In the spotlight: Een van onze favoriete vergaderlocaties van april: LOODS10 Oudewater
17 maart 2022 

In the spotlight: Een van onze favoriete vergaderlocaties van april: LOODS10 Oudewater

Elke maand zetten we twee buitengewone vergaderlocaties in de spotlight.
Want wat houdt dat nou eigenlijk in, zo´n unieke vergaderlocatie?!

Deze maand is dat onder andere LOODS10 Oudewater, gelegen in Oudewater. Een exclusieve en kleinschalige locatie die is omgeven door groen. Een locatie die zich perfect leent om even wat focus en ontspanning aan te brengen binnen jouw team. Want laten we eerlijk zijn, de behoefte van “bij elkaar komen” is nu groter dan ooit tevoren!


LOODS10: luxe, huiselijkheid en buitenleven in het Groene Hart!
LOODS10 staat voor kwaliteit, persoonlijke benadering en biedt de perfecte ontsnapping aan de drukte van de Randstad door haar prachtige uitzicht over de polder. Midden in het Groene hart stuit je op dit prachtige monumentale pand waar vergaderingen, borrels, diners, jubileums, events, picknicks en BBQ´s in de boomgaard mogelijk zijn. Inspirerend en met een industrieel tintje zo kun je de inrichting van LOODS10 het beste omschrijven. Waar luxe gecombineerd wordt met huiselijkheid. Je kunt hier vergaderen en ook ontspannen in ongedwongen sfeer, weg van de drukte van het dagelijkse werk.


Exclusief voor jou en je team
Een intieme setting voor enkele personen of een theateropstelling voor 40 mensen? Je huurt LOODS10 altijd exclusief. Dit betekent dat je enkel als huurder gebruik kan maken van alle ruimtes. Buiten jouw groep zullen er dus geen andere gasten aanwezig zijn, zodat je je volledig kunt focussen op jouw eigen gezelschap.

Er is een plenaire vergaderruimte van 64 m2 die is uitgerust met de meest moderne en interactieve communicatieapparatuur. Omdat de tafels omhoog geschroefd kunnen worden kan er in deze ruimte ook staand vergaderd worden. Zo ben je actief in overleg met elkaar.

Telefoon tussendoor? Je kunt altijd even uitwijken naar de break-out ruimte van 14 m2.

De sfeervolle lounge staat ook tot je beschikking. Hier zijn ontvangst, ontbijt, lunch, borrel, diner en kleinere vergaderingen mogelijk. Er is een luxe koffiebar aanwezig en er is een vrij uitzicht over de polder en de betoverende boomgaard. Met het zonnetje en de lente op komst kun je lunchen, borrelen en dineren op het fijne terras in de schaduw van het stijlvol zonnedoek. Er is zelfs een buitenbar waar je op je wenken bediend wordt! Genieten geblazen! Ook is er een mogelijkheid om buiten te vergaderen op het terras of zelfs in de boomgaard.


Even de energie aanvullen!
Echt goede koffie, verse thee en lekkere energie snacks voor tussendoor? Daar blijft het niet bij! Er wordt ontbijt, lunch en diner geserveerd en er is ruimte voor een borrel. Ga je voor een gemakkelijke maaltijd? Of liever een achtgangendiner? Alles daartussenin is natuurlijk ook gewoon mogelijk! Ook met allergie- of dieetwensen kan rekening gehouden worden.

LOODS10 werkt met zoveel mogelijk lokale leveranciers en chefs die met enorm veel liefde voor de gasten koken. In de zomermaanden is er ook een BBQ-arrangement beschikbaar met verse gerechten van de bbq geserveerd vanuit de foodtruck. Niet alleen heel erg lekker maar ook een ware belevenis!


Teambuilding daar is letterlijk de ruimte voor!
Met het oog op ontmoeten en verbinden gaan ze bij LOODS10 net een stapje verder! Een cocktail workshop in de buitenbar of liever een Big Green Egg BBQ workshop op het terras? Voor een meer fysieke uitdaging is een fiets of solextocht door het Groene Hart een aanrader! Door de polderlandschappen, oud-Hollandse dorpjes, boerderijen en mooie wateren.

Als je het nog wat bonter wilt maken dan raden wij een workshop schapendrijven of een workshop boksen of yoga aan.

Ga je liever het water op? Loop door de bloemenvelden, stap in een van de fluistersloepjes en vanaf daar vaar je over prachtige wateren zoals de Hollandse IJssel en de Vlist. Een ruim gevulde picknickmand met lekkers kan worden meegenomen. Oh en vergeet geen bezoek te brengen aan de beroemde Heksenwaag in het historische Oudewater!


Kom je met de auto? Geen probleem! Parkeren doe je gratis en gemakkelijk gewoon voor de deur. Een meerdaagse bijeenkomst?! Overnachten kan bij hotel Broeck in Oudewater, op slechts een paar auto-minuten afstand.

Vergaderen of vieren?! Bij LOODS10 zit je buitengewoon goed! 

Benieuwd naar wat LOODS10 voor jou kan betekenen? Wendy, George & Hélène denken graag met je mee! Je kunt ze bereiken op 0348 508781.


Over de schrijver
Mickey Dekker is Managing Partner van Meetables.Werkzaam voor Meetables sinds december 2018 en sinds 2020 managing partner samen met Jacintha Ruppert. Binnen Meetables is zij verantwoordelijk voor de marketing, sales en houdt zich bezig met new business. Tevens is zij sparringspartner voor de aangesloten locaties en 1e aanspreekpunt voor boekers van bedrijven in hun zoektocht naar de juiste locatie op basis van hun wensen.
Reactie plaatsen