In the spotlight: Onze favoriete vergaderlocatie van juli: de Amstel tafel
20 juni 2022 

In the spotlight: Onze favoriete vergaderlocatie van juli: de Amstel tafel

Elke maand zetten we twee buitengewone vergaderlocaties in de spotlight.
Want wat houdt dat nou eigenlijk in, zo´n unieke vergaderlocatie?!

Deze maand is dat onder andere de Amstel tafel gelegen in Ouderkerk aan de Amstel, direct aan het water en vlak onder Amsterdam. Een unieke vergaderlocatie waar je met jouw team exclusief kunt vergaderen en waar je de gezamenlijke teamspirit een goede boost kunt geven! Een locatie die centraal gelegen is en dus voor ieder teamlid goed bereikbaar is.


De Amstel tafel: kleinschalig en intiem vergaderen aan de Amstel
Het water van de rivier de Amstel kabbelt rustig aan je voorbij, een gevoel van rust overvalt je. Net wat je nodig had, tussen alle meetings door! Een buitengewoon uitzicht en een terras direct grenzend aan de rivier de Amstel. Wat wil je nog meer?! De rust van deze fraaie locatie aan de prachtige Amstel is overweldigend.

De Amstel tafel is een knusse, inspirerende ruimte, grenzend aan een villa. Een unieke locatie voor het hosten van zakelijke bijeenkomsten, strategische sessies, trainingen of workshops. Bij de Amstel tafel staat persoonlijke aandacht, flexibiliteit, inspiratie en rust centraal. Na een warm welkom met een kop lekkere (Nespresso) koffie of thee kun je aanschuiven aan de grote vergadertafel!


Exclusiviteit geeft de beste focus voor jou en je team
De Amstel tafel heeft 2 ruimtes die altijd exclusief (aan 1 groep) worden verhuurd. De locatie is geschikt voor gezelschappen tot 10 personen. De grootste ruimte is gelegen aan het water en beschikt over een aparte zithoek met schuifwand. Ideaal om even te ontspannen tussendoor of als je uiteen wilt gaan in wat kleinere groepen. Er is een aparte lunchruimte, die ook als break-out ruimte gebruikt kan worden.

Bij lekker weer sta je zo buiten en kun je verder vergaderen of genieten van een lekkere lunch aan de grote picknicktafel.

Nog meer exclusiviteit? Laat jou en je team ophalen door een luxe sloep van Ouderkerk sloepverhuur. Je kunt op deze manier genieten van al het moois dat de omgeving je te bieden heeft en als team nog iets dichter bij elkaar komen! In de zomermaanden is het daarnaast mogelijk om een e-chopper te huren en lekker te touren.


Een energieboost tussen het vergaderen door!

Je kunt wel wat energie gebruiken tussen alle high intensity hersenactiviteit door! Ximon food & events verzorgd een heerlijke lunch voor jou en je team. Met een enorme passie voor koken worden er keer op keer weer beeldschone en smaakvolle gerechten op tafel gezet, waarbij salades favoriet zijn. Ga je voor salade Romaine, gegrilde kip, croutons, pancetta, parmezaan, ei en Ceasar dressing of de salade met gegrilde courgette, buffelmozzarela, hazelnoot, parmezaan en pestodressing. Er wordt enkel gewerkt met dagverse en eerlijke producten van de hoogste kwaliteit. Er is voor ieder wat wils!

Een borrel als afsluiting kan ook zeker verzorgd worden. Voor dineren zijn er verschillende goede restaurants op loopafstand en in de directe omgeving van Ouderkerk, met a lá carte mogelijkheden. Top chefs zoals Ron Blaauw en Jaimie van Heije, een lekkere biefstuk bij Loetje, of meer mediterraan bij restaurant Heisa, Brasserie Paardenburg of de Voetangel? De Amstel tafel adviseert je graag over de mogelijkheden.

Centraal gelegen net buiten Amsterdam
Kom je met de boot, fiets of met de auto? Het maakt niet uit! Gelegen aan de Amstel en nabij Amsterdam, maakt verschillende vervoersopties mogelijk. Het is een centraal punt dat de gulden middenweg zal bieden voor jou en je collega´s. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid, zodat iedereen gemakkelijk met de auto kan komen.

Deze locatie heeft haar ster dik verdiend! Kom intiem vergaderen aan het water!
Meer informatie nodig of wil je even sparren over de mogelijkheden? Jacintha Ruppert staat je te woord. Je kunt haar bereiken op 06 81 91 80 67.


Over de schrijver
Mickey Dekker is Managing Partner van Meetables.Werkzaam voor Meetables sinds december 2018 en sinds 2020 managing partner samen met Jacintha Ruppert. Binnen Meetables is zij verantwoordelijk voor de marketing, sales en houdt zich bezig met new business. Tevens is zij sparringspartner voor de aangesloten locaties en 1e aanspreekpunt voor boekers van bedrijven in hun zoektocht naar de juiste locatie op basis van hun wensen.
Reactie plaatsen