In the spotlight: Onze favoriete vergaderlocatie van mei!
26 april 2022 

In the spotlight: Onze favoriete vergaderlocatie van mei!

Elke maand zetten we buitengewone vergaderlocaties in de spotlight.
Want wat houdt dat nou eigenlijk in, zo'n unieke vergaderlocatie?!


Deze maand is dat Het Lichthuis, gelegen in Zandvoort. Een unieke vergaderlocatie die exclusief wordt verhuurd om jou de rust en concentratie te geven die je nodig hebt om jouw vergadering tot een hoger level te tillen!

Het Lichthuis: treed binnen in een oase van rust
Op slechts 5 minuten lopen van het strand stuit je op deze bijzondere en inspirerende plek.

Een voormalige kerk uit 1928 op een voormalige duin midden in het groene hart werd omgebouwd tot deze unieke vergaderlocatie. Indrukwekkend dat is wat het is! De ruimte, architectuur en kunst in en om de kerk heen zijn een lust voor het oog. De statige open haard en de schitterende keuken met werkblad van beton zijn de blikvangers van Het Lichthuis.


Het Lichthuis heeft natuurlijke niveauverschillen: typerend voor de niveauverschillen in het duinlandschap rondom Zandvoort. Hergebruikte authentieke materialen uit de kerk in combinatie met natuursteen, geven het interieur haar stoere maar rustgevende looks.

De vergaderruimte in het Lichthuis is in totaal 170m2 groot, is geschikt tot 20 personen en beschikt over 3 verschillende ruimtes. Inclusief aangrenzende keuken, loungehoek en een aparte break-out ruimte, voor als je op wilt splitsen in groepen. De ruimte wordt altijd exclusief verhuurd, wat een extreem gevoel van vrijheid met zich meebrengt. Er zijn in alle ruimtes meerdere opstellingen mogelijk en de comfortabele tafels en stoelen zijn allen gemakkelijk te verplaatsen. Er is daarnaast een yogaruimte van 80 m2 om tussen al die vergaderingen door even tot jezelf te komen!

Geniet je liever van de zon tijdens de pauzes door? De grote tuin geeft je genoeg ruimte tot rust en ontspanning en biedt ook voldoende mogelijkheden voor break-outsessies.


Blijf je gezellig een nachtje slapen?!
Slapen in een kerk? Dat kan! Geniet van deze prachtige open ruimte en de luxe die deze overnachtingsmogelijkheid te bieden heeft. Vergeet zeker de gigantische regendouche of het vrijstaande bad niet uit te proberen!


Of ga je voor één van de 6 sfeervolle en comfortabele twee- en driekamerappartementen met privébadkamer? Elk appartement heeft zijn eigen karakter, toegang tot de prachtige ruime tuin en is van alle gemakken voorzien. Sfeervol ingericht met ruime woonkamer, een grote hoekbank, volledig uitgeruste keuken en regendouche.

Ook is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de Finse sauna, om jouw lichaam na al dat denkwerk even wat complete rust te geven.


Reconnect tijdens een business retreat!
Een zee van inspiratie en rust…
Doe als team nieuwe energie op, om met een glasheldere focus weer samen aan de slag te kunnen gaan. Niet vanuit een digitale wereld, maar op een betoverende plek waar je de ruimte hebt om echt samen te werken. Er kan in overleg een op maat gemaakte combinatie worden gemaakt van uitdagende werk- en ontspanningssessies en workshops. Een team van experts voorziet in een kwalitatief trainingsaanbod gericht op persoonlijkheid, het team en organisatieontwikkeling.


Verken de prachtige omgeving!
Het Lichthuis is gelegen in een rustige villawijk in Zandvoort en dat maakt het de perfecte locatie om je te onttrekken aan alle hectiek van de dag. Loop het strand op: ontstres door het zand onder je voeten en het kalmerende uitzicht op zee. Wandel door de Amsterdamse waterleidingduinen en geniet van de natuur en de prachtige omgeving.


Wil je wat meer leven in de brouwerij? Op slechts 3 minuten lopen vind je verschillende winkels en restaurants. Ook is er de mogelijkheid om te golfen op de schitterende banen van de Kennemer Golf & Country club. Nog meer actie? Stap in de schoenen van Max en ervaar de definitie van snelheid op het F1-circuit van Zandvoort.  

Treed binnen in een oase van rust!
Wil je meer informatie over het boeken van een vergaderingsplek, een overnachting of een retreat? Evalien beantwoordt al jouw vragen met liefde! (023 741 2000 | 06 37 19 75 18)

Over de schrijver
Mickey Dekker is Managing Partner van Meetables.Werkzaam voor Meetables sinds december 2018 en sinds 2020 managing partner samen met Jacintha Ruppert. Binnen Meetables is zij verantwoordelijk voor de marketing, sales en houdt zich bezig met new business. Tevens is zij sparringspartner voor de aangesloten locaties en 1e aanspreekpunt voor boekers van bedrijven in hun zoektocht naar de juiste locatie op basis van hun wensen.
Reactie plaatsen