In the spotlight: Een van onze favoriete vergaderlocaties van juni: De Hoftafel

In the spotlight: Een van onze favoriete vergaderlocaties van juni: De Hoftafel

In the spotlight: Onze favoriete vergaderlocaties van juni! 
Elke maand zetten we twee buitengewone vergaderlocaties in de spotlight.
Want wat houdt dat nou eigenlijk in, zo´n unieke vergaderlocatie?!

Deze maand is dat de Hoftafel in Kortenhoef vlakbij Hilversum. Een unieke vergaderlocatie die is omgeven door groen en jou de stilte en inspiratie van Moeder Natuur biedt. Zo haal je het beste in jouw team naar boven!


De Hoftafel: voel je direct thuis in deze sterrenlocatie! 
Een voormalige boerderij uit 1851 werd in de jaren 30 omgebouwd tot een uniek landhuis. En dat is te zien! De Hoftafel is stijlvol, warm en huiselijk tegelijk en dat is nou net wat deze plek zo bijzonder maakt. Je kunt hier in alle rust en privacy samenkomen voor een vergadering, brainstormsessie, creatieve workshop of een inspirerende ´heidag´. Je bent van huis, maar O wat voel je je thuis! De persoonlijke aandacht en top service van de eigenaresse José en haar team gastvrouwen maken het plaatje compleet.


De Hoftafel beschikt over een grote vergaderruimte die geschikt is voor 16 personen, waar verschillende opstellingen mogelijk zijn. De ruimte voorziet van alle professionele technische gemakken. Een brainstormsessie in wat kleinere groepen ingepland? Geen probleem! Er zijn 3 extra ruimtes op de eerste verdieping die ingezet kunnen worden om in groepen op te splitsen.


Kom vervolgens samen in de grote besloten tuin met prachtige vijver en pergola om de resultaten te bespreken en even lekker van het zonnetje te genieten. Ben je niet zo´n zonaanbidder? Er is ook genoeg schaduw in de tuin.

Culinair de honger stillen! 
Na al die hersenkrakers is een goede lunch meer dan welkom! Dit wordt geserveerd in de aangrenzende grote keuken. Er wordt gewerkt met biologische en dagverse producten en met specifieke eetwensen wordt rekening gehouden. Je culinaire wensen worden met vakmanschap vertaald. Geniet in het zonnetje of onder de pergola van al het lekkers! Liever de deur uit? Er zijn ook verschillende restaurants in de buurt!


Even ontspannen tussen al het vergaderen door!
Vind jouw zen-momentje tussen alle vergaderingen door. Niets werkt beter dan tussen de drukte door even in jezelf te keren en je lichaam goed te stretchen zodat je mindfulness bent voor de volgende brainstormsessie. In de tuin is een studio waar een yoga sessie voor het hele team kan worden verzorgd. Een echte oppepper voor de gemoedstoestand en creativiteit!


Niet zo´n yogafan? Dan ga je toch lekker fietsen of wandelen! In deze groene omgeving zijn genoeg mooie wandel- en fietsroutes die voor je uitgestippeld kunnen worden.

Liever het water op? Een boottocht over de Loosdrechtse plassen is ook een echte aanrader!

De Hoftafel ligt vlak bij Hilversum en is goed bereikbaar vanuit Utrecht en Amsterdam. Er is parkeergelegenheid bij het pand voor ongeveer 4 auto´s en er is gratis parkeergelegenheid op een paar minuten loopafstand van de locatie.


Voel je thuis in deze warme & sfeervolle locatie!
Heb je nog vragen of wil je gewoon even sparren over de verschillende opties? Neem contact op met Team Meetables op 020-2011190!

Over de schrijver
Mickey Dekker is Managing Partner van Meetables.Werkzaam voor Meetables sinds december 2018 en sinds 2020 managing partner samen met Jacintha Ruppert. Binnen Meetables is zij verantwoordelijk voor de marketing, sales en houdt zich bezig met new business. Tevens is zij sparringspartner voor de aangesloten locaties en 1e aanspreekpunt voor boekers van bedrijven in hun zoektocht naar de juiste locatie op basis van hun wensen.
Reactie plaatsen