwaarden, talenten en meer vertrouwen voelen in jezelf en in je communicatie met anderen.
Fotograaf: Anna Funken

"Waanzinnige eye-opener" - Jeroen Kijk in de Vegte - Presentator/DJ

"Persoonlijk en een ontdekkingsreis" - Annechien Steenhuizen - Presentator

"Aan te bevelen aan iedereen" - Rick Winkelman - Sport journalist 

"Pauline doet wonderen" - Martijn La Grouw - Presentator/DJ 

Boeiend Presenteren & Effectief communiceren

Pauline's trainingen, seminars/webinars, workshops en boeken worden ervaren als werkelijke Life Switch!

Met haar levenservaringen en wijsheden, specialisme op het gebied van communicatie en presentatie, haar ervaring als presentator en stem/voice-over voor TV, Radio & het bedrijfsleven maakt ze alles praktisch  en zeer toepasbaar voor het dagelijkse leven. 

Wat kan Pauline voor jou betekenen?

In-house trainingen

Stuur je een team aan, heb je veel online-meetings en is een optimale samenwerking van belang?

Laat Pauline ook jou en/of je team op een hoger plan brengen, zodat jij en je teamleden nog duidelijker en met meer ontspanning en impact overkomen. Geen 'Talking Heads', maar 'Talking Hearts'!

Effectief communiceren is een essentiële vaardigheid, waarbij optimaal bewustzijn van de verbale- en non-verbale communicatie in dialoog noodzakelijk is. Jij wil toch ook dat je boodschap blijft hangen en je gestelde doelen bereikt worden?

In-company training/seminar

Pauline geeft veel groepstrainingen, workshops en interactieve seminars in het bedrijfsleven. Op het gebied van communicatie, algehele performance en stem, of een combi daarvan.

De groepstrainingen, workshops en interactieve seminars zijn geschikt voor leidinggevenden en medewerkers.

Deelnemers leren geen trucs maar ervaren werkelijk een Life-Switch.
Alle inzichten en tools die Pauline meegeeft, zijn in het dagelijks leven te gebruiken, zowel zakelijk als privé.

Online training/webinar

Ontspannen en met plezier je werk kunnen doen en meetings hebben, of dat nu online of live is... wie wil dat nou niet?

Voor individuele online sessies, een groepstraining of webinar ben je bij Pauline aan het juiste adres. Ook wanneer je specifiek getraind wilt worden op adem- en stemgebruik en betere luistertechnieken.

Weet dat de Online individuele-, tandem- en groepstrainingen & webinars 2 of 3 uur duren, met een maximum van 6 sessies.

Wie ben ik?

'Ik heb me bij die vraag vaak afgevraagd... "Hoe bedoel je... wie bén ik?" Ik ben namelijk niet mijn naam, ook niet mijn gedachten, gevoelens en mijn lichaam... dat is namelijk wat ik allemaal ervaar en in de essentie toch niet bén? Dus wie ben ik? Ik ben volgens mij van alles. Er zit namelijk inmiddels heel veel in mij... zoals kennis, ervaring en... energie. Ik deel daarom op deze pagina graag iets over mezelf, zodat je me een beetje leert kennen.                          

Van jongs af aan stond ik open om veel te leren. Ik merkte steeds meer hoe belangrijk het voor me was om mezelf te ontwikkelen, of beter gezegd... alsook in mijn boeken omschreven: ont-wikkelen. Ook voelde ik als meisje van 14 jaar hoe belangrijk een lage ontspannen buikadem voor me was, in rust, tijdens zingen en spreken... Ik kwam er toen achter dat ik op nóg jongere leeftijd mijn ontspannen buikadem min of meer was kwijtgeraakt. Dat kwam door de opgestapelde gevoelens van spanning, onrust en onveiligheid.

Door alles dat ik op mijn pad van bewustzijn heb geleerd, ook op het gebied van effectieve communicatie, heb ik onder andere mijn faalangst in het licht weten te zetten en overwonnen. Ook mijn angst om afgewezen te worden, werd steeds minder doordat ik onder andere in contact kwam met mijn waarden. Ik ging me steeds meer ontspannen, veiliger en vertrouwder voelen in mezelf. En zodra ik me even iets minder lekker in m'n vel voel, dan weet ik nu hoe ik daar weer kan komen. Thuis bij mezelf!'

Contact

Neem gerust contact op voor vragen en advies. Bel mij op: +31 6 5164 4592 of mail mij via de button hieronder. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.