De Amstel tafel wint Nationale Meeting Award 2019 (categorie small)
13 maart 2019 
in Nieuws

De Amstel tafel wint Nationale Meeting Award 2019 (categorie small)

Vergaderlocatie de Amstel tafel is winnaar van de Nationale Meeting Award 2019 in de categorie small (tot 25 personen).

De Nationale Meeting Award

Deze bijzondere prijs is een initiatief van Meeting Magazine, MeetingReview, Vergaderhamers en CLC-VECTA. Het is dé onafhankelijke award voor de beste meeting- en eventlocaties van Nederland die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap.

De Amstel tafel is een kleinschalige vergaderlocatie geschikt tot 12 personen en direct gelegen aan de Amstel op de Achterdijk In Ouderkerk. Jacintha Ruppert, eigenaresse van de Amstel tafel en Meetables: “Ik ben ontzettend blij met deze prijs en landelijke erkenning. Naast dat het een bekroning is op 10 jaar zelfstandig ondernemerschap, is het ook het resultaat van de samenwerking met de buitengewone locaties die zijn aangesloten bij Meetables. Door elkaar te helpen, versterken we elkaar en bereiken we samen meer dan alleen.”

Wat zegt de jury?
Juryvoorzitter Zulayka Martis: “We hebben genoten van de jurybezoeken en waren onder de indruk van het ondernemerschap dat we bij deze drie locaties troffen. Uiteindelijk hebben we de Amstel tafel als winnaar gekozen. Het is een grote en lichte vergaderruimte met mooi uitzicht op de Amstel die zeer geschikt is voor de high-end markt. De catering is goed verzorgd en de gastvrouwen Tineke en Monique zijn uiterst betrokken en professioneel.

Jacintha Ruppert, oprichtster van Meetables waar de Amstel tafel onderdeel van is, is zeer ondernemend en heeft een vernieuwende blik op de branche.”

Over de Nationale Meeting Award
Voor de Nationale Meeting Award 2019 konden locaties zichzelf nomineren door minimaal tien reviews via MeetingReview te verzamelen en een uitgebreide online survey in te vullen. Vervolgens werden de tien beste locaties per categorie geïnterviewd door de vakjury. De drie finalisten per categorie werden ten slotte vereerd met een bezoek van de vakjury. Uiteindelijk hebben de locaties met de hoogte scores de Nationale Meeting Award gewonnen.

Bron: Nationale Meeting Award

Over de schrijver
Jacintha Ruppert is Managing Partner van Meetables.In 2009 gestart met de Amstel tafel, de eerste inspirerende vergaderlocatie uit het Meetables aanbod.Doordat zij regelmatig nee moest verkopen verwees zij door naar andere collega's in de omgeving, zodat de klant in ieder geval werd geholpen met een gelijkwaardig en passend alternatief.Dit zette haar aan het denken en resulteerde in 2012 tot de start van Meetables, specialist in buitengewone vergaderlocaties.Inmiddels zijn er 19 bijzondere locaties bij Meetables aangesloten. Haar motto; samen bereik je meer dan alleen.
Reactie plaatsen