Hoe gaat het nu met Sabine van Aan de WaverWinkel?
13 juni 2022 

Hoe gaat het nu met Sabine van Aan de WaverWinkel?

Hey Sabine,
Sinds een tijdje ben je aangesloten bij Meetables, hoe bevalt het beheren van een vergaderlocatie?

Het bevalt heel goed! Het is iedere keer enorm leuk om te zien hoe de verschillende teams/groepen die komen vergaderen genieten van onze ruimte. De samenwerking met Xiom Food & Events gaat ook erg goed, waardoor onze klanten zeer tevreden zijn over de heerlijke verse lunch die zij geserveerd krijgen.

Hoe ben je op het idee gekomen om een vergaderlocatie te starten?
We wilden dit al heel lang. We zijn aanvankelijk begonnen met het verbouwen van de voormalige varkensstal tot een B&B. We hadden al langere tijd voor ogen om daarna de voormalige Paardenstal te verbouwen tot vergaderlocatie. We zijn blij dat het nu -eindelijk- klaar is en dat het meteen zo goed loopt!

Waarom heb je ervoor gekozen om bij Meetables aan te sluiten?
Alle bij Meetables aangesloten locaties zijn bijzonder en streven een hoge mate van kwaliteit na. Het Meetables team staat daarvoor in en het is daardoor leuk om met elkaar samen te werken. We zijn er trots op om in het rijtje van locaties van onze collega-verhuurders te staan en met elkaar het gezamenlijke doel -om zo goed mogelijk in de wensen van de klanten te voorzien- na te streven.


Wat maakt jouw locatie bijzonder?
Doordat de Paardenstal aan de buitenkant geïsoleerd is, hebben we de binnenkant zo origineel mogelijk gehouden. De ruimte heeft een authentieke uitstraling in combinatie met hergebruikte materialen en design. Door de grote glazen pui op de kopse kant heb je uitzicht op de fruitbomen en het de verstrekkende weilanden. Onze locatie bevindt zich middenin de natuur op slechts 10 km van Amsterdam.

Wat zijn je kernwaarden?
We houden zelf enorm van deze plek en gunnen iedereen om met ons mee te genieten. We houden ervan gastvrij te zijn en hebben als doel dat iedereen die bij ons komt vergaderen, tevreden, vrolijk en weer opgeladen vertrekt.


Wat was je leukste boeking tot nu toe? En je meest uitdagende?
De leukste tot nu toe was de eerste. Vanaf het moment dat de eerste auto arriveerde en op onze net aangelegde parking parkeerde besefte ik ineens: ‘we zijn begonnen..!’. De meeste uitdagende was een vergadering die startte met lunch. Ik was alleen en moest én de eerste koffies en thee schenken én de lunch halen. En dat terwijl ik achter kwam dat ik geen auto had om de lunch te halen:-). Maar het is allemaal goed gekomen... gelukkig.

Heb je nog bepaalde doelen die je wilt bereiken de aankomende tijd?
We hebben in korte tijd al twee keer dezelfde teams mogen ontvangen. Dat vind ik een groot compliment en het lijkt mij leuk als dat vaker gebeurd.

Over de schrijver
Mickey Dekker is Managing Partner van Meetables.Werkzaam voor Meetables sinds december 2018 en sinds 2020 managing partner samen met Jacintha Ruppert. Binnen Meetables is zij verantwoordelijk voor de marketing, sales en houdt zich bezig met new business. Tevens is zij sparringspartner voor de aangesloten locaties en 1e aanspreekpunt voor boekers van bedrijven in hun zoektocht naar de juiste locatie op basis van hun wensen.
Reactie plaatsen