In the spotlight: Onze favoriete vergaderlocaties van februari!
30 januari 2022 

In the spotlight: Onze favoriete vergaderlocaties van februari!

Elke maand zetten we twee buitengewone vergaderlocaties in de spotlight. 
Want wat houdt dat nou eigenlijk in, zo´n unieke vergaderlocatie?! 

Deze maand is dat onder andere The Meetinn, gelegen in de polder omgeving Amsterdam/Utrecht. De rust van het boerenland doet wonderen voor het concentratievermogen. Zonder afleiding kan je je creativiteit volledig laten stomen. 


The Meetinn: kleinschalig vergaderen in het boerenland
Aan het einde van een doodlopend pad, waar je denkt niets van beschaving meer te kunnen  vinden, te midden van kilometers uitgestrekt boerenland, verwelkomt The Meetinn je.  
The Meetinn is een luxe vergader- en overnacht locatie, waar comfort de natuur ontmoet. Een concept van de twee vrienden Arrad Eschel en Monique Dontje. Ze verbouwden een vervallen boerderij geheel naar eigen visie: een retraite op het platteland verrijkt met de meest up-to-date duurzame technologie. 

De natuurlijke bouwmaterialen en de warme, authentieke en landelijke inrichting geven jou een hartverwarmend welkom. Een kleinschalig, maar luxueuze gerenoveerde boerenschuur die een vergaderruimte van 55m2, een aangrenzende open keuken van 60m2 en een break-out ruimte van 55m2 aanbiedt. Prettige vergaderruimtes met voldoende daglicht en een weids groen uitzicht maken deze locatie bruikbaar voor 10 tot 12 personen. De ruimte is flexibel en maakt meerdere opstellingen mogelijk, ook zijn er 3 ruimtes beschikbaar voor als er in verschillende groepen gewerkt moet worden. De rust van het boerenland doet wonderen voor het concentratievermogen. Zonder afleiding kan je je creativiteit volledig laten stromen. Op het privéterras kan je genieten van een kop koffie in de zon.


Groen, groener, groenst
Boer Bert zwaait vanuit zijn weilanden naar je als je diep in gedachten verzonken, plotseling een onwijs goed idee voor die nieuwe campagne naar boven tovert! In de pauze maak je met het team een prachtige wandel- of fietstocht in de omgeving van Waverveen in het natuurgebied Botshol en de Vinkeveense plassen. Hup wat frisse lucht naar binnen, zodat je in de middag betoverd door de natuur de brainstormsessie tot een succes maakt. The Meetinn is niet enkel omgeven door groen, maar gedraagt zich ook groen. Zo is er gebouwd met ecologische bouwmaterialen en zijn er voor de inrichting herbruikbare en natuurlijke materialen uitgezocht. Er is gewerkt met natuursteen, leem en hergebruikt hout. Op het dak liggen zonnepanelen en voor een aangename temperatuur wordt er gebruik gemaakt van een warmtepomp. 

Wel zo groen! 


Wat zullen we heerlijk eten!
Pak tussen de brainstormsessies even jouw momentje van rust in de keuken, terwijl je geniet van het prachtige uitzicht. The Meetinn biedt volledige food & beverage arrangementen aan voor grotere gezelschappen. Zo zijn er vergaderarrangementen voor verschillende dagdelen of kan je kiezen voor een luxe lunch of ontbijtoptie. The Meetinn maakt zoveel mogelijk gebruik van biologische producten. Regel je de catering liever zelf?! Geen probleem! De ruime en volledig uitgeruste keuken biedt hier voldoende mogelijkheden voor. De stijlvolle setting wordt zelfs gebruikt voor kookworkshops. Een leuk idee voor een teambuildingsactiviteit! 


Uitgerust de vergadering in met een overnachting 
De Meetinn heeft 4 luxe kamers beschikbaar die een voor- of na-overnachting mogelijk maken: of je gaat gewoon voor beiden! Alle kamers hebben een modern boeren interieur afgewerkt met ruw-houten accessoires. Ook de break-out ruimte kan omgetoverd worden tot slaapkamer en er is op het terrein een éénpersoons Bed & Breakfast te vinden. Tot slot kan er gebruik gemaakt worden van het Bohemian Farmhouse: een privéwoning gelegen naast The Meetinn. De loft-woning biedt een grote zitkamer, open keuken, drie slaapkamers en twee badkamers. Ook voor een meerdaagse bijeenkomst zit je goed bij The Meetinn! 


Meet in comfort, omgeven door natuur!

Vragen?! Neem contact op met Monique en Arrad via: info@themeetinn.nl of bel naar Monique (06 25 07 36 78) of Arrad (06 14 75 03 05). Ook kun je een kijkje nemen op de website voor meer informatie. 

P.s. nog een leuke tip: in het weekend kun je deze prachtige locatie ook huren voor particulier gebruik! Hoe leuk om hier te overnachten met je familie en/of vrienden? 

Over de schrijver
Mickey Dekker is Managing Partner van Meetables. Werkzaam voor Meetables sinds december 2018 en sinds 2020 managing partner samen met Jacintha Ruppert. Binnen Meetables is zij verantwoordelijk voor de marketing, sales en houdt zich bezig met new business. Tevens is zij sparringspartner voor de aangesloten locaties en 1e aanspreekpunt voor boekers van bedrijven in hun zoektocht naar de juiste locatie op basis van hun wensen.
Reactie plaatsen