Vergaderlocatie
Het Pakhuys

Buitengewone vergaderlocatie inde buurt van Leiden

Ervaar de locatie

Goed om te weten

 

 Informatie over de locatie
    •    Deze locatie is gelegen in Oegstgeest, in de buurt van Leiden
    •    Geschikt voor 16 personen
    •    2 ruimtes beschikbaar incl airco
    •    Uitzicht op showroom van exclusieve auto's
    •    Rondleiding showroom op verzoek
    •    Private dining op locatie mogelijk
    •    Vrij parkeren voor 10 plekken + in de omgeving voldoende gratis parkeren.
    •    Elektrische laadpalen aanwezig
    •    Hotels in de omgeving; Hilton Oegstgeest of Van der Valk Sassenheim

   Faciliteiten
    •    Verrijdbaar 65 inch 4K TV
    •    2 flip-overs, wifi, pennen en notitieblokken
    •    Meeting Owl, B&O audiosysteem en Apple tv

Het Pakhuys biedt meerdere vergaderruimtes exclusief aan:

Plenaire ruimte

Kunst, design en mooie auto’s: die drie elementen vormen de basis van Het Pakhuys in Oegstgeest. In deze locatie vormt een exclusieve autowerkplaats het verrassende decor voor meetings en events. De high end uitstraling van de locatie en creatieve invulling maken je event hier tot een onvergetelijke beleving.

De fraaie houten spanten in het hoge dak van het pakhuis, de lichte, open ruimte, de glimmend opgepoetste auto’s, en het stukje ambacht vormen een prachtige setting voor exclusieve events, diners en andere bijeenkomsten.

Een naast de werkplaats gelegen ruimte werd in gebruik genomen en verbouwd, met twee exclusieve event spaces als resultaat. De mix van klassiek en modern, zoals het aanwezige wagenpark, diende ter inspiratie voor de verbouwing. Een industriële glaspui verbindt beide event spaces met de werkplaats. Op de begane grond is een stijlvolle boardroom gecreëerd, met een moderne open keuken zodat je hier schitterende diners kunt organiseren met live cooking. Op de eerste verdieping, waar je onder andere kunt komen via een klassieke Parijse wenteltrap, is een flexibele ruimte die naar behoefte kan worden ingericht.

Op de begane grond van het Pakhuys is een stijlvolle ruimte gecreëerd. Deze ruimte beschikt over een open keuken waar diners worden bereid. Er wordt gewerkt met hoogwaardige en dagverse producten die geleverd zijn door lokale leveranciers zoals patissiers, groenteboeren, verswinkels en cateraars. Lunches en diners kunnen naar behoefte worden samengesteld en vers worden bereid. Wat snacks tussen de vergaderingen door?! Geen probleem! 


Meeting Room

De Meeting Room, waar je onder andere kunt komen via een klassieke Parijse wenteltrap, is een flexibele ruimte die naar behoefte kan worden ingericht. Deze locatie heeft een schitterend uitzicht op de auto-werkplaats. 


Verder is er ook een derde vergaderruimte aanwezig, dit is een boardroom voor 6 personen. Ideaal voor eventuele uitbreekmogelijkheden

Vitaliteitsprogramma's

Naast de prachtige verdergaderruimtes kun je ook gebruik maken van diverse vitaliteitsprogramma's.
Denk aan: 
1) Een erkende personal trainer komt tips en tricks geven om dagelijkse kantoor houdingen te verbeteren gecombineerd met Wim Hoff ademhalings- en stretch oefeningen.

2) Onder begeleiding van een personal trainer kunnen jullie je even goed uitleven tijdens een uitdagende Bootcamp. Deze sessie kan met mooi weer buiten en anders binnen plaatsvinden.

Vraag gerust naar de mogelijkheden hierin. 

Ervaringen met Het Pakhuys

Top locatie, zelden zoiets goeds meegemaakt!

De twee daagse training hier was een groot succes. Mooie locatie, fijne zaal, heerlijk eten en alles goed geregeld. Top locatie, zelden zoiets goeds meegemaakt. We komen graag nog eens terug!

Milford

Anders dan anders, maar wel heel goed!

Afgelopen donderdag met mijn MT een vergaderdag gehad bij Het Pakhuys. Een geweldige afwisseling ten opzichte van de standaard (hotel) vergaderlokaties. Een prachtige lokatie, zelfs als je niet van mooie auto's houdt, een prettige vergaderzaal met alle benodigde faciliteiten, een enthousiast team met bijbehorende prettige ontvangst en een vergaderdag en lunch tot in de puntjes verzorgd. Kortom, een aanrader !

Kiwa N.V. 

TOP!!!


Veel succes en wellicht tot snel!
Lena MacLean
Pathé Theatres
Het Pakhuys is een perfecte vergader locatie! Inspirerende inrichting, perfecte catering vanuit support your locals geregeld. Deze gastheer begrijpt het helemaal. Een echte aanrader voor een Heisessie, vergadering etc.

Pathé

Tarieven

Zaalhuur
1-16 personen
1 dagdeel € 590,=
2 dagdelen € 690,=

Food & Beverages
Vergaderarrangement 1 dagdeel € 14,50
Vergaderarrangement 2 dagdelen € 23,50
Luxe lunch € 25,50

Alle prijzen zijn excl. btw en onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Meer informatie nodig? Neem gerust contact met ons op

Het Pakhuys
Bas Jan Proper en Leon Ommens
Rhijngeesterstraatweg 60-B
2341 BV  Oegstgeest

0620432412 / 0636145580


https://www.differsgroup.nl/het-pakhuys/