Vind de perfecte locatie
 
 

nieuws

Dit is onze nieuwspagina zodat je altijd up to date blijft van waar we mee bezig zijn. Daarnaast bloggen we regelmatig over diverse interessante onderwerpen voor secretaresses, coaches en trainers.

3 typen locatieboekers 18 juli 2017

Hoe boek je een vergaderlocatie?

Elk bedrijf heeft zijn eigen stijl als het gaat om het organiseren van een externe vergadering. Als verantwoordelijke voor een locatie krijg je dan ook dagelijks te maken met een diversiteit aan stijlen. Wat voor de ene opdrachtgever heel belangrijk is, vindt de andere opdrachtgever totaal niet relevant.

 

Grofweg zijn er 3 typen locatieboekers

Lees meer
Ben jij een coach? Zo val je op! 29 mei 2017

Zoek in Google op ‘coach’ en je krijgt zo’n 700.000 resultaten… Ben jij een coach, dan is het best lastig om daartussen op te vallen. Natuurlijk kun je veel geld steken in advertenties, superactief zijn op social media of hopen dat jouw klanten veel goeds over jou vertellen. Maar je kunt ook anders zijn. En natuurlijk heel goed. Dat spreekt voor zich.

Lees meer
Interview met de gastvrouwen van de Amstel tafel 11 mei 2017

De Amstel tafel is de eerste vergaderlocatie van Meetables. Het reilen en zeilen van de locatie wordt o.a. verzorgd door de twee vaste gastvrouwen Astrid Boomgaard en Tineke Beukeboom.  Lees hier hoe zij het werken bij de Amstel tafel ervaren.

Lees meer
Blog Jacintha- Ontspanning tijdens een vergadering 28 maart 2017

Vergaderen is hard werken. En dus is daar ook zo nu en dan ontspanning bij nodig. Een half uurtje tussen andere kantoorpanden doorwandelen zoals ik wel eens rond lunchtijd in een kantorenpark zie, is niet mijn idee van ontspannen. Laat staan dat zo’n wandeling tot nieuwe inzichten leidt of inspirerend genoemd mag worden.

Lees meer
Haal het beste uit jezelf BOVEN DE LIJN 01 december 2016

Haal het beste uit jezelf BOVEN DE LIJN

Wil je alles uit je team halen? Een stevige basis leggen voor de groei van je onderneming?

Berry Koeleman  bekend van het boek Boven de lijn (waar al bijna 500.000 exemplaren van zijn verkocht), biedt advisering op maat en verzorgt op aanvraag trainingen en workshops op de Meetables locaties. Hij helpt managers en teamleden om beter en prettiger samen te werken.

Lees meer
Efficiënt vergaderen met 6 praktische tips 05 januari 2018

Efficiënt vergaderen met 6 praktische tips

Wie is nog nooit bijna ingedut tijdens een urenlange vergadering waar geen eind aan leek te komen? Efficiënt vergaderen is een kunst. Onze collega's van Worldmeetings gaven ons onlangs 6 tips die we je niet willen onthouden.Tips die kunnen helpen met het besparen van tijd, geld, maar bovenal het vergroten van het vergaderplezier.

Lees meer
Interview José Hamilton van De Hoftafel in Kortenhoef 18 april 2017

José Hamilton is gastvrouw van haar unieke vergaderlocatie: De Hoftafel in Kortenhoef. Als geen ander weet zij hoe ze de persoonlijkheid en gastvrijheid van Meetables moet uitstralen.

Lees meer
Vergaderlocatie Zuid een oase van rust op loopafstand van de Zuid As 01 maart 2017

Inmiddels is het al weer het derde jaar dat Vergaderlocatie ZUID is aangesloten bij Meetables. Het is een bijzondere kerk welke is omgebouwd tot vergaderlocatie en vormt de perfecte aanvulling binnen het Meetables concept. Ilja Dekker is locatiehoudster en bewoonster van dit bijzondere pand.

Lees meer
Interview met eigenaren van Meetables vergaderlocatie Villa Oldenhoff 03 april 2015

Interview met de eigenaren van Meetables locatie Villa Oldenhoff, Han en Suzanne Blokland. Wat maakt hun locatie zo uniek?

Lees meer
Interview Jennifer Kops van unieke vergaderlocatie Loetje aan 't IJ 23 maart 2015

Wat betekent Meetables voor Jennifer Kops van vergaderlocatie Loetje aan 't IJ?

Lees meer