In the spotlight: Een van onze favoriete vergaderlocaties van januari: Achter de Dyck!
17 januari 2022 

In the spotlight: Een van onze favoriete vergaderlocaties van januari: Achter de Dyck!

In the spotlight: Onze favoriete vergaderlocatie van januari: Achter de Dyck
Elke maand zetten we twee buitengewone vergaderlocaties in de spotlight. 
Want wat houdt dat nou eigenlijk in, zo´n unieke vergaderlocatie?

Deze maand is dat Achter de Dyck in Woubrugge, midden in het Groene Hart. Een prachtige locatie: klaar voor de start om een unieke beleving voor jou en je team te verzorgen! Een locatie die, zoals je hieronder zult zien, gaat inspelen op jouw zintuigen. Achter de Dyck: In de polderhaven van het Groene Hart
De stad uit: even weg van alle stress, hectiek en overprikkeling. 
Het inademen van frisse lucht en je ogen verwennen met een prachtig uitzicht op de polders van het Groene Hart. Rust, ruimte, focus en comfort.
Dat is wat je wilt toch?! 

Ontspannen vergaderen in een groene en gezonde polder omgeving dat is wat Achter de Dyck je te bieden heeft! En dat op slechts 15 minuten afstand van Schiphol. 
Zakelijk ontmoeten te midden van de prachtige Hollandse natuur en genieten van al het goeds dat de Hollandse bodem te bieden heeft. Rust en focus verzekerd tijdens iedere bijeenkomst of doe frisse ideeën op door over de akkers of in de moestuin te struinen.
Wist je dat een natuurervaring een positieve invloed heeft op de informatieverwerking van de hersenen en een positief effect op stress? 

Een vriendschap tussen agrarisch en culinair
Achter de Dyck gaat voor circulair en hoog culinair en verrast haar gasten met de meest pure smaken. ´Van het land zo op je bord'. Het merendeel van de ingrediënten komt rechtstreeks van eigen land en uit de grote moestuin van een 0,5 hectare! Ook heel bijzonder: het gehele jaar rond is Achter de Dyck 100% zelfvoorzienend in groenten en kruiden, de volgende stap is fruit en energie. Op deze locatie weet je dus waar je eten vandaan komt en geniet je van al het landelijk lekkers van eigen bodem. Vers, gezond en biologisch genieten dat is waar het om gaat bij Achter de Dyck. Zodat je vol groene energie die vergadering in gaat! 


Duurzaam: inspireren door samenwerking met de natuur
Bij Achter de Dyck draait het om het maken van groene keuzes. Zo worden groenten het gehele jaar door gefermenteerd en gegeten en worden de restanten gecomposteerd of als voer voor de boerderijdieren gebruikt. ´Een wereld zonder afval´, zo luidt het motto. Ook wordt gedrukt op papier van Olifantsgras van Hollandse bodem en wordt er gewerkt met zoveel mogelijk duurzame en gerecyclede materialen.


Ruimte voor grote groepen, midden in de natuur
Achter de Dyck biedt ruime locaties waar je gemakkelijk breakout-sessies kunt houden of in meerdere groepen uiteen kunt gaan. Zo biedt de Vierambachtszaal 210 vierkante meter oppervlakte en geeft toegang tot het terras met uitzicht op de prachtige polder. Of kies je voor de Hooizolder? Een multifunctionele moderne vergaderruimte met een bijbehorende Vide met uitzicht over de akkers. Een ideaal uitzicht voor als je wat inspiratie wilt opdoen tijdens een brainstormsessie! 

Wil je helemaal worden omgeven door de natuur? Boek dan een pop-up vergaderruimte midden in de moestuin of kom samen onder de stretchtent middenin de boomgaard. De Dyck biedt volop buitenruimte voor een teambuildingsactiviteit of voor een unieke break tijdens jullie programma. Eigenaar en boer Reinier neemt jullie graag mee de moestuin in voor een rondleiding en om iets te proeven of brengt jullie met de tractor de akkers in voor bijvoorbeeld een unieke borrelplek!


Ruim, licht, groen, inspirerend en gastvrij: dat is vergaderen bij Achter de Dyck! 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Suzanne via: info@dedyck.nl of je kunt bellen naar 0172500590. Ook kun je een kijkje nemen op de website

Over de schrijver
Mickey Dekker is Managing Partner van Meetables.Werkzaam voor Meetables sinds december 2018 en sinds 2020 managing partner samen met Jacintha Ruppert. Binnen Meetables is zij verantwoordelijk voor de marketing, sales en houdt zich bezig met new business. Tevens is zij sparringspartner voor de aangesloten locaties en 1e aanspreekpunt voor boekers van bedrijven in hun zoektocht naar de juiste locatie op basis van hun wensen.
Reactie plaatsen