Ken je onze pop-up locaties al?

Sinds December 2018 heeft Meetings by Mickey (MbM) de eerste pop-up vergaderlocatie geopend in Amsterdam-Zuid.

Deze bijzondere vergaderlocaties worden via Meetables, de specialist in verhuur van buitengewone vergaderlocaties, exclusief verhuurd. MbM gelooft in het klantenbestand wat Meetables de afgelopen jaren heeft opgebouwd en dit geeft rust. Meetables adviseert en biedt hulp waar nodig, waardoor MbM er nooit alleen voor zal staan.

MbM en Meetables hebben samen een nieuwe tak binnen het aanbod van Meetables opgezet. Want naast de buitengewone A-locaties is er natuurlijk ook een markt voor buitengewone pop-up locaties.

Meetings by Mickey

MbM is ervan overtuigd dat vergaderen op externe locaties, meetings naar een hoger niveau tillen. Hierdoor zullen doelen sneller behaald worden. Alles is mogelijk, zonder interrupties van buitenaf. Zo zijn mensen -toch- comfortabel buiten de eigen comfortzone en kan de focus volledig gericht zijn op het doel van de bijeenkomst.

Door gebruik te maken van een externe vergaderlocatie kun je als bedrijf net het verschil maken. Je haalt het uiterste uit je meeting. MbM zorgt ervoor dat alles tot in detail geregeld is. Zo ben je comfortabel buiten je comfortzone en kun jij je volledig focussen op het doel van je vergadering.

MbM maakt optimaal gebruik van tijdelijk leegstaande ruimtes en transformeert deze in unieke pop-up vergaderlocaties. Iedere ruimte is minstens een jaar beschikbaar als vergaderlocatie. MbM staat garant voor constante hoge kwaliteit en service.

Pop-up

Met toenemende verstedelijking vinden we het belangrijk om de capaciteit van de bestaande panden optimaal te benutten door beschikbare bronnen te delen. Dit is de reden waarom we de pop-up vergaderlocaties in leegstaande ruimtes hebben opgezet. We kiezen voor uitzonderlijke ruimtes die bijdragen aan de optimale vergader-ervaring.

Om verwachtingen te blijven overtreffen is het pop-up concept opgezet. Pop-up locaties creëren nieuwe aanloop, en dat is goed voor het pand in kwestie, maar ook voor de omliggende panden/natuur. Een pop-up moet verrassen. Het simpelweg vullen een leegstand pand volstaat niet.

Voor een permanente vergaderlocatie kan het lastig zijn om verwachtingen te overtreffen bij terugkerende gasten. Daarvoor heeft MbM bedacht om pop-up vergaderlocaties te openen die gelokaliseerd zijn in unieke, leegstaande panden voor minimaal een jaar. Na een jaar verhuizen ze weer door naar de volgende locatie, het is net een rondreizend circus.

Door het openen van pop-up locaties worden onze gasten snel verrast. Het zijn plekken waar ze waarschijnlijk nooit zullen zijn geweest. Dit zorgt voor een verrassend gevoel, en dus voor rumoer. Zo komen ze ieder jaar op een nieuwe locatie, maar wel met dezelfde service die ze gewend zijn.

Het concept is gebaseerd op de volgende 3 pijlers:

– Unieke locaties
– Uitmuntende service
– Food & Beverages

Pijler 1: Unieke locaties
De locatie moet een plaats van vrede en energie zijn. Het moet een WOW-gevoel creëren en het is ons doel om de verwachtingen telkens te overtreffen. Het is de ideale plek om gefocust te blijven en om taken en/of deadlines te kunnen afronden. Unieke gebouwen kunnen zijn: – Oude scholen – Boerderijen – Windmolens – Modecentra – Lofts – Kerken, Forten, etc.

Pijler 2: Uitstekende service
Klanten zijn op zoek naar ervaringen en verwachten hoog aangeschreven diensten. Onze pop-up locaties moeten deze behoefte waar kunnen maken. De klant staat voorop. De pop-up locaties gaan voor de extra mijl om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Medewerkers van de locaties zijn er om voor en tijdens het evenement samen met de klant mee te denken om de klant tevreden te stellen.

Pijler 3: Voeding
Tegenwoordig geven we veel om onze gezondheid. We zijn bereid om meer uit te willen uitgeven aan duurzame producten. De pop up locaties zorgen voor gezonde lunch en snacks die er ook nog eens goed uit zullen zien.

Met toenemende verstedelijking vinden we het belangrijk om de capaciteit van bestaande panden optimaal te benutten door beschikbare bronnen te delen. Dit is de reden waarom we het Meetables concept voor Pop-Up vergaderlocaties in tijdelijk leegstaande ruimtes hebben opgezet. We kiezen voor uitzonderlijke ruimtes die bijdragen aan de optimale vergaderervaring. Iedere ruimte is minstens een jaar beschikbaar als vergaderlocatie. Meetables staat garant voor constante hoge kwaliteit en service.

Interesse in onze unieke pop-up vergaderruimte in Amsterdam? Bekijk de locaties hier.

Over de schrijver
Mickey Dekker is Managing Partner van Meetables.Werkzaam voor Meetables sinds december 2018 en sinds 2020 managing partner samen met Jacintha Ruppert. Binnen Meetables is zij verantwoordelijk voor de marketing, sales en houdt zich bezig met new business. Tevens is zij sparringspartner voor de aangesloten locaties en 1e aanspreekpunt voor boekers van bedrijven in hun zoektocht naar de juiste locatie op basis van hun wensen.
Reactie plaatsen