In the spotlight: Onze favoriete vergaderlocatie van mei: De Schuur van Loenen
26 april 2022 

In the spotlight: Onze favoriete vergaderlocatie van mei: De Schuur van Loenen

Elke maand zetten we buitengewone vergaderlocaties in de spotlight.
Want wat houdt dat nou eigenlijk in, zo'n unieke vergaderlocatie?!

Deze maand is dat De Schuur van Loenen, gelegen in Loenen aan de Vecht. Een unieke vergaderlocatie die exclusief wordt verhuurd om jou de rust en concentratie te geven die je nodig hebt om jouw vergadering tot een hoger level te tillen!

De schuur van Loenen: Hollands vergaderen in het authentieke Loenen! 
Centraler krijg je het niet! Gelegen in hartje Nederland aan De Vecht tussen Utrecht en Amsterdam, stuit je op het karakteristieke plaatsje Loenen. Daar is een oude schuur omgetoverd tot een unieke boutique locatie. Een bijzondere locatie bestaande uit twee verdiepingen die exclusief gehuurd kan worden voor vergaderingen, meetings, exposities en workshops en waar gastvrijheid centraal staat.

Hoewel Loenen een erg authentiek plaatsje is, merk je daar tijdens het vergaderen helemaal niets van! Het interieur is helemaal van deze tijd: modern en uitgerust met de nieuwste apparatuur. Nieuw vanaf de maand mei is een airconditioning op de bovenverdieping, om het hoofd heerlijk cool te houden tijdens de vergadering in de hete zomermaanden. De schuur van Loenen bestaat uit twee ruime verdiepingen. Je kunt gebruik maken van de begane grond, voorzien van open keuken en diverse zitjes.


Op de eerste verdieping kun je in alle rust een vergadering, brainstormsessie of training houden in de lichte en intieme vergaderruimte. Er kan met twaalf personen aan de vergadertafel worden plaatsgenomen in een boardroom opstelling. Daarnaast is het mogelijk om verspreid over de ruimtes in groepen uiteen te gaan. In overleg kan er ook worden gewerkt in theateropstelling.

Omdat De schuur van Loenen altijd exclusief wordt verhuurd kun je in alle rust en privacy vergaderen. De beste manier om samen met jouw team tot de kern te komen!

Geniet van de prachtige authentieke omgeving! 
Authentiek dat is wat dit prachtige pittoreske Nederlandse dorpje is. Als je door Loenen wandelt neem je even een stap terug in de tijd. Maak tussen het vergaderen door een wandeling langs De Vecht en kom even helemaal tot rust.

Even afkoelen tijdens de warme zomerdagen? Huur een boot of maak een rondvaart aan De Vecht. De Salonboot maakt een zeer comfortabele tocht mogelijk. Een topper van een teamactiviteit!

Overnachten in de omgeving? Het Bistrotel in Nieuwersluis is dé perfect optie. Het is een boutique hotel die hoort bij ’t Amsterdammertje van sterrenchef André Gerrits. Er zijn 11 kamers beschikbaar en bijna allemaal hebben ze uitzicht over De Vecht. Voor het Bistrotel is een parkeerterrein, dat maakt parkeerstress tot de verleden tijd. Ook kan je in een half uur met de watertaxi van De Schuur van Loenen naar Het Bistrotel varen. Maar de schipper vaart met alle liefde nog een uurtje door over De Vecht om er een leuke teamactiviteit van te maken.


Een culinaire versnapering tussen het vergaderen door! 
In de Vechtstreek ben je omgeven door de beste restaurants en cafés. Je kunt dineren bij één van de sterrenrestaurants die zich allen op loopafstand bevinden.

Ga je voor gastronomisch bij T´ Amsterdammertje, een nostalgische sfeer bij Tante Koosje of geniet je lekker in de zon bij Oud-Zuid?

Liever niet de deur uit? Ook bij De Schuur zelf kun je genieten van een lekkere lunch!
Er wordt gewerkt met een catering-service via de traiteur van restaurant T´ Amsterdammertje. Zo is er een koffie, thee & taart arrangement te boeken, en is er een Frans ontbijtje of een lunch-arrangement beschikbaar. Mooi belegde broodjes, vers gemaakte soep, salades bereid met verse streekproducten en seizoensgroenten, geserveerd met landelijk brood en biologisch sap. Wat wil je nog meer?


Kerst Vergaderen: even iets heel anders
Eind oktober wordt De Schuur omgetoverd tot kerst schuur. Je kunt hier in deze periode van maandag t/m donderdag terecht voor vergaderingen. Op de eerste verdieping is de aangename serene sfeer van vergaderen gewoon aanwezig, zoals u gewend bent van De Schuur van Loenen.

Op de begane vloer wordt de lunch geserveerd in het kerstbomenbos en kun je jezelf tussen de elfjes, paddenstoelen, vrolijke bosdieren en betoverende ijspegels wanen. Dit najaar zal het thema nostalgie de boventoon voeren omdat afgelopen jaar tijdens de lunch de mooiste gesprekken op gang kwamen over familietradities.

Kom genieten van al het fijns dat De Schuur te bieden heeft!

Jikke, gastvrij als ze is, staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden! Mail haar op info@deschuurvanloenen.nl of bel 0647236518 voor meer informatie.

Over de schrijver
Mickey Dekker is Managing Partner van Meetables.Werkzaam voor Meetables sinds december 2018 en sinds 2020 managing partner samen met Jacintha Ruppert. Binnen Meetables is zij verantwoordelijk voor de marketing, sales en houdt zich bezig met new business. Tevens is zij sparringspartner voor de aangesloten locaties en 1e aanspreekpunt voor boekers van bedrijven in hun zoektocht naar de juiste locatie op basis van hun wensen.
Reactie plaatsen