In the spotlight: Een van onze favoriete vergaderlocaties van oktober
19 september 2022 

In the spotlight: Een van onze favoriete vergaderlocaties van oktober

Elke maand zetten we twee buitengewone vergaderlocaties in de spotlight. 
Want wat houdt dat nou eigenlijk in, zo´n unieke vergaderlocatie?! 

Deze maand is dat De Zocherlounge gelegen nabij Bloemendaal. Een locatie met een historische feeling en waar je exclusief met jouw team de koppen bij elkaar kunt steken om het maximale resultaat te behalen! 


De Zocherlounge: monumentaal vergaderen in een oud kerkgebouw!
Vergaderen in een gerestaureerd monumentaal kerkgebouw uit 1852? Dat kan bij de Zocherlounge! Aan de rand van de duinen tussen Bloemendaal en Haarlem, op 20 minuten van Amsterdam, stuit je op deze unieke vergaderlocatie. Het kerkgebouw en Rijksmonument is gelegen in park Brederode, een park dat onderdeel was van het voormalig provinciaal ziekenhuis in Bloemendaal. Aan historie geen gebrek dus!

Maar ook cultuursnuivers kunnen hier hun hart ophalen. De Zocherlounge wordt ook wel omschreven als het huis van de verhalen: waar kunst, cultuur en ontmoeting samenkomen. 

Regelmatig zijn er nieuwe exposities waarbij verbinding wordt gezocht tussen verschillende kunsten, zoals muziek, poëzie, beeldende kunst en fotografie. Ook worden er exposities, concerten en literaire bijeenkomsten georganiseerd. 


Exclusief genieten van de verschillende ruimtes
Een vergadering, workshop, training of productpresentatie? Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar binnen de historische kerk, elk geschikt voor verschillende gelegenheden. 

Zo is de Orgelkamer perfect voor kleine gezelschappen voor vergaderingen, private dinners en intieme ceremonies. De Orgelkamer is gelegen op de 1e verdieping van de kerk en is ingericht met een loungeset. Deze ruimte biedt veel daglicht en leent zich het best voor groepen tot maximaal 6 personen.
De naam van de kamer ontleent zich aan het originele kerkorgel dat hier nog steeds te bewonderen is! 


De Zocherlounge zaal is bedoeld voor grotere groepen voor vergaderingen, presentaties en trainingen, vanwege haar 126 m2 oppervlakte. Het is de oorspronkelijke kerkzaal op de begane grond van de unieke kerk. In de Zocherlounge vergader je letterlijk tussen de kunst. Een creatieve wending met veel culture inspiratie is hier verzekerd! De Zocherlounge wordt altijd exclusief aangeboden, zodat wat voor event je ook host, deze altijd gepaard kan gaan met een persoonlijke en exclusieve touch! Je kunt ervoor kiezen om slechts één van de ruimten exclusief te gebruiken of de gehele locatie. 

Ook het op het westen gelegen terras staat geheel tot je beschikking! En is wel 80 m2 groot! 

Als je in de Zocherlounge komt vergaderen, komt de locatie het beste tot haar recht met groepen tot 20 personen. Ook minder validen hebben gemakkelijke toegang. 

Met of zonder catering? 
Het is maar net wat je wil! De Zocherlounge werkt samen met enkele vaste en kleinschalige bedrijven voor catering, decoratie, licht en geluid. De lunch kan op deze manier dus tot in de puntjes worden verzorgd. 

Er is bovendien een Big Green egg BBQ aanwezig, dat een georganiseerde BBQ als lunch of aan het einde van de dag, mogelijk maakt. 

De Zocherlounge gaat graag met je in gesprek en denkt graag mee om jouw vergadering of event zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Net even ietsje meer? 
Natuurlijk kom je in de Zocherlounge samen om tot werkgerelateerde inzichten te komen en om resultaten te behalen. Maar vergeet niet dat naast de indrukwekkend historische en culturele kracht van de kerk, ook de omgeving van Bloemendaal prachtig is!
Zo kun je ervoor kiezen om tussen het vergaderen door een wandeling te maken met een gids door de duinen en te genieten van de kalmerende zee. Ook een elektrische fiets tour behoort tot de opties. Perfect om een frisse neus te halen tussen het vergaderen door en om even wat natuurlijke inspiratie op te doen!

Liever een andere teambuildingsactiviteit? Geen zorgen, de Zoucherlounge organiseert verschillende activiteiten in samenwerking met omliggende partners. Je kunt tijdens het boeken vragen naar de mogelijkheden.

Ook een meerdaagse meeting of vergadering behoort tot de opties. Je kunt overnachten in de nabije omgeving. Hotel Bleeker, Hotel Bloemendaal en Duin en Kruidberg ontvangen je met open armen. Er is daarnaast voldoende gratis parkeergelegenheid. 

Historisch en cultureel vergaderen in Bloemendaal aan zee bij de Zocherlounge! 


Benieuwd naar de mogelijkheden of simpelweg wat meer informatie nodig?! Neem contact op met Meetables via info@meetables.nl of 020 201 11 90. 

Over de schrijver
Mickey Dekker is Managing Partner van Meetables.Werkzaam voor Meetables sinds december 2018 en sinds 2020 managing partner samen met Jacintha Ruppert. Binnen Meetables is zij verantwoordelijk voor de marketing, sales en houdt zich bezig met new business. Tevens is zij sparringspartner voor de aangesloten locaties en 1e aanspreekpunt voor boekers van bedrijven in hun zoektocht naar de juiste locatie op basis van hun wensen.
Reactie plaatsen