Inspirerende vergaderruimte boeken bij Meetables?

 Aan de WaverWinkel

Aan de WaverWinkel biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 12 personen. De locatie is gelegen in Abcoude.

Achter de Dyck

Achter de Dyck biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 120 personen. De locatie is gelegen in Woubrugge.

De Amstel tafel

De Amstel Tafel biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 10 personen. De locatie is gelegen in Ouderkerk aan de Amstel. 

De Hoftafel

De Hoftafel biedt 3 ruimtes en is geschikt tot 16 personen. De locatie is gelegen in Kortenhoef.

De Schuur van Loenen

De Schuur van Loenen biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 12 personen. De locatie is gelegen in Loenen aan de Vecht.

De Krachtcentrale

De Krachtcentrale biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 80 personen. De locatie is gelegen in Huizen.

GreenAnn

GreenAnn biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 16 personen. De locatie is gelegen in Nijkerkerveen.


Heidehut de Maerle

Heidehut de Maerle biedt 3 ruimtes en is geschikt tot 10 personen. De locatie is gelegen in Bussum.

Het Lichthuis

Het Lichthuis biedt 2 ruimtes, 10 overnachtingsmogelijkheden en is geschikt tot 20 personen. De locatie is gelegen in Zandvoort.

Het Pakhuys 

Het Pakhuys biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 16 personen. De locatie is gelegen in Oegstgeest.

Knakenfort

Knakenfort biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 8 personen. De locatie is gelegen in Abcoude (Gein).

Loetje aan 't IJ

Loetje aan 't IJ biedt 4 ruimtes en is geschikt tot 90 personen. De locatie is gelegen in Amsterdam-Noord.

LOODS10 Oudewater

LOODS10 Oudewater biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 40 personen. De locatie is gelegen in Oudewater.

Milk & Meetings

Milk & Meetings biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 30 personen. De locatie is gelegen in Wilnis.

Object43

 Object43 biedt 1 ruimte en is geschikt tot 20 personen. De locatie is gelegen in Raamsdonk, in de buurt van Breda.

The Meetinn

The Meetinn biedt 3 ruimtes, 10 overnachtingsmogelijkheden en is geschikt tot 12 personen. De locatie is gelegen in Waverveen.

Villa Oldenhoff

Villa Oldenhoff biedt 2 ruimtes, 9 hotelkamers en is geschikt tot 60 personen. De locatie is gelegen in Abcoude.

Zocherlounge

De Zocherlounge biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 20 personen. De locatie is gelegen in Bloemendaal in een bijzondere kerk.

Zwier

Zwier biedt 2 ruimtes, 21 overnachtingsmogelijkheden en is geschikt tot 30 personen. De locatie is gelegen in Vinkeveen.

Coming soon

Coming soon

Productieve vergaderingen die ertoe leiden dat je met je team tot concrete actieplannen komt. Of brainstormsessies waarin ideeën worden uitgesproken die leiden tot creatieve eindontwerpen. Bijeenkomsten als deze wil je zo effectief als mogelijk organiseren. Eén aspect dat daaraan bijdraagt is een met zorg ingerichte locatie.

Ontbreekt het bij jou op het bedrijf aan inspirerende vergaderruimtes of wil je eens een bijeenkomst buiten de deur organiseren voor je team? Maak dan gebruik van een van onze vergaderruimtes die voorzien zijn van de benodigde faciliteiten en die jou en je collega’s stimuleren om tot doordachte conclusies te komen.

De vergaderruimte optimaal inrichten?

Je organiseert vergaderingen met als doel nieuwe plannen te maken die in de komende periode aangepakt worden. Afhankelijk van de agenda die je met het team doorloopt en de duur van de vergadering, richt je de vergaderruimte optimaal in. Niet alleen wat betreft de grootte en het aantal zitplekken, maar ook de details in de vorm van accessoires en kunstwerken aan de muur. Heb je die ruimte niet op je eigen bedrijf, maak dan gebruik van de mogelijkheden bij Meetables voor het huren van een inspirerende vergaderruimte. Wil je vanuit het midden van het land afreizen naar een locatie bij jou in de buurt, bekijk dan bijvoorbeeld onze vergaderlocaties rondom Amsterdam of in de buurt van Utrecht.

Of een van onze inspirerende vergaderruimtes afhuren?

Wil je een brainstormsessie of vergadering organiseren en daarvoor gebruik maken van een van onze inspirerende vergaderruimtes? Prik een datum die voor het hele team uitkomt en boek een locatie bij Meetables die de bijeenkomst naar een hoger niveau tilt. Onze ruimtes bevatten meer dan alleen de faciliteiten die nodig zijn voor een succesvolle vergadering, zoals een digitaal scherm, goed internet en flip-overs. Kom je bij ons vergaderen, dan kun je het volgende verwachten:

  • Onze vergaderruimtes zijn met stijl ingericht en zorgen ervoor dat je geïnspireerd raakt. De huiselijke sfeer zorgt ervoor dat je je thuis voelt en dat je de vrijheid voelt om de meest unieke ingevingen uit te spreken. Aangevuld met mooie accessoires en grafische werken die de creatieve geest verder aanwakkeren is de vergaderruimte compleet.
  • Gelegen in een natuurrijke omgeving kijken onze inspirerende ruimte uit over unieke landschappen. Terwijl je aan het brainstormen bent, zorgt het panoramisch uitzicht over het water, een weiland of het bos voor frisse inzichten. En een gezamenlijke wandeling door de omgeving zorgt ervoor dat het creatieve brein nog meer wordt geactiveerd.  
  • Een effectieve vergadering is niet compleet zonder een warme drank of een (gezonde) maaltijd. Op een lege maag kun je immers niet werken. Daarom kun je in onze ruimtes verwachten dat voor de koffie en thee wordt gezorgd en dat een ontbijt, lunch of diner je energie geeft voor het verdere verloop van de bijeenkomst.
  • Heb je niet genoeg aan één dagdeel voor het afwerken van de agenda of wil je een meerdaagse bijeenkomst organiseren voor het hele team? Dan is het mogelijk een vergaderlocatie met overnachting te boeken. Tijdens de bijeenkomsten ben je actief betrokken en nadien kun je je terugtrekken in je comfortabele slaapkamer.

Een inspirerende vergaderruimte boeken bij Meetables

Om te zorgen voor optimale resultaten die voortkomen uit een bijeenkomst met je collega’s, boek je een van de inspirerende vergaderruimte van Meetables. Ga je voor een locatie in de buurt waar je je team samenbrengt of reizen jullie af naar een locatie in een voor jullie onbekende omgeving? Bekijk online onze mogelijkheden en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of voor het boeken van de locatie die jullie willen gebruiken.