Waarom doen we wat we doen?

Omdat locatie-advies geven één van de leukste dingen om te doen is? Waarom dan? Het is een combinatie van mensen willen ondersteunen, kennis delen en creativiteit. We zien zoveel verschillende locaties en spreken zoveel verschillende mensen. We willen deze mensen inspireren maar andersom inspireren deze afspraken en adviestrajecten ons ook.

Eerlijk is eerlijk, toch lag de inspiratie even stil de afgelopen periode. We bezochten minder locaties en potentiële locatiehouders besluiten veelal de situatie even aan te kijken. Logisch, een locatie starten is een grote stap met de nodige investeringen. Je kunt het maar één keer goed doen zeggen we.

En als je het dan één keer goed wil doen, investeer je dan in advies? Of liever in iets tastbaars, iets concreets? Hoe fijn is het om dat mooie servies dat je in gedachten had aan te schaffen? Of die ene mooie tafel? Je bespaart toch mooi weer wat uit als je het zelf bedenkt!

Maar hoe weet je wat die potentiële gast zou willen op jouw locatie? Juist om te besparen op ‘verkeerde keuzes’ en ‘foutjes’ geloven wij in ons locatie-advies. Maar ook wij snappen dat je in deze onzekere periode voorzichtig bent met uitgeven. Dat is de reden dat we hebben gekeken naar hoe we ons advies kunnen opsplitsen in verschillende puzzelstukjes. Zo kun je voor jezelf bepalen waar je het meest behoefte aan hebt. Is dat een uitgebreide checklist? Of wil je juist weten hoe je tot een juiste inrichting komt zonder je eigen smaak uit het oog te verliezen. Dit zijn enkele voorbeelden van een paar mooie producten die we hebben bedacht, waarmee jij zelf aan de slag kunt. Met een beetje ondersteuning van ons. Want dat blijft nog steeds één van de leukste dingen om te doen.

Ga je daarna verder aan de slag dan en hebben we je geïnspireerd? Dan is onze missie in ieder geval geslaagd. Maar smaakt het naar meer? Daar blijven we nog steeds voor open staan!

Over de schrijver
Wendy Verheul is locatie-adviseur bij Meetables.Wendy is reeds bekend met Meetables sinds de opstartfase in 2012. Sinds oktober 2018 betrokken bij Meetables als extern adviseur van potentiële nieuwe Meetables partnerlocaties die behoefte hebben aan begeleiding om een professionele vergaderlocatie van A tot Z in de markt te zetten.Daarnaast is zij sparringspartner van de huidige locaties om hun dienstverlening te optimaliseren als de situatie hier om vraagt.
Reactie plaatsen