Meer informatie

Transforming Leadership

Leiderschap is de combinatie van wat je weet (hoofd), wie je bent (hart) en wat je doet (handen). Wij begeleiden teams bij het ontwikkelen van bewustzijn met als doel een emotioneel volwassen samenwerking. Het vermogen om jezelf en anderen te begrijpen en elkaar op de juiste manier uit te dagen en te beïnvloeden. 

Als resultaat van onze programma’s is er zoveel vertrouwen in teams dat feedback geven een goede gewoonte is geworden, kunnen teamleden bepalende gedragspatronen herkennen en aanpassen. Ook heeft het team geleerd om nieuwe manieren van communicatie in te zetten om de organisatie naar een ander niveau van performance te brengen. 

Teamontwikkeling 

We nodigen je uit om uit je comfort zone te gaan en op een dieper niveau met jezelf en anderen te verbinden.  Ons talent is om een veilige plek te creëren waar mensen zowel hun kracht als kwetsbaarheid op een authentieke manier kunnen laten zien. We combineren het beste van teamontwikkeling methodes uit het Westen met holistische inzichten uit het Oosten.

De coaches van FLORIS & GELUK zijn ervaren senior managers met grondige leiderschap- en coachingsvaardigheden. Hun passie is het verbinden van persoonlijke groei aan het vergroten van organisatiebewustzijn. Aanwezigheid, creativiteit en fun kenmerken hun werkwijze. Ze zullen altijd goed voor zichzelf zorgen om in staat te zijn anderen op een professionele manier te begeleiden. 

Dit is wat we doen, online en offline 

Team Journeys

Leiderschaps- en talentprogramma's

Individuele coaching

Over

FLORIS & GELUK zijn Floris Lems, managing partner, en Carin Geluk, coaching partner. Wij hebben zelf ruime ervaring als manager en directeur in verschillende organisaties. We weten wat het is om dagelijks ‘voor de troepen te staan’ in een resultaatgerichte omgeving. Wij helpen grote en minder grote organisaties om duurzame gedragsveranderingen te realiseren. Het begint altijd klein. Om het met zorg te laten groeien.

Contact

We zijn altijd bereikbaar voor vragen en advies. Bel ons gerust op: 06 30 541 684 of mail ons via de button hieronder. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.