In the spotlight: Een van onze favoriete vergaderlocaties van maart!
01 maart 2022 

In the spotlight: Een van onze favoriete vergaderlocaties van maart!

Elke maand zetten we twee buitengewone vergaderlocaties in de spotlight.
Want wat houdt dat nou eigenlijk in, zo´n unieke vergaderlocatie?!

Deze maand is dat Het Pakhuys, gelegen in Oegstgeest.

Een prachtige en exclusieve locatie die als sterrenlocatie is benoemd door MeetingReview. Een locatie die zich perfect leent om samen met jouw team mooie resultaten te behalen!

Het Pakhuys: geen standaard vergaderlocatie! 
Van prachtige old timers tot gloednieuwe racemonsters: uit passie voor exclusieve auto´s werd een oud pakhuis ingericht als veilige plek waar autoliefhebbers hun hart op kunnen halen!

Kunst, design en mooie auto´s: deze drie elementen vormen de basis van deze splinternieuwe locatie. De exclusieve autowerkplaats geeft Het Pakhuys haar unieke en high-end uitstraling en de creatieve invulling maakt het een verrassend en inspirerend decor voor meetings en events. De werkplaats is operationeel en vrij toegankelijk, de monteurs staan altijd open voor een kort praatje over wat ze doen.

Het Pakhuys is onderdeel van Differs Group BV, zij hebben de faciliteiten gecreëerd voor het hosten van vergaderingen etc. Een industriële glaspui verbindt de event spaces met de werkplaats. Vanuit de vergaderruimtes zie je de prachtige automodellen in de showroom staan. Er is een rondleiding in de showroom mogelijk op aanvraag voor de autoliefhebbers. Een vergaderervaring die zeker op het lijstje van uniek kan worden gezet!


Exclusieve toegang voor jouw gezelschap
Als je Het Pakhuys afhuurt dan is de gehele locatie voor die dag (of dagen) enkel van jou alleen. Je zult dus geen andere groepen tegen het lijf lopen en kunt je volledig focussen op jouw eigen gezelschap.

Vergaderen is mogelijk op twee verschillende verdiepingen en dat maakt deze locatie ook nog eens erg praktisch. Op de begane grond is een stijlvolle plenaire gecreëerd, met een uniek uitzicht op het wagenpark en een open keuken. De ruimte is stijlvol, warm en comfortabel en wordt vaak gebruikt voor ontvangst, pauze, lunch, borrels, diners en vergaderingen. Ook kan deze dienen als uitbreekmogelijkheid en extra vergaderruimte.

Als je de klassieke Parijse wenteltrap oploopt, kom je op de eerste verdieping. Hier vind je een flexibele meetingroom die naar behoefte kan worden ingericht en van bovenaf uitzicht geeft op het wagenpark. De ruimte heeft ruimte voor maximaal 16 personen en is ingericht met een luxe loungehoek, een vergadertafel en een eigen pantry. Ook is er een derde ruimte beschikbaar voor maximaal zes personen.

Kwalitatief hoogwaardige catering
Bij Het Pakhuys staat kwaliteit hoog in het vaandel. De boardroom beschikt over een open keuken waar diners worden bereid. Daarnaast is er een optie voor hoogwaardige catering met keuze uit private dining, luxe borrels en winetastings. Het Pakhuys beschikt over een uitgebreide wijnkaart en buiten de kaart om hebben ze altijd wat speciale wijnen in de klimaatkast liggen om zodoende de dag mooi en gezellig af te sluiten.

Binnen het pand zijn meerdere Nespresso machines aanwezig waar je als barista jouw favoriete koffiecreatie tevoorschijn kunt toveren! Ook is er een ruime Taylors thee-selectie beschikbaar.

Er wordt gewerkt met hoogwaardige en dagverse producten die geleverd zijn door lokale leveranciers zoals patissiers, groenteboeren, verswinkels en cateraars. Lunches en diners kunnen naar behoefte worden samengesteld en vers worden bereid. Wat snacks tussen de vergaderingen door?! Geen probleem!

Een mobiele en praktische ligging
Hilton Oestgeest of Van der Valk Sassenheim maken een overnachting mogelijk. Als je vervolgens met de auto naar Het Pakhuys rijdt zijn er tien gratis parkeerplekken en drie elektrische laadpalen aanwezig. Ook internationale gasten kunnen gemakkelijk aanschuiven: de locatie is slechts 20 minuten rijden vanaf Schiphol.

Even uitwaaien tijdens een strandwandeling met het team?! Noordwijk en Katwijk liggen op slechts 15 minuten rijden!

Pak je spullen in voor een unieke ervaring in Het Pakhuys!
Meer informatie gewenst over deze sterlocatie?! Neem contact op om jouw wensen te bespreken met Bas Jan Proper. Je kunt hem bereiken op 0620432412.


Over de schrijver
Mickey Dekker is Managing Partner van Meetables.Werkzaam voor Meetables sinds december 2018 en sinds 2020 managing partner samen met Jacintha Ruppert. Binnen Meetables is zij verantwoordelijk voor de marketing, sales en houdt zich bezig met new business. Tevens is zij sparringspartner voor de aangesloten locaties en 1e aanspreekpunt voor boekers van bedrijven in hun zoektocht naar de juiste locatie op basis van hun wensen.
Reactie plaatsen