Vind de perfecte locatie
Blijf op de hoogte
Download brochure
 
 

nieuws

Dit is onze nieuwspagina zodat je altijd up to date blijft van waar we mee bezig zijn. Daarnaast bloggen we regelmatig over diverse interessante onderwerpen voor secretaresses, coaches en trainers.

Het maken van takenlijstjes, lees dit blog... 21 juni 2018

Tip. Lees het volgende blog over ...

het maken van takenlijstjes

Als secretaresse ontkom je er niet aan: het maken van takenlijstjes. Er zijn veel apps die je hiermee kunnen helpen en ieder heeft zijn favoriet. Het volgende artikel over Microsoft to do kwamen we tegen op secretaressenet.nl en wilden we je niet onthouden.

https://www.secretaressenet.nl/secretaresse-columns/takenlijstjes-maken-met-microsoft-to-do-zo-doe-je-dat/

 

Lees meer
Verspillingen op het secretariaat 10 juni 2018

Verspillingen op het secretariaat

mura muri mudi verspilling overbelasting ongelijkheid

Daar veel secretaresses onze site bezoeken, leek het mij goed en leuk dit blog te delen.

Als secretariaat streef je dagelijks naar een optimale dienstverlening. In je streven om die dienstverlening iedere dag een beetje beter te maken, analyseer je met je collega’s waar er winst te behalen valt. Heb je dan wel eens stil gestaan bij de verspillingen die er op de werkplek plaatsvinden? Door deze te benoemen en aan te pakken kan het secretariaat het verschil maken!

Lees meer
Waar moet je op letten bij het aanvragen van een offerte? 01 juni 2018

Het vinden van een inspirerende locatie is niet altijd gemakkelijk. Helemaal als je met een budget werkt, wil je voorkomen dat je voor verrassingen komt te staan. Wat zijn de kleine lettertjes waar je op moet letten bij een offerte voor een vergadering?

Lees het blog van HMC reservations. Bij de Meetables vergaderlocaties zijn in ieder geval alle punten duidelijk en goed geregeld, dus dat is weer een zorg minder.

 

Lees meer
5 tips om iedereen fris & fruitig te houden tijdens een vergaderdag. 29 januari 2018

Hoe vaker je bijeenkomsten organiseert of hier als spreker aanwezig bent, des te lastiger is het om weer met iets te komen wat de deelnemers fris houdt. Een relatief theoretische ‘standaard’ meeting kan op den duur ook vervallen in hetzelfde patroon waardoor je minder gefocust raakt. Maar hoe houdt je je deelnemers dan toch fris en gefocust?

 

 

 

Lees meer
3 typen locatieboekers 18 juli 2017

Hoe boek je een vergaderlocatie?

Elk bedrijf heeft zijn eigen stijl als het gaat om het organiseren van een externe vergadering. Als verantwoordelijke voor een locatie krijg je dan ook dagelijks te maken met een diversiteit aan stijlen. Wat voor de ene opdrachtgever heel belangrijk is, vindt de andere opdrachtgever totaal niet relevant.

 

Grofweg zijn er 3 typen locatieboekers

Lees meer
Efficiënt vergaderen met 6 praktische tips 05 januari 2018

Efficiënt vergaderen met 6 praktische tips

Wie is nog nooit bijna ingedut tijdens een urenlange vergadering waar geen eind aan leek te komen? Efficiënt vergaderen is een kunst. Onze collega's van Worldmeetings gaven ons onlangs 6 tips die we je niet willen onthouden.Tips die kunnen helpen met het besparen van tijd, geld, maar bovenal het vergroten van het vergaderplezier.

Lees meer
Interview José Hamilton van De Hoftafel in Kortenhoef 18 april 2017

José Hamilton is gastvrouw van haar unieke vergaderlocatie: De Hoftafel in Kortenhoef. Als geen ander weet zij hoe ze de persoonlijkheid en gastvrijheid van Meetables moet uitstralen.

Lees meer
Vergaderlocatie Zuid een oase van rust op loopafstand van de Zuid As 01 maart 2017

Inmiddels is het al weer het derde jaar dat Vergaderlocatie ZUID is aangesloten bij Meetables. Het is een bijzondere kerk welke is omgebouwd tot vergaderlocatie en vormt de perfecte aanvulling binnen het Meetables concept. Ilja Dekker is locatiehoudster en bewoonster van dit bijzondere pand.

Lees meer
Interview met eigenaren van Meetables vergaderlocatie Villa Oldenhoff 03 april 2015

Interview met de eigenaren van Meetables locatie Villa Oldenhoff, Han en Suzanne Blokland. Wat maakt hun locatie zo uniek?

Lees meer
Interview Jennifer Kops van unieke vergaderlocatie Loetje aan 't IJ 23 maart 2015

Wat betekent Meetables voor Jennifer Kops van vergaderlocatie Loetje aan 't IJ?

Lees meer