3 X HIGH-END VERGADERLOCATIES MET EEN OPEN HAARD
26 oktober 2021 
in Nieuws

3 X HIGH-END VERGADERLOCATIES MET EEN OPEN HAARD

Oké, het wordt nu toch echt weer frisser en natter. Niet op ieder kantoor is een open haard te vinden, maar hoe knus is het om aan het werk te zijn terwijl er een vuurtje knispert op de achtergrond? Gelukkig zijn er genoeg vergaderlocaties aangesloten bij Meetables waar je heerlijk kunt opwarmen bij een open haard, zodat je er nog wat gezelligs van kunt maken met elkaar! Want wat is er nou knusser dan een vergaderlocatie met een open haard om je bij op te warmen? Lekker na een brainstorm sessie of een wandeling met collega’s op de hei met een mok warme chocolademelk. En waar je dan moet zijn? Wij hebben een lijst gemaakt met  3x plekken om je op te warmen bij de open haard bij Meetables. Enjoy!

Het Lichthuis in Zandvoort

Eén van onze favoriete spots met een open haard in Zandvoort is vergaderlocatie Het Lichthuis. Deze inspirerende vergaderlocatie beschikt over een heerlijke zithoek met een open haard, lekker cozy!

Zwier in Vinkeveen
In de huiskamer van high-end vergaderlocatie Zwier kun je na een wandeling of vaartocht heerlijk opwarmen bij de openbaar, hier voel je je direct thuis!

Object43 in Raamsdonk
Heb je koude tenen na een wandeling in het Weiland? Geen zorgen… De open haard van de creatieve vergaderlocatie Object43 zorgt ervoor dat jij zo weer bent opgewarmd. Lekker met kop warme choco!

Have fun op deze inspirerende vergaderlocaties met opwarmen bij deze open haarden!

Over de schrijver
Mickey Dekker is Managing Partner van Meetables. Werkzaam voor Meetables sinds december 2018 en sinds 2020 mede partner. Tijdens haar afstuderen aan de hotelschool Den Haag heeft zij als eindopdracht onderzoek gedaan naar de kansen van en mogelijkheden voor Pop-Up locaties en heeft dit gelijk in samenwerking met Meetables in de praktijk kunnen brengen. Inmiddels zijn er 3 Pop-Up locaties actief en zullen er meerdere volgen. Mickey is naast algemeen management, verantwoordelijk voor de Pop-Up locatie tak en verzorgt daarnaast de marketing en social contentplanning.
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down