In the spotlight: Onze favoriete vergaderlocaties van juni!

In the spotlight: Onze favoriete vergaderlocaties van juni!

In the spotlight: Onze favoriete vergaderlocaties van juni! 

Elke maand zetten we twee buitengewone vergaderlocaties in de spotlight.
Want wat houdt dat nou eigenlijk in, zo´n unieke vergaderlocatie?!

Deze maand is dat Heidehut de Maerle aan de hei in Bussum. Een unieke locatie die is omgeven door groen en jou de stilte en inspiratie van Moeder Natuur biedt. Zo haal je het beste in jouw team naar boven!


Heidehut de Maerle: een intieme ontmoeting omgeven door groen
Midden in de bossen als je het door groen omgeven wandelpad volgt, stuit je op Heidehut de Maerle. Heidehut de Maerle is gelegen op een prachtig perceel in een rustige wijk in Bussum. Intiem en verstopt in al het groen, voel je direct dat je hier in alle rust met jouw team kunt samenkomen! Gelegen aan de prachtige hei van Bussum ontsnap je even aan de stedelijke drukte. En je raadt het al, deze locatie is uitermate geschikt voor heisessies!


De ruimte is ingericht voor 10 personen en er kunnen verschillende ruimtes gebruikt worden. De prachtige hoofdruimte is huiselijk, biedt veel licht en is professioneel uitgerust. Open de openslaande deuren en haal de natuur zelfs naar binnen tijdens het vergaderen!


De lunch vindt plaats in de gezellige keuken waar je kunt plaatsnemen aan de bar of aan één van de grote tafels. Zit je liever buiten in het zonnetje? Er is een grote loungetafel in de aangrenzende grote tuin die dat mogelijk maakt.

Er is bovendien een sfeervolle Mediterraans ingerichte loungehoek beschikbaar. Ideaal voor als je even wilt opsplitsen in groepen. Deze zithoek is ook erg gezellig voor een borrel na het vergaderen!

Er wordt goed voor je gezorgd!
Gastvrouw Patty en tevens eigenaresse van deze locatie, zorgt dat het je aan niets ontbreekt! Ze denkt graag met je mee en tijdens het vergaderen houdt ze zich positief op de achtergrond.

Begin je hongerig te worden? Er wordt lokaal samengewerkt met Trev´s soep. Trev´s soep is een cateringorganisatie die al haar eten vers kookt en bakt in het smullokaal in Bussum.

Het doel is om zonder toevoeging van kunstmatige smaakversterkers en met zoveel mogelijk biologische producten te werken. Dat is niet alleen een fijn idee maar bovenal erg lekker! Trev werkt samen met lokale ondernemers die passie hebben voor hun product en een hoge kwaliteit leveren. Vanwege het verse karakter van het eten, wisselt het menu regelmatig! Glutenvrij, vegetarisch of vegan? Geen probleem, ze passen de gerechten gemakkelijk aan!


Verken de prachtige omgeving!
In deze prachtige omgeving verveel je je geen moment. Loop de vergaderruimte uit, volg het bospad en je staat op de hei! Ideaal voor een mooie wandeling of is mountainbiken meer jullie ding?

Liever werken aan het teamgevoel? Versla elkaar tijdens een Padel competitie! En bij warm weer is suppen ook een erg leuke optie!

De rust even zat en behoefte aan wat meer mensen om je heen? Een stadswandeling in Bussum biedt genoeg vermaak! Stop bij een leuke bar voor een borrel en geniet van al het moois dat Bussem te bieden heeft.

Nog langer van de groene omgeving genieten?
Niet genoeg aan één dag in deze rijke omgeving? Of wil je een dag vergaderen en een dag gebruiken voor een leuke teambuildingactiviteit? Geen zorgen! Er zijn genoeg overnachtingsmogelijkheden in de buurt van de Heidehut. Zo kun je overnachten in Hotel Gooiland in Hilversum of het Vestinghotel in Naarden. Wil je liever in Bussum blijven? Dan is Jan Tabak een leuke optie!

Heidehut de Maerle is centraal gelegen, op nog geen 30 minuten rijden van Amsterdam. Ook zijn er genoeg gratis parkeerplekken beschikbaar voor wie met de auto komt.


Ga voor een intieme ontmoeting, omgeven door groen!

Klinkt alles over deze vergaderlocatie jou als muziek in de oren? Neem contact op met Patty en bespreek de mogelijkheden! 06-28853569 / info@demaerle.nl.

Over de schrijver
Mickey Dekker is Managing Partner van Meetables.Werkzaam voor Meetables sinds december 2018 en sinds 2020 managing partner samen met Jacintha Ruppert. Binnen Meetables is zij verantwoordelijk voor de marketing, sales en houdt zich bezig met new business. Tevens is zij sparringspartner voor de aangesloten locaties en 1e aanspreekpunt voor boekers van bedrijven in hun zoektocht naar de juiste locatie op basis van hun wensen.
Reactie plaatsen