Vergaderlocatie
Het Pakhuys

Buitengewone vergaderlocatie inde buurt van Leiden

Ervaar de locatie

Goed om te weten

 

 Informatie over de locatie
    •    Deze locatie is gelegen in Oegstgeest, in de buurt van Leiden
    •    Geschikt voor 16 personen
    •    2 ruimtes beschikbaar incl airco
    •    Uitzicht op showroom van exclusieve auto's
    •    Rondleiding showroom op verzoek
    •    Private dining op locatie mogelijk
    •    Vrij parkeren voor 10 plekken + in de omgeving voldoende gratis parkeren.
    •    Elektrische laadpalen aanwezig
    •    Hotels in de omgeving; Hilton Oegstgeest of Van der Valk Sassenheim

   Faciliteiten
    •    Verrijdbaar 65 inch 4K TV
    •    2 flip-overs, wifi, pennen en notitieblokken
    •    Meeting Owl, B&O audiosysteem en Apple tv
    •    Het is mogelijk om met creditcard te betalen op locatie

Het Pakhuys biedt meerdere vergaderruimtes exclusief aan:

Plenaire ruimte

Kunst, design en mooie auto’s: die drie elementen vormen de basis van Het Pakhuys in Oegstgeest. In deze locatie vormt een exclusieve autowerkplaats het verrassende decor voor meetings en events. De high end uitstraling van de locatie en creatieve invulling maken je event hier tot een onvergetelijke beleving.

De fraaie houten spanten in het hoge dak van het pakhuis, de lichte, open ruimte, de glimmend opgepoetste auto’s, en het stukje ambacht vormen een prachtige setting voor exclusieve events, diners en andere bijeenkomsten.

Een naast de werkplaats gelegen ruimte werd in gebruik genomen en verbouwd, met twee exclusieve event spaces als resultaat. De mix van klassiek en modern, zoals het aanwezige wagenpark, diende ter inspiratie voor de verbouwing. Een industriële glaspui verbindt beide event spaces met de werkplaats. Op de begane grond is een stijlvolle boardroom gecreëerd, met een moderne open keuken zodat je hier schitterende diners kunt organiseren met live cooking. Op de eerste verdieping, waar je onder andere kunt komen via een klassieke Parijse wenteltrap, is een flexibele ruimte die naar behoefte kan worden ingericht.

Op de begane grond van het Pakhuys is een stijlvolle ruimte gecreëerd. Deze ruimte beschikt over een open keuken waar diners worden bereid. Er wordt gewerkt met hoogwaardige en dagverse producten die geleverd zijn door lokale leveranciers zoals patissiers, groenteboeren, verswinkels en cateraars. Lunches en diners kunnen naar behoefte worden samengesteld en vers worden bereid. Wat snacks tussen de vergaderingen door?! Geen probleem! 


Meeting Room

De Meeting Room, waar je onder andere kunt komen via een klassieke Parijse wenteltrap, is een flexibele ruimte die naar behoefte kan worden ingericht. Deze locatie heeft een schitterend uitzicht op de auto-werkplaats. 


Verder is er ook een derde vergaderruimte aanwezig, dit is een boardroom voor 6 personen. Ideaal voor eventuele uitbreekmogelijkheden.


Ook probeert het Pakhuys zo duurzaam mogelijk te ondernemen. Wat het voor het Pakhuys iets anders maakt is natuurlijk de core business van Differs Group zelf. Klassieke auto's gaan niet hand in hand met vergroening en verduurzaming. Het Pakhuys draagt een steentje bij waar ze kunnen en dit uit zich vooral in verduurzaming van stroomopwekken. Ze beschikken over 20 zonnepanelen, deze worden onder andere gebruikt om de airco's te voorzien van stroom. De airco's kunnen op hun beurt verwarmen en verkoelen. Stuk minder gas nodig dus. Ook gaat deze stroom richting de laadpalen.


Het Pakhuys heeft inmiddels meerdere prijzen gewonnen op basis van meeting reviews gegeven door gasten.

Eerste prijs Provincie Award Zuid-Holland en titel sterlocatie

Wijn van de maand

Iedere maand een andere wijn voor de gasten van Het Pakhuys. Heel 2023 gaat Het Pakhuys samen met Ian een wijn van de maand selecteren voor onze gasten en wordt deze op de dag zelf cadeau gegeven!

Deze wijn wordt speciaal geselecteerd op basis van actualiteit in de betreffende maand, het seizoen of andere gebeurtenissen. Bij elke boeking krijgen de gasten van Het Pakhuys één fles van de wijn van de maand aangeboden. Deze kan dan worden opgedronken bij een afsluitende borrel na de meeting of de wijn wordt mee naar huis of kantoor genomen. Elke maand zal de nieuwe wijn worden gepresenteerd op de LinkedIn pagina van Het Pakhuys. Wil jij nou weten wanneer je een meeting moet boeken om je favoriete wijn te scoren? Volg en houd dan de LinkedIn pagina goed in de gaten.

Reviews

Top locatie, zelden zoiets goeds meegemaakt!

De twee daagse training hier was een groot succes. Mooie locatie, fijne zaal, heerlijk eten en alles goed geregeld. Top locatie, zelden zoiets goeds meegemaakt. We komen graag nog eens terug!

Milford

Anders dan anders, maar wel heel goed!

Afgelopen donderdag met mijn MT een vergaderdag gehad bij Het Pakhuys. Een geweldige afwisseling ten opzichte van de standaard (hotel) vergaderlokaties. Een prachtige lokatie, zelfs als je niet van mooie auto's houdt, een prettige vergaderzaal met alle benodigde faciliteiten, een enthousiast team met bijbehorende prettige ontvangst en een vergaderdag en lunch tot in de puntjes verzorgd. Kortom, een aanrader !

Kiwa N.V. 

TOP!!!


Veel succes en wellicht tot snel!
Lena MacLean
Pathé Theatres
Het Pakhuys is een perfecte vergader locatie! Inspirerende inrichting, perfecte catering vanuit support your locals geregeld. Deze gastheer begrijpt het helemaal. Een echte aanrader voor een Heisessie, vergadering etc.

Pathé

Tarieven

Zaalhuur
1-16 personen
1 dagdeel € 590,=
2 dagdelen € 690,=

Food & Beverages
Vergaderarrangement 1 dagdeel € 15
Vergaderarrangement 2 dagdelen € 24
Luxe lunch € 26

Alle prijzen zijn excl. btw en onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Meer informatie nodig? Neem gerust contact met ons op

Het Pakhuys

Leon van Ommen
Rhijngeesterstraatweg 60-B
2341 BV  Oegstgeest

0620432412 / 0636145580


https://www.differsgroup.nl/het-pakhuys/