In the spotlight: Onze favoriete vergaderlocatie van maart!
01 maart 2022 

In the spotlight: Onze favoriete vergaderlocatie van maart!

Elke maand zetten we twee buitengewone vergaderlocaties in de spotlight.
Want wat houdt dat nou eigenlijk in, zo´n unieke vergaderlocatie?!

Deze maand is dat Villa Oldenhoff, gelegen in Abcoude.
Een prachtige en exclusieve locatie die als sterrenlocatie is benoemd door MeetingReview. Een locatie die zich perfect leent om samen met jouw team mooie resultaten te behalen!


Villa Oldenhoff: centraal gelegen én omgeven door groen!
Rust, ruimte, uitzicht, luxe en comfort… En dat te midden van het boerenleven!
Op nog geen 10 km van Amsterdam, waar de polder de dorpen Ouderkerk aan de Amstel en het pittoreske Abcoude verbindt, stuit je op Villa Oldenhoff. Een prachtig herenhuis, omgeven door groen, dat dient als Bed & Breakfast en plaats heeft voor vergaderevenementen.
Zodra je de oprit van Oldenhoff oprijdt word je allerhartelijkst ontvangen! Een sfeervolle en traditionele inrichting met eigentijdse moderne elementen geven je een gevoel van rust en kalmte. Bij goed weer kun je genieten van een koffie in de prachtige grote tuin vol bloemen.

Het leuke is dat deze locatie te bereiken is met de auto én per boot! 

Je kunt via de rivier de Holendrecht binnen varen. De centrale ligging maakt het verkennen van het bruisende Amsterdam mogelijk en ook in de omgeving is genoeg te doen. Wandel of fiets in de rustgevende natuur de van Botshol en de Vinkeveense plassen of ga een stukje varen in de sloep. Vooral in de zomer een echter aanrader!


Grote of kleine vergadering? Voor ieder iets passends!  
Liever vergaderen in de 120m2 grote Stallen en uitkijken op het weiland met een groot terras dat tot je beschikking staat? O en vergeet ook die aangrenzende open keuken niet! Deze ruimte biedt plek tot 60 personen. Blokvorm, cirkel, U-vorm of theater-opstelling?
Het is allemaal mogelijk!


Of ga je voor klein maar fijn in het Medium voor een wat intiemere meeting? Gelegen in het souterrain van het pand maar vol daglicht door haar lichtschachten, biedt deze ruimte onderdak voor maximaal 6 personen.


Samen eten met het grazende vee
Een onbezorgde dag of avond met culinair genot? Simon de Winter van Xiom food heeft oog voor detail en zet pure, eerlijke én smakelijke gerechten op tafel! Eten op het terras, te midden van de bloemen en met uitzicht op de koeien en paarden die ook op een lekker stukje gras aan het knabbelen zijn? Wat een vooruitzicht! 


Ontstres: ga voor een meerdaagse bijeenkomst met overnachting

De wekker gaat.. hup snel onder de douche, tanden poetsen, wat eten en de auto in.
O jee, ga ik de meeting nog wel halen?! Herken je deze stress?
Wij kunnen je uit ervaring vertellen dat er niets fijner is dan zonder stress in de morgen een meeting te starten! Bij Vila Oldenhoff loop je jouw slaapkamer uit, recht de meeting in. Er zijn 9 luxe Bed & Breakfast kamers beschikbaar om jouw verblijf zo relaxt mogelijk te maken.

Tijdens een meerdaags verblijf zijn er ook diverse extra opties bij te boeken. Een kookworkshop, varen, wandelen, fietsen, valkenieren, boogschieten of schermen? Vooral in de zomer leuk om het teamgevoel te versterken! Ook zijn er verschillende wellness spa´s in de omgeving voor als je even wenst te relaxen tussen al die meetings door.

Villa Oldenhoff heet je welkom!
Even sparren over jouw wensen? Of simpelweg wat meer informatie? Neem contact op met Suzanne van Blokland. Je kunt haar bereiken op 06-24684399.


Over de schrijver
Mickey Dekker is Managing Partner van Meetables. Werkzaam voor Meetables sinds december 2018 en sinds 2020 managing partner samen met Jacintha Ruppert. Binnen Meetables is zij verantwoordelijk voor de marketing, sales en houdt zich bezig met new business. Tevens is zij sparringspartner voor de aangesloten locaties en 1e aanspreekpunt voor boekers van bedrijven in hun zoektocht naar de juiste locatie op basis van hun wensen.
Reactie plaatsen