In the spotlight: Onze favoriete vergaderlocatie van augustus: Aan de WaverWinkel
21 juni 2022 

In the spotlight: Onze favoriete vergaderlocatie van augustus: Aan de WaverWinkel

Elke maand zetten we twee buitengewone vergaderlocaties in de spotlight.
Want wat houdt dat nou eigenlijk in, zo´n unieke vergaderlocatie?!

Deze maand is dat onder andere vergaderlocatie Aan de WaverWinkel in Abcoude. Een unieke groene locatie, met prachtig uitzicht op het Nederlandse grasland. Veel Hollandser krijg je het niet!


Aan de WaverWinkel: buiten vergaderen terwijl je binnen bent! 
Aan de rand van Amsterdam, midden in de natuur, tussen rivier de Waver en de Winkel stuit je op deze bijzondere vergaderlocatie. Een groene oase ten midden van natuurgebied Botshol.

En dat op een steenworp afstand van Amsterdam!

De basis van deze spectaculaire locatie zijn een voormalig paarden- en varkens-stal. Architect, en tevens eigenaar, Norman Monsanto, gaf uiting aan zijn creativiteit en bouwde deze historische boerenschuren om tot twee robuuste vergader- en trainingsruimten.


Het resultaat is in één woord: wauw! Zodra je binnenloopt, werken de open en hoge ruimtes in op je zintuigen. Je hebt het idee dat je de dag buiten doorbrengt, maar bent eigenlijk gewoon binnen.

De voormalige paardenstal is gerenoveerd in 2021 met als uitgangspunt het idee om de stal aan de binnenkant zo origineel mogelijk te houden. De paardenstal heeft een imposante glazen pui, die het mogelijk maakt uit te kijken over het terras en de daarachter gelegen fruitbomen. Open de glazen pui voor een vloeiende overgang tussen binnen en buiten. Vooral in de zomer een echte aanrader of als de fruitbomen in bloei staan tijdens de lente!

Door de afmetingen van het venster in de varkensstal, kijk je rechtstreeks op de uitgestrekte weilanden en de grote moestuin Hof Witlof. Rustgevend, maar bovendien een voorwaardelijke bron van groene inspiratie! Ook is deze ruimte voorzien van een keuken. Op de veranda kun je uitrusten in de hangmat, terwijl je uitkijkt over de groene wei die voor je ligt.


Ongestoord vergaderen! 
Hoe fijn is het om focus aan te brengen binnen jouw bedrijf en/of team? Nog meer resultaat wordt geboekt, als je niet gestoord of afgeleid wordt. Bij Aan de WaverWinkel wordt dit principe goed begrepen en daarom wordt deze locatie enkel exclusief aangeboden.

Er is plek voor maximaal 12 personen. Vergaderen, brainstormsessies, workshops of een andere vorm van teambuilding? Het team van Aan de WaverWinkel denkt graag met je mee!

Een betere bereikbaarheid vind je niet! 
Abcoude is één van de meest centrale punten in Nederland, met grote steden als Amsterdam en Utrecht om de hoek. Goed te bereiken per auto of fiets, met ruime parkeergelegenheid en een oplaadpunt voor elektrische auto´s en fietsen. Parkeren is bovendien gratis.
Moet er iemand van ver komen?! Aan de WaverWinkel biedt een overnachtingsplek aan om het makkelijker te maken! De varkensstal is voorzien van een vide met tweepersoonsbed. Ook een goede optie om bijvoorbeeld een trainer een uitgeruste kick-start te geven.

Er gaat niets boven goede maaltijd!
Laat jezelf verwennen met een heerlijk ontbijt, een verse lunch, een rijk gevulde borrelplank of een Bourgondisch dinner verzorgd door Ximon Events. Aan de Waverwinkel serveert gevarieerde en gezonde maaltijden waar je tanden van gaan knarsen. Na een welverdiende maaltijd, kun je lekker uitbuiken in de privétuin terwijl je geniet van het Hollandse boeren uitzicht!

Binnen genieten, met het gevoel dat je buiten bent!

Meer informatie nodig?! Geef Sabine Veenendaal of Norman Monsanto gerust even een belletje! 06 28 63 73 07 / info@waverwinkel.nlOver de schrijver
Mickey Dekker is Managing Partner van Meetables.Werkzaam voor Meetables sinds december 2018 en sinds 2020 managing partner samen met Jacintha Ruppert. Binnen Meetables is zij verantwoordelijk voor de marketing, sales en houdt zich bezig met new business. Tevens is zij sparringspartner voor de aangesloten locaties en 1e aanspreekpunt voor boekers van bedrijven in hun zoektocht naar de juiste locatie op basis van hun wensen.
Reactie plaatsen