Op zoek naar een vergaderlocatie tijdens het Corona virus? Dit is de oplossing voor bedrijven
13 maart 2020 
in Nieuws

Op zoek naar een vergaderlocatie tijdens het Corona virus? Dit is de oplossing voor bedrijven

Vergaderlocaties met 1,5 meter afstand

De nieuwe sociale regels en afspraken binnen de maatschappij dwingen ook ons tot creativiteit. Bij Meetables is nagedacht over hoe je bijeenkomsten kunt organiseren en tegelijk ‘social distancing’ kunt respecteren. In kleine groepen bij elkaar komen is daarom nu al mogelijk als het voor de voortgang van de dagelijkse werkzaamheden noodzakelijk is en de situatie hier om vraagt.

Om in deze onvoorspelbare tijd het beste ervan te maken passen de locaties van Meetables zich aan om de 1,5 meter afstand te waarborgen.
Bij Meetables bevind je je in een niet openbare ruimte, met minimaal contact van anderen. Je kunt toch samenkomen en samenwerken met collega’s waar de afstand van 1,5 meter gewaarborgd wordt.

De vergaderlocaties geven je het gevoel dat je thuis aan het werk bent, maar toch informatie kunt delen met je collega’s in een prettige en hygiënische werkomgeving.

Hygiëne tijdens bijeenkomsten staat altijd voorop. Er zijn extra voorzorgsmaatregelen doorgevoerd en iedereen is hiervan op de hoogte. Er zijn voldoende desinfecterende handgels en zeep aanwezig. Ook attenderen we gasten erop om gepaste afstand te houden en de voorschriften van RIVM aan te houden.

Neem gerust contact met ons op zodat wij kunnen kijken waar er voor één of meerdere dagen plek is en wij brengen je in contact met de locatie.

Bekijk het aanbod voor veilig vergaderen, ondanks het corona virus.

Over de schrijver
Mickey Dekker is Managing Partner van Meetables.Werkzaam voor Meetables sinds december 2018 en sinds 2020 managing partner samen met Jacintha Ruppert. Binnen Meetables is zij verantwoordelijk voor de marketing, sales en houdt zich bezig met new business. Tevens is zij sparringspartner voor de aangesloten locaties en 1e aanspreekpunt voor boekers van bedrijven in hun zoektocht naar de juiste locatie op basis van hun wensen.
Peter van de Vondervoort
Door

Peter van de Vondervoort

op 11 May 2020

Vraag; met hoeveel personen mag je met de nu geldende corona-maatregelen vergaderen

Reactie plaatsen