In the spotlight: Een van onze favoriete vergaderlocaties van oktober: The Meetinn
19 september 2022 

In the spotlight: Een van onze favoriete vergaderlocaties van oktober: The Meetinn

Elke maand zetten we twee buitengewone vergaderlocaties in de spotlight.
Want wat houdt dat nou eigenlijk in, zo'n unieke vergaderlocatie?!

Deze maand is dat The Meetinn gelegen nabij Waverveen. Een locatie met een historische feeling en waar je exclusief met jouw team de koppen bij elkaar kunt steken om het maximale resultaat te behalen!


The Meetinn: kom in privacy en comfort samen! 
Verscholen in het schilderachtige boerenland, aan het einde van een doodlopend pad, stuit je op een authentieke boerenschuur die omgebouwd is tot vergaderlocatie. Volledig omgeven door weilanden kun je bij The Meetinn vol comfort en exclusief met jouw team vergaderen én genieten!

De vervallen boerderij moest door Arrad & Monique geheel opnieuw worden omgebouwd en dit bracht genoeg ruimte voor hun eigen visie. Een retraite op het platteland verrijkt met de meest up- to-date duurzame technologie. Het authentieke landelijke karakter is echter behouden gebleven door het gebruik van natuurlijke en recyclede materialen en vintage objecten.

The Meetinn is omgebouwd met aandacht voor authentiek vakmanschap en oog voor detail. Zo zijn de houten latjes op de vloer en op de muur van de Boardroom stuk voor stuk met de hand gelegd. Warm, rustiek en authentiek zo kun je de inrichting van deze locatie het beste omschrijven.


Exclusief gebruik van de veelzijdigheid van The Meetinn
De koppen bij elkaar steken of opsplitsen in teams? Alles is mogelijk! The Meetinn heeft 3 ruimtes op de eerste verdieping die gebruikt kunnen worden om in groepen op te splitsen.
De vergaderruimte van 55m2 groot beschikt over antieke tafels die het mogelijk maken je eigen opstelling te creëren. Er is hier een groot scherm beschikbaar voor presentaties.

De break-out ruimte is ingericht als comfortabele woonkamer en biedt met haar 55m2 genoeg ruimte voor verschillende doeleinden. De aangrenzende open keuken van 60m2 met haar luxueuze zithoek is perfect voor een rustmomentje of een brainstormsessie terwijl je geniet van het weidse uitzicht.


The Meetinn is enkel exclusief beschikbaar en is geschikt tot 12 personen. Hier is bewust voor gekozen om jouw privacy zoveel mogelijk te waarborgen. Alle ruimten kijken uit op de weilanden van Boer Bert en geven je genoeg inspiratie voor vruchtbare vergaderdagen!

Blijf je een nachtje slapen? 
The Meetinn is volledig ingericht op overnachting en wel op een hele bijzondere manier! Er zijn 5 luxe overnachtingsmogelijkheden met in totaal 10 aparte bedden, ieder met een unieke stijl. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer en een zitgedeelte en hebben natuurstenen vloeren met vloerverwarming. Leemstuc op de muren laat je een magische sfeer ervaren en een privé terras zorgt dat je kan genieten van je eerste koffie in het zonnetje.

De Romantic Guestroom with a View biedt de mogelijkheid om de wijd uitgestrekte weilanden zowel vanuit het bed als het bad te bewonderen. De Comfy Studio with a View heeft een comfortabele hoekbank die je een prachtig uitzicht geeft op de met dauw besprenkelde weilanden die de eerste gouden zonnestralen in de ochtend laten weerkaatsen.


Ook kan de break-out ruimte omgetoverd worden tot extra slaapkamer. Deze ruimte beschikt over een privé badkamer. Op het terrein vind je ook een B&B waar 1 persoon kan overnachten, met privé badkamer. Tot slot kun je ook slapen in het Bohemian Farmhouse. Een loftachtige woning met een grote zitkamer, open keuken en 3 slaapkamers. Let wel op: dit is enkel inzetbaar als extra overnachtingsmogelijkheid en niet als extra vergaderruimte.

Tussen het vergaderen door! 
Even de energie aanvullen tussen al dat vergaderen door? Dan zit je bij The Meetinn wel goed.

Er worden verschillende food & beverage arrangementen aangeboden: Er is ontbijt, lunch, diner en lekkers voor borrels beschikbaar. Ook biedt The Meetinn de optie om de catering zelf te regelen. De ruime en volledig uitgeruste keuken biedt een kans voor alle collega's om hun kookskills te showen.


Laten jullie een ei nog aanbranden? Dan is een kookworkshop ook een leuke teamactiviteit!

In de omgeving van The Meetinn vind je natuurgebied Botshol en het natuurreservaat De Vinkeveense plassen. Twee prachtige gebieden die het verkennen waard zijn. Een wandeltocht of een fietstocht door deze gebieden is daarom een echte aanrader voor een break tussen al het vergaderen door!

Maar de omgeving van The Meetinn, te midden van de weilanden, is ook rustgevend en sfeervol genoeg! Vooral als er in de avond een knapperend kampvuurtje wordt aangestoken…

Raak geïnspireerd op buitenplek The Meetinn, waar comfort en natuur samenkomen!


Even sparren met Monique of Arrad?! Stuur ze gewoon even een berichtje of geef ze een belletje. Monique 06 25 07 36 78 // Arrad 06 14 75 03 05

Over de schrijver
Mickey Dekker is Managing Partner van Meetables.Werkzaam voor Meetables sinds december 2018 en sinds 2020 managing partner samen met Jacintha Ruppert. Binnen Meetables is zij verantwoordelijk voor de marketing, sales en houdt zich bezig met new business. Tevens is zij sparringspartner voor de aangesloten locaties en 1e aanspreekpunt voor boekers van bedrijven in hun zoektocht naar de juiste locatie op basis van hun wensen.
Reactie plaatsen