In the spotlight: Onze favoriete vergaderlocatie van juli-het-knakenfort
20 juni 2022 

In the spotlight: Onze favoriete vergaderlocatie van juli-het-knakenfort

Elke maand zetten we twee buitengewone vergaderlocaties in de spotlight.
Want wat houdt dat nou eigenlijk in, zo´n unieke vergaderlocatie?!

Deze maand is dat het Knakenfort in Nigtevecht vlakbij Utrecht. Een unieke locatie die is omgeven door groen en jou de stilte en inspiratie van Moeder Natuur biedt. Zo haal je het beste in jouw team naar boven!

Knakenfort: laat de natuur in alle rust op je inwerken
Verscholen in het groen, aan een rustig weggetje bij het Amsterdam-Rijnkanaal en midden in de natuur, ligt vergaderlocatie Knakenfort. Een unieke locatie gelegen in het groene gedeelte tussen Abcoude en Nigtevecht. In mei 2019 werd dit fort een nieuw leven ingeblazen met een unieke locatie voor vergaderingen, brainstorm- en strategiesessies als resultaat.

De locatie staat synoniem voor rust, ruimte, comfort en beleving. De uitstraling en traditie van vroeger wordt gecombineerd met eigentijdse elementen. De vergaderruimtes zijn ingericht door Vintage Boutique Abcoude en zij komen het interieur regelmatig oppimpen!

De gezellig ingerichte bar wordt gebruikt als ontvangstruimte, hier word je verwelkomd met een kop koffie en een stuk gebak. Vervolgens kun je in alle rust en ruimte overgaan tot vergaderen. In beide vleugels van het fort bevindt zich een vergaderruimte en dat maakt dat er in totaal 8 mensen kunnen vergaderen. Beide vergaderruimtes bestaan uit twee naast elkaar gelegen gewelven die binnendoor met elkaar verbonden zijn. Dit maakt het geschikt als break-out ruimte of als wisseling van setting.

Waar de ene ruimte is ingericht voor serieuze vergaderingen en je aan een ovale tafel laat plaatsnemen, is de andere ruimte meer relaxt van aard. Deze ruimte is omgeven door comfortabele banken met een kleine tafel in het midden.

Hier kan je die creatieve processen goed laten stromen!

Lekker centraal! 
Knakenfort bevindt zich op slechts 10 minuten rijden vanaf station Abcoude. De locatie is daarom zowel per auto als per trein bereikbaar. Ook is Abcoude, dichtbij Utrecht, landelijk goed centraal gelegen. Makkelijk voor als je mensen uit alle hoeken van het land wil samenbrengen. Je kunt bovendien gratis parkeren.

Combineer vergaderen met een uitgebreide lunch of diner!
Knakenfort werkt samen met Simon van Xiom Food & Events. Simon heeft een enorme passie voor koken en werkt uitsluitend met dagverse en eerlijke producten van de hoogste kwaliteit. Samen met zijn team creëert hij van deze producten mooie en smaakvolle gerechten. Lunch, High Tea, borrel of diner? Alles is mogelijk!

Bruschetta met buffelmozzarella, parmaham en salie uit de oven of toch liever de gegrilde tonijn met frisse dressing van citroen, oregano en munt?

Wij kunnen niet kiezen!
Ook voor een zakelijke borrel zonder vergadering kun je bij Knakenfort goed terecht. De centrale bar en middenruimte bieden hier genoeg plek voor.

Verken de verschillende prachtige wandel- en fietsroutes
Het Fort is onderdeel van de stelling van Amsterdam en hier bevinden zich diverse prachtige wandel- en fietsroutes. Fiets lang plassen, slootjes en grasland. Stap af bij een landhuis, kasteel of fort en neem op een warme zomerdag een duik in de Spiegelplas.

Wandel langs de Gein en De Vecht die slingeren door het oer-Hollandse landschap en geniet van de prachtige eeuwenoude buitenhuizen, molens en forten.

Wil je een nachtje blijven slapen?! Dit kan in de nabijgelegen bed & breakfast Vila Oldenhoff.

Laat de natuur op je inwerken in het Knakenfort!

Meer informatie over alle verschillende opties of een sparringpartner nodig? Bel of mail ons: 06-24684399/ reserveren@knakenfort.nl. We denken graag met je mee!


Over de schrijver
Mickey Dekker is Managing Partner van Meetables.Werkzaam voor Meetables sinds december 2018 en sinds 2020 managing partner samen met Jacintha Ruppert. Binnen Meetables is zij verantwoordelijk voor de marketing, sales en houdt zich bezig met new business. Tevens is zij sparringspartner voor de aangesloten locaties en 1e aanspreekpunt voor boekers van bedrijven in hun zoektocht naar de juiste locatie op basis van hun wensen.
Reactie plaatsen