Wat zijn de top 10 inspirerende vergaderlocaties in Nederland?
27 juli 2022 
in Tips

Wat zijn de top 10 inspirerende vergaderlocaties in Nederland?

Nederland staat bekend om zijn charmante architectuur en schilderachtige landschappen. Er zijn veel inspirerende vergaderlocaties in Nederland die vergaderingen productief, creatief en leuk maken. Zo zijn steden als Amsterdam, Rotterdam en Zandvoort hele populaire locaties voor stedentripjes, maar ook voor vergaderingen. Genoeg plekjes met fantastisch en inspirerend uitzicht. Vergaderingen kunnen soms best saai zijn, maar een inspirerende plek biedt veel mogelijkheden. Je kunt hier veel creatiever zijn en een vergadering kan leuk worden. Er zijn veel inspirerende vergaderlocaties te vinden in Nederland, en dat maakt het ook niet makkelijk om de perfecte plek te vinden. Wat zijn de top 10 inspirerende vergaderlocaties in Nederland? Lees er hier meer over.

Een inspirerende vergaderlocatie

Wat maakt een inspirerende vergaderlocatie? Het is meestal een plek met veel natuurschoon of vol cultuur. Maar ook de binnenkant van de vergaderruimte doet ertoe. De meubels, de kleur op de muur, de voorzieningen. Deze moeten ook creativiteit stimuleren. Een vergaderlocatie kan nog op zo’n fantastische plek liggen, maar als de binnenkant van de ruimte saai is, dan is de kans dat deze inspirerend is ook niet zo groot. Zowel de ligging als het ontwerp van de ruimte moeten kloppen. Een inspirerende vergaderruimte is er dus een die op een inspirerende plek ligt, maar ook een inspirerend ontwerp heeft.

Een succesvolle vergadering organiseren

Vergadering planning is een essentieel onderdeel van elke succesvolle vergadering. Een succesvolle vergadering is geen moeilijke taak om te bereiken. Het is gewoon een kwestie van de juiste locatie vinden en deze goed plannen. Het is belangrijk dat de bijeenkomst inspirerend en relevant is voor alle aanwezigen. Er zijn veel manieren om dit te doen. Een manier is om een locatie te kiezen die jou en je team inspireert. Een andere manier is om een locatie te kiezen die relevant is voor het onderwerp van de bijeenkomst. Een succesvolle vergadering vindt meestal plaats op een inspirerende vergaderlocatie, zoals bij deze vergaderlocaties in Amsterdam.


Ideeën voor inspirerende vergaderlocaties

Je hebt al kunnen lezen wat een inspirerende vergaderlocatie maakt. Wat belangrijk is voor zo’n locatie en wat een succesvolle vergadering maakt. De volgende stap is om op zoek te gaan naar een inspirerende vergaderlocatie. Een aantal ideeën voor een inspirerende vergaderlocatie die zal leiden tot een succesvolle vergadering. Denk bijvoorbeeld aan een locatie bij een park, het strand, een culturele stad of een hoog gebouw. Er zijn genoeg locaties in Nederland te vinden die voor een inspirerende vergadersessie kunnen zorgen. Wat zijn de top 10 inspirerende vergaderlocaties in Nederland?

De top 10 inspirerende vergaderlocaties in Nederland

  1. Een vergaderruimte in een kerk (o.a. Zocherlounge);
  2. Een villa met hotelkamers;
  3. Een fort;
  4. Een pakhuis;
  5. Een oude schuur omgetoverd tot inspiratieplek;
  6. Een locatie op de Veluwe;
  7. Een locatie aan de Amstel, zoals de Amstel Tafel;
  8. Het Vondelpark;
  9. Een boerderij buiten Amsterdam;
  10. Een hoog gebouw met uitzicht op skyline.

Genoeg ideeën dus voor een inspirerende vergaderlocatie in Nederland. Ga op zoek naar die bijzondere plek waar jouw team genoeg inspiratie op kan doen en kan brainstormen over goede ideeën. Kies de perfecte locatie uit die inspireert!

Over de schrijver
Mickey Dekker is Managing Partner van Meetables.Werkzaam voor Meetables sinds december 2018 en sinds 2020 managing partner samen met Jacintha Ruppert. Binnen Meetables is zij verantwoordelijk voor de marketing, sales en houdt zich bezig met new business. Tevens is zij sparringspartner voor de aangesloten locaties en 1e aanspreekpunt voor boekers van bedrijven in hun zoektocht naar de juiste locatie op basis van hun wensen.
Reactie plaatsen